Alumil Greece
Choose your local website

Νέα

ALUMIL Academy: Καινοτόμα εκπαιδευτικά προγράμματα για κατασκευαστές

Η ALUMIL Academy ξεκίνησε επίσημα τη λειτουργία της το 2019, σημειώνοντας μεγάλη επιτυχία και ευρεία αποδοχή από τον κατασκευαστικό κλάδο. Μέσα από τα εμπεριστατωμένα πρόγραμματα εκπαίδευσης που προσέφερε, έδωσε τη δυνατότητα σε κατασκευαστές να επεκτείνουν τις γνώσεις τους, αναβαθμίζοντας την επαγγελματική τους θέση.

Βασιζόμενη στην θετική ανταπόκριση του κατασκευαστικού κοινού και με στόχο την περαιτέρω εξέλιξη των συνεργατών της, η ALUMIL Academy προχώρησε σε αναβάθμιση των προγραμμάτων εκπαίδευσης. Οι τρεις εκπαιδευτικοί πυλώνες της Aκαδημίας είναι πλέον οι εξής:

  1. Τεχνική Υποστήριξη Κατασκευστών
  2. Επαγγελματική Κατάρτιση Νέων Κατασκευαστών
  3. Συμβουλευτική για Ανάπτυξη Επιχειρηματικών Δεξιοτήτων

 

Εμπλουτίζοντας τα προγράμματα μάθησης και προσθέτοντας στο ήδη υφιστάμενο πρόγραμμα «Τεχνική Υποστήριξη Κατασκευαστών», την «Επαγγελματική Κατάρτιση Νέων Κατασκευαστών», καθώς και τη «Συμβουλευτική για Ανάπτυξη Επιχειρηματικών Δεξιοτήτων», η ALUMIL Academy φιλοδοξεί να προσφέρει ένα ολοκληρωμένο και πλήρες πρόγραμμα εκπαίδευσης, κατάρτισης και ανάπτυξης, το οποίο καλύπτει πολλαπλούς τομείς, ανάλογα με τις εκπαιδευτικές ανάγκες των νέων μαθητών, υπαρχόντων κατασκευαστών ή/και των υπαλλήλων τους.

Η πρωτοβουλία της ALUMIL αποτελεί ένα μοναδικό εγχείρημα που γίνεται για πρώτη φορά, συμβάλλοντας σημαντικά στην εξέλιξή του κλάδου μέσα από τη συστηματική ανάπτυξη των κατασκευαστών αλουμινίου, τόσο σε επίπεδο γνώσεων, όσο και σε επίπεδο δεξιοτήτων. Όπως δήλωσαν πρόσφατα οι άνθρωποι της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Βιοτεχνών Αλουμινοσιδηροκατασκευαστών (ΠΟΒΑΣ) κατά την επίσκεψή τους στις εγκαταστάσεις της ALUMIL, πρόκειται να αγκαλιάσουν και να υποστηρίξουν το έργο της ALUMIL Academy, αναγνωρίζοντας την καθοριστική της σημασία για την αναβάθμιση του ανθρώπινου δυναμικού και εν γένει του κλάδου.

Ένας από τους πυλώνες της Ακαδημίας είναι η Επαγγελματική Κατάρτιση Νέων Κατασκευαστών και απευθύνεται σε νέους ανθρώπους που δεν έχουν εμπειρία, αλλά θέλουν να κάνουν ένα ξεκίνημα στον κλάδο της κατασκευής κουφωμάτων αλουμινίου, καθώς κι άλλων αρχιτεκτονικών κατασκευών αλουμινίου όπως πέργκολες, περιφράξεις, κάγκελα κ.ά.

 

Το ετήσιο πρόγραμμα εκπαίδευσης νέων κατασκευαστών παρέχει «Πιστοποίηση Τεχνικού Κουφωμάτων Αλουμινίου» από την ALUMIL και αποτελεί κάτι πρωτοποριακό και καινοτόμο για τη χώρα μας.

Η ALUMIL παρέχει μια μοναδική ευκαιρία για ταχύρρυθμη πιστοποιημένη κατάρτιση με σπουδαίες προοπτικές σταδιοδρομίας στο δίκτυό της. Με έμφαση στις νέες τεχνολογίες, οι σπουδαστές εκπαιδεύονται σε πρώτη φάση σε ένα ευρύ φάσμα πεδίων χρήσης και εφαρμογών του αλουμινίου και στη συνέχεια στα προχωρημένα συστήματα κουφωμάτων της ALUMIL.

Πρόκειται για ένα ιδιαίτερα πρακτικό και εξειδικευμένο πρόγραμμα σπουδών με σκοπό την άμεση, εξειδικευμένη και ολοκληρωμένη συγκρότηση του μελλοντικού επαγγελματία. Οι καταρτιζόμενοι του συγκεκριμένου προγράμματος έχουν το αποκλειστικό προνόμιο να αποκτήσουν πιστοποίηση από τον διεθνή φορέα πιστοποιήσεων TQUK, αναβαθμίζοντας αυτόματα το επίπεδο εκπαίδευσης και τις επαγγελματικές προοπτικές τους στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Με σκοπό την περαιτέρω ανάπτυξη υψηλά καταρτισμένων επαγγελματιών στον τομέα των αρχιτεκτονικών κατασκευών αλουμινίου, παρέχεται επιπρόσθετα το δίμηνο πρόγραμμα “Πιστοποιημένος Τεχνικός Κουφωμάτων Αλουμινίου στα συστήματα SUPREME”, το οποίο αποτελεί μια επιπλέον εξειδίκευση για την ένταξη των αποφοίτων της ALUMIL Academy στην elite των κατασκευαστών του χώρου, καθώς μετά την επιτυχή ολοκλήρωση της ετήσιας φοίτησης, μπορούν να πιστοποιηθούν και στα κορυφαία συστήματα SUPREME της ALUMIL. Μέσω του συγκεκριμένου προγράμματος οι καταρτιζόμενοι έχουν το αποκλειστικό προνόμιο να αποκτήσουν μία αναβαθμισμένη πιστοποίηση από τον διεθνή φορέα πιστοποιήσεων TQUK.

Τα μαθήματα διεξάγονται σε κλειστά ολιγομελή τμήματα, με σημαντικό αριθμό θεματικών ενοτήτων και ωρών. Ο αριθμός των φοιτητών ανά τμήμα είναι περιορισμένος, με στόχο τη διασφάλιση της επιτυχούς επαγγελματικής φοίτησης σύμφωνα με τα υψηλά ποιοτικά πρότυπα της ALUMIL.

Με αέναο στόχο της την κατασκευαστική αριστεία, η ALUMIL ως πρωτοπόρος σε όλους τους τομείς, επιδιώκει να προσφέρει στους συνεργάτες της τα εργαλεία και τις γνώσεις που θα τους επιτρέψουν να διασφαλίσουν υψηλή και άρτια ποιότητα στις κατασκευές τους, καθώς και δεξιότητες για την εξέλιξη της επιχείρησής τους στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Αποθήκευση