Alumil Greece
Choose your local website

Εκδηλώσεις

Έκθεση «Ελληνικό Αλουμίνιο 2022»

Η ALUMIL με δυναμική παρουσία στη μεγάλη κλαδική έκθεση για το Αλουμίνιο

Πληροφορίες Έκθεσης

14 - 16 Οκτωβρίου 2022
Metropolitan Expo, Αθήνα
Hall 3 | Περίπτερα C2 & C4

Η κλαδική έκθεση «Ελληνικό Αλουμίνιο» είναι ένας αναγνωρισμένος εγχώριος θεσμός, με καθολική αποδοχή και μεγάλη συμμετοχή. Η φετινή εκδοχή, που πραγματοποιείται 9 χρόνια μετά την τελευταία διοργάνωση, πρόκειται να αποτελέσει πόλο έλξης για τον επαγγελματικό κόσμο της χώρας. Η ALUMIL θα δώσει δυναμικό παρών, με ένα εντυπωσιακό, διπλό περίπτερο  780 τετραγωνικών μέτρων, παρουσιάζοντας τη «dream team» των προϊόντων και υπηρεσιών της με αρκετές… νέες εκπλήξεις! 

Κατά την επίσκεψή σας θα έχετε την ευκαιρία να δείτε από κοντά πάνω από 50 εκθέματα με σύγχρονες λύσεις για κάθε είδους έργο. Επιπλέον, θα βρείτε έναν ξεχωριστό τομέα που αφορά στο «οικοσύστημα» των καινοτόμων ψηφιακών υπηρεσιών της εταιρείας. Όλα τα online εργαλεία της ALUMIL, για την υποστήριξη και διευκόλυνση της καθημερινότητας των συνεργατών της (κατασκευαστών, εμπόρων και αρχιτεκτόνων) θα παρουσιαστούν στην Έκθεση.

Η έντονη διεθνής παρουσία της ALUMIL θα «λάμψει» μέσα από την παρουσία του τμήματος των Διεθνών Έργων του Ομίλου (IPD), ενώ ένας ειδικά διαμορφωμένος χώρος θα είναι αφιερωμένος στην Architectural Aluminium Academy, το Κέντρο Καινοτομίας & Εκπαίδευσης για το Αλουμίνιο, στο οποίο η ALUMIL συμπράττει με δύο από τα μεγαλύτερα πανεπιστημιακά ιδρύματα της χώρας και κορυφαίες εταιρείες τεχνολογίας. Στον συγκεκριμένο χώρο, θα ενημερωθείτε για τα προγράμματα εκπαίδευσης και κατάρτισης κατασκευαστών, τα εξειδικευμένα σεμινάρια για νέους επιχειρηματίες, καθώς και για τις υπηρεσίες συμβουλευτικής που παρέχει η Ακαδημία.

Για 3 μέρες, η «καρδιά» της ALUMIL θα χτυπά στο Metropolitan Expo. Σας περιμένουμε!

Τα ψηφιακά εργαλεία της ALUMIL

Στα πλαίσια της συνεxούς αναβάθμισης των υπηρεσιών που παρέχονται στους συνεργάτες της ALUMIL καθώς και του ψηφιακού μετασχηματισμού σε όλους τους τομείς, έχει αναπτυχθεί μια καινοτόμα «ομπρέλα» ψηφιακών εργαλείων, που σχεδιάστηκε για την υποστήριξη και διευκόλυνση της καθημερινότητας κατασκευαστών, εμπόρων και αρχιτεκτόνων.

ALUMIL Connect

Μια προηγμένη ψηφιακή βιβλιοθήκη

Η γνωσιακή βάση της ALUMIL, που συγκεντρώνει όποια πληροφορία χρειάζονται οι συνεργάτες της εταιρείας για την ολοκλήρωση της δουλειάς τους. Από τεχνικούς καταλόγους, εγχειρίδια κατασκευής συστημάτων και βίντεο παρουσίασης προϊόντων, μέχρι αρχεία CAD & BIM και πιστοποιητικά επιδόσεων, το ALUMIL Connect έχει όσα αναζητάει κάθε κατασκευαστής ή αρχιτέκτονας που συνεργάζεται με την ALUMIL.

ALUMIL Build

Ο σύμμαχος κάθε κατασκευαστή

Tο νέο online λογισμικό υπολογισμού υλικών έχει ως στόχο να διευκολύνει τον κατασκευαστή στην προδιαγραφή του έργου του, μέσω γρήγορου και εύκολου υπολογισμού των απαιτούμενων υλικών και του κόστους τους. Με τη συμπλήρωση ορισμένων πεδίων κάθε κατασκευαστής μπορεί να έχει ολοκληρωμένη εικόνα του project, καθώς και της προσφοράς που πρόκειται να δώσει στον πελάτη.

My ALUMIL

Το κορυφαίο B2B e-shop

Το My ALUMIL είναι μια σύγχρονη πλατφόρμα παραγγελιοληψίας που αποτελεί το καθημερινό σημείο αναφοράς για τους επαγγελματίες που συνεργάζονται με την εταιρεία. Εδώ, οι συνεργάτες της ALUMIL μπορούν να ελέγχουν ανά πάσα στιγμή τη λίστα των παραγγελιών τους και την εξέλιξή τους, ενώ παράλληλα έχουν πρόσβαση σε ανακοινώσεις και τεχνικά νέα που τους ενδιαφέρουν.

My Windows

«Γέφυρα» μεταξύ επαγγελματία & ιδιώτη

Η νέα πλατφόρμα έχει σχεδιαστεί για να ενώσει ιδιώτη και κατασκευαστή. Ουσιαστικά, ο ιδιώτης συμπληρώνει τα στοιχεία σε σχέση με την κατασκευή που χρειάζεται, δηλώνει την τοποθεσία του και ζητάει προσφορά από κατασκευαστές του δικτύου της εταιρείας που βρίσκονται κοντά του. Ένα εργαλείο που διευρύνει σημαντικά το πελατολόγιο των συνεργατών της ALUMIL που συμμετέχουν σε αυτό.