Alumil Greece
Choose your local website

Νέα

ALUMIL Showrooms: Μια ανώτερη εκθεσιακή εμπειρία για κάθε επισκέπτη

Στην ALUMIL γνωρίζουμε καλά ότι η άμεση επαφή των πελατών μας με τα προϊόντα της εταιρείας μας είναι κομβικής σημασίας. Για αυτό, έχουμε φροντίσει να αναπτύξουμε τους εκθεσιακούς χώρους μας, ώστε να προσφέρουν κορυφαία εμπειρία σε κάθε επισκέπτη.

 

Το δίκτυο

Η ισχυρή διεθνής παρουσία της ALUMIL είχε ως αποτέλεσμα τη δημιουργία φυσικών χώρων, στους οποίους οι πελάτες μπορούν να δουν από κοντά τα συστήματά μας και να συζητήσουν για τις ανάγκες τους με τους ανθρώπους της εταιρείας. Το εξειδικευμένο ανθρώπινο δυναμικό μας, που στελεχώνει τα τοπικά showrooms, γνωρίζει σε βάθος τόσο τα προϊόντα όσο και τις  ιδιαιτερότητες της εκάστοτε αγοράς, παρέχοντας υψηλής ποιότητας εξειδικευμένη εξυπηρέτηση.

 

Η εμπειρία

Ο επισκέπτης αφού κλείσει το ραντεβού του, φτάνει στο showroom όπου τον περιμένει ένας/μια σύμβουλος της εταιρείας. Μετά από μια αρχική κουβέντα και συζήτηση γύρω από τον λόγο της επίσκεψής του και τις ανάγκες του σπιτιού ή του επαγγελματικού του χώρου, οι συνεργάτες μας οδηγούν τον επισκέπτη στα ενδότερα της έκθεσης, όπου έρχεται σε άμεση επαφή με τα προηγμένα συστήματα της εταιρείας. Εκεί ο πελάτης μπορεί να κάνει χρήση των προϊόντων της εταιρείας μέσω της πληθώρας των δειγμάτων που διατίθενται σε φυσικό μέγεθος, να τα αγγίξει και να τεστάρει τη λειτουργικότητά τους, ενώ ο εξειδικευμένος σύμβουλος της ALUMIL είναι στη διάθεσή του για να λύσει κάθε απορία που μπορεί να γεννηθεί. Συνεχίζοντας την ξενάγηση, ο επισκέπτης μπορεί να συγκρίνει τα προϊόντα και με τη βοήθεια του συμβούλου της ALUMIL, να διαπιστώσει ποιο σύστημα ταιριάζει περισσότερο στις ανάγκες του έργου του.

 

Τα virtual tour

Η χρονιά που πέρασε, με την πανδημία που προκάλεσε ο κορωνοϊός να αλλάζει τα παγκόσμια δεδομένα, κατέδειξε με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο ότι τα ηλεκτρονικά μέσα μπορούν να ανοίγουν δίαυλους επικοινωνίας μεταξύ επιχειρήσεων και πελατών, ακόμα και μέσα σε συνθήκες κρίσης. Στην ALUMIL, είχαμε ήδη προχωρήσει σε κάτι αντίστοιχο όσον αφορά στους εκθεσιακούς μας χώρους, παρέχοντας τη δυνατότητα εικονικής επίσκεψης. Μέσα από τα προηγμένα virtual tours (ψηφιακές ξεναγήσεις) στα showrooms της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης, ο επισκέπτης της σελίδας μας μπορεί να περιηγηθεί στους χώρους μας σα να βρίσκεται εκεί και να δει τα προϊόντα που εκτίθενται σε αυτούς. Μια τέτοιου είδους επίσκεψη δίνει μια πρώτη γεύση των συστημάτων μας στους δυνητικούς μας πελάτες, από την άνεση του σπιτιού τους! Ακόμη και αν τελικά κάποιος προγραμματίσει το ραντεβού του στις φυσικές μας εγκαταστάσεις, μπορεί με αυτό τον τρόπο να έχει μια καλή εικόνα των χώρων πριν μας επισκεφτεί. Τέλος, τα virtual tours είναι ιδιαίτερα χρήσιμα για περιοχές όπου δεν διαθέτουμε showroom, καθώς έτσι οι τοπικοί πελάτες δεν αποκλείονται από την εμπειρία επίσκεψης και γνωριμίας με τα προϊόντα της εταιρείας.

 

Τα Showrooms της ALUMIL σας περιμένουν

Οι εκθεσιακοί χώροι της ALUMIL ενσωματώνουν όσα κάνουν την ίδια την εταιρεία να ξεχωρίζει όλα αυτά τα χρόνια: υψηλή ποιότητα, άψογη εξυπηρέτηση, διερεύνηση των αναγκών του πελάτη και φυσικά μεράκι για αυτό που κάνουμε. Μέσα από τη συνεχή βελτίωση των showrooms και των δυνατοτήτων που αυτά προσφέρουν, η εμπειρία της επίσκεψης γίνεται συναρπαστική με απώτερο σκοπό ο επισκέπτης να φεύγει με χαμόγελο μα πάνω απ’ όλα έχοντας λύσει όλες του τις απορίες για τις ανάγκες του χώρου στον οποίο διαμένει. 

Αποθήκευση