Alumil Greece
Choose your local website

Νέα

BAU 2023: Επιβλητική η παρουσία της ALUMIL

Η διεθνής εμβέλεια της ALUMIL  αποτυπώθηκε με εμφατικό τρόπο στην πρόσφατη έκθεση BAU 2023, στο Μόναχο, που πραγματοποιήθηκε 17-22 Απριλίου. H φετινή μας συμμετοχή – η 13η κατά σειρά – σηματοδότησε την αδιάλειπτη παρουσία της εταιρείας στην κορυφαία διοργάνωση σε διάστημα 26 χρόνων.

Με εντυπωσιακό περίπτερο και «υπεροπλία» έμψυχου δυναμικού 

Η συμμετοχή μας στην BAU 2023 έγινε με πρόθεση την ανάδειξη της ισχυρής διεθνούς  παρουσίας μας και της κατασκευαστικής αριστείας που μας χαρακτηρίζει. Το περίπτερο των 288 τ.μ. αποτέλεσε τον άξονα για την στόχευσή μας, εντυπωσίασε τους επισκέπτες με το ιδιαίτερο design του και ήταν ένα από τα μεγαλύτερα στον τομέα Hall B1, στον οποίο βρίσκονταν κάποιοι από τους σημαντικότερους «παίκτες» της παγκόσμιας αγοράς   στον κλάδο του αλουμινίου.  

Αξίζει να σημειωθεί ότι καταφθάσαμε στο Μόναχο με περισσότερα από 100 μέλη του έμψυχου δυναμικού μας και εκπροσώπους από 22 διαφορετικές χώρες,  στις οποίες ο Όμιλος διατηρεί  θυγατρικές. Η ολοκληρωμένη παρουσία της εταιρείας εξέπεμπε τεχνογνωσία και αυτοπεποίθηση και δεν άφησε ασυγκίνητο το πολυπληθές κοινό, που συνέρρευσε κατά χιλιάδες – περίπου 10. 000 άνθρωποι - περιηγούμενο στα εκθέματά μας. 

 

 

Τα προϊόντα που έκλεψαν τις εντυπώσεις 

Ο προϊοντικός πλουραλισμός της ALUMIL ήταν μοναδικός, ακόμη και σε σύγκριση με ισχυρές δυνάμεις του διεθνούς ανταγωνισμού. Νέες καινοτόμες λύσεις και συνολικά 28 διαφορετικά εκθέματα, για μια μεγάλη γκάμα χρήσεων, ήταν διαθέσιμα στο κοινό, που μπορούσε να τα περιεργαστεί και να λάβει χρήσιμες πληροφορίες από τους εξειδικευμένους συμβούλους μας.  

Από ανοιγόμενα & συρόμενα κουφώματα και υαλοπετάσματα, μέχρι πόρτες εισόδου, περιφράξεις και πέργκολες, τα συστήματα που παρουσιάσαμε στην έκθεση καλύπτουν ένα εκτεταμένο φάσμα αναγκών. Τα περισσότερα βλέμματα και θετικά σχόλια απέσπασαν: η κουρμπαριστή έκδοση του SUPREME S650 PHOS, οι σειρές Eclipse με τον κρυμμένο οδηγό, η βιοκλιματική πέργκολα SMARTIA PG160P Santorini, καθώς και οι πόρτες εισόδου SMARTIA S67 Urban & SMARTIA SD77 Pivot Urban. Ιδιαίτερο highlight καθ’ όλη τη διάρκεια της έκθεσης αποτέλεσε το σύστημα επένδυσης τοιχοποιίας Barcode Cladding με φωτισμό LED, μπροστά στο οποίο φωτογραφίζονταν ενθουσιασμένοι πολλοί από τους επισκέπτες! 

Η συνέχεια αναμένεται... καταιγιστική 

Για την ALUMIL, η συμμετοχή στην BAU 2023 ήταν ένα σημαντικό εγχείρημα, που στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία και επικύρωσε το διεθνές της εκτόπισμα. Η εταιρεία μας στάθηκε επάξια και ισότιμα δίπλα σε παγκόσμια ονόματα του κλάδου και – το κυριότερο – κατάφερε να κερδίσει τις εντυπώσεις, παρουσιάζοντας μια ευρύτατη γκάμα προϊόντων υψηλής ποιότητας και απαράμιλλης αισθητικής. Η συνέχεια αναμένεται ανάλογη, καθώς θέτουμε όλο και ψηλότερα τον πήχη και δεν επαναπαυόμαστε ποτέ.   

Αποθήκευση