Alumil Greece
Choose your local website
Βρείτε εύκολα και γρήγορα αυτό που σας ενδιαφέρει
Αναζήτηση

NEW
Alumil Supreme
S500 PHOS
Minimal σχεδίασης θερμομονωτικό συρόμενο σύστημα, με κρυφά προφίλ και εξαιρετική λειτουργικότητα χάρη στην τεχνολογία με χρήση μαγνητών.
s650-eclipse
Alumil Supreme
S650 PHOS
Minimal συρόμενο θερμομονωτικό σύστημα, ιδανικό για κάλυψη πολύ μεγάλων ανοιγμάτων, ενισχύοντας το φυσικό φωτισμό χάρη στα ελάχιστα εμφανή πλαίσια αλουμινίου.
SF85_gwnia_5+3_ultra-HD
Alumil Supreme
SF85
Θερμομονωτικό σύστημα πτυσσόμενων φύλλων (φυσούνα) με ελάχιστο εμφανές αλουμίνιο, ασυναγώνιστες επιδόσεις και δυνατότητα για πολύ μεγάλα ανοίγματα.
Alumil Supreme
S700
Ανυψούμενο συρόμενο σύστημα για κάλυψη πολύ μεγάλων ανοιγμάτων, με εντυπωσιακά χαρακτηριστικά, όπως υψηλές αποδόσεις, ασφάλεια και αισθητική.
S91_3
Alumil Supreme
S91
Ανοιγόμενο θερμομονωτικό σύστημα ιδανικό για κατασκευή παθητικών κτιρίων, με εντυπωσιακές επιδόσεις σε θερμομόνωση και υψηλό επίπεδο ασφάλειας.
Alumil Supreme
SD115
Σύγχρονου αρχιτεκτονικού σχεδιασμού και minimal χαρακτήρα σύστημα θυρών εισόδου, χαρίζει υπερδιαστασιολόγηση για κατασκευές υψηλής ασφάλειας και κομψότητας.
Alumil Supreme
SD95
Σύστημα θερμομονωτικών θυρών εισόδου με προδιαγραφές υψηλών επιδόσεων σε ασφάλεια και θερμομόνωση και με σύγχρονη αισθητική χάρη στις ομοιόμορφες ομοεπίπεδες επιφάνειες.
IFS

Ανακαλύψτε το νέο σύστημα σίτας της Alumil που προσφέρει αποτελεσματική προστασία από έντομα και ενσωματώνεται άψογα σε minimal συρόμενα συστήματα.

IMG_8798-jbond J Bond M7000
Υψηλής ποιότητας και ευρείας ποικιλίας σύνθετα πάνελ αλουμινίου με γέμιση πολυαιθυλένιου (4mm), τα οποία αποτελούν ιδανική λύση για εξωτερικές επενδύσεις και εσωτερικές διακοσμήσεις κτιρίων, καθώς και για ένα αναρίθμητο σύνολο εφαρμογών λόγω των προδιαγραφών και της ευκολίας μορφοποίησης του.
M630 PHOS
Minimal σχεδιασμού συρόμενο θερμομονωτικό σύστημα υψηλών επιδόσεων, ιδανική λύση για σύγχρονες κατοικίες με έμφαση στο φυσικό φωτισμό.
Alumil Klizni termički sistem SMARTIA M12500 M12500 PHOS
Μη-θερμομονωτικό συρόμενο σύστημα, που διακρίνεται για τη minimal σχεδίαση του με λιτές γραμμές και ελάχιστο εμφανές  αλουμίνιο που μεγιστοποιεί το φυσικό φωτισμό.
Barcode
Το SMARTIA M7000 Barcode Cladding είναι η ιδανική πρόταση για ιδιαίτερα μοντέρνες κατασκευές επένδυσης τοιχοποιίας, οι οποίες εφαρμόζουν τόσο στο εξωτερικό, όσο και στο εσωτερικό των κτιρίων, αναβαθμίζοντας συνολικά την αισθητική τους ταυτότητα και την ενεργειακή απόδοσή τους.
FC10
Η ALUMIL συμπληρώνει τις προτάσεις περίφραξης με τη SMARTIA FC10, ένα σύστημα με περσίδες από αλουμίνιο και Woodalux®, κατακόρυφα τοποθετημένες για ένα απόλυτα minimal αποτέλεσμα. 
FC50 FC50
Ολοκληρωμένο σύστημα περίφραξης με minimal σχεδιασμό και μεγάλο εύρος επιλογών σε περσίδες και αυλόπορτα, το οποίο προσφέρει απλές λύσεις για κάθε χρήση και αισθητική. Βασικό χαρακτηριστικό είναι οι οριζόντιες περσίδες οι οποίες τοποθετούνται εξωτερικά της κολόνας, στη μία ή και τις δύο πλευρές.
FC60
Η σειρά SMARTIA FC60 αποτελεί ένα ολοκληρωμένο σύστημα περίφραξης αλουμινίου με τις περσίδες της επιλογής σας (αλουμινίου, Woodalux®) τοποθετημένες εφαπτομενικά στις κολόνες, και συνήθως από την εξωτερική πλευρά. 
FC80
Η σειρά SMARTIA FC80 αποτελεί ένα προηγμένο και πολυμορφικό σύστημα περίφραξης με μεγάλη ποικιλία από περσίδες αλουμινίου και άλλα διακοσμητικά στοιχεία τοποθετημένα ένθετα, μεταξύ των κολόνων. 
M13700_23951308 M13700
Υψηλών επιδόσεων επικαθήμενα κουτιά ρολών, σε επίπεδες και καμπύλες γραμμές. Απολύτως συμβατά με ένα μεγάλο σύνολο διελάσιμων φυλλαρακιών, προσφέρουν επαρκή σκίαση και αυξημένη αντιδιαρρηκτική προστασία.
m13800-16 M13800
Θερμομονωτικά επικαθήμενα κουτιά ρολών με πολύ υψηλές επιδόσειες, σε επίπεδες και καμπύλες γραμμές. Απολύτως συμβατά με ένα μεγάλο σύνολο φυλλαρακιών, προσφέρουν επαρκή σκίαση και αυξημένη αντιδιαρρηκτική προστασία
SMARTIA M19800 Termički izolovana harmonika vrata M19800
Θερμομονωτικό σύστημα πτυσσόμενων φύλλων (φυσούνα) με κρεμαστή κίνηση, κατάλληλο για συμβατικές και πιο βαριές κατασκευές σε ξενοδοχεία, μοντέρνες κατοικίες, κ.α.
M35
Το SMARTIA M35 είναι ένα "value for money" υαλοπέτασμα που συνδυάζει ιδανικά την αισθητική και τις υψηλές επιδόσεις.
Polycarbonates-AdobeStock_195458808 M4000
Το SMARTIA M4000 σύστημα αποτελεί ένα ολοκληρωμένο σύστημα με πολυκαρβονικά φύλλα με το αναγκαίο σύστημα στήριξης από αλουμίνιο. Ιδανικό για αίθρια, ηλιακές οροφές, χωρίσματα εσωτερικών χώρων, στέγαστρα, παράθυρα, φεγγίτες, θερμοκήπια, κιόσκια, συρόμενα σκέπαστρα και ηχοπετάσματα.
M5600-P1010769 M5600
Το SMARTIA M5600 είναι το αρχιτεκτονικό σύστημα με ελλειπτικές περσίδες για ελεγχόμενη σκίαση και φυσικό φωτισμό κτιρίων. Το σύστημα περιλαμβάνει το στιβαρό σύστημα στήριξης και μια μεγάλη ποικιλία από περσίδες οι οποίες καλύπτουν όλες τις κατασκευαστικές ανάγκες.
M78
Το SMARTIA M78 είναι ένα οικονομικό unitized σύστημα υαλοπετασμάτων που συνδυάζει την minimal αισθητική με την δομική στιβαρότητα. Η structural κατασκευή του προσφέρει μέγιστη διαφάνεια στην εξωτερική επιφάνεια της πρόσοψης.
M8200 M8200
Σύστημα κάθετης στήριξης υαλοπινάκων για την κατασκευή γυάλινων κάγκελων σύγχρονης αισθητικής και κορυφαίας στιβαρότητας. Βάσεις στήριξης από τρεχούμενα προφίλ χωρίς ορθοστάτες, για ανεμπόδιστη θέα και αίσθηση πολυτέλειας.
M8250 M8250
Σύστημα κάγκελων για τη δημιουργία προστατευτικών γυάλινων στηθαίων τοποθετημένα εξωτερικά των παραθύρων όταν δεν υπάρχουν μπαλκόνια
M8800-M8800_PHOTO M8800
Πάγκοι παραθύρων αλουµινίου για κάλυψη των περβαζιών και αποµάκρυνση των νερών της βροχής
m9300_74474106 M9300
Σύστημα για ανοιγόμενα παντζούρια, το οποίο συνίσταται για εξωτερική τοποθέτηση, σε minimal κυρίως ή και παραδοσιακό σχεδιασμό. Κατάλληλο για ανακαινίσεις και ιδανικό για οικισμούς ή ξενοδοχειακές μονάδες, όταν είναι επιθυμητή η διατήρηση του λιτού σχεδιασμού.
SMARTIA Μ9800 termički neizolovana harmonika vrata M9800
Μη-θερμομονωτικό σύστημα πτυσσόμενων φύλλων (φυσούνα) με κρεμαστή κίνηση, κατάλληλο για συμβατικές και πιο βαριές κατασκευές σε ξενοδοχεία, μοντέρνες κατοικίες, κ.α.
MF65
Το SMARTIA MF65 είναι ένα θερμομονωτικό σύστημα πτυσσόμενων πορτών (φυσούνα) με ιδιαίτερα minimal σχεδιασμό και ελάχιστο εμφανές αλουμίνιο. 
MF6500
Μη-θερμομονωτικό σύστημα πτυσσόμενων πορτών (φυσούνα) minimal αισθητικής, με ελάχιστο εμφανές αλουμίνιο (88 mm) και εξαιρετικές επιδόσεις. Ιδανικό για στιβαρές κατασκευές μεγάλων διαστάσεων.
P100 Slim

Το SMARTIA P100 Slim είναι ένα ιδιαίτερα minimal διαχωριστικό γραφείων, διπλής υάλωσης με ελάχιστο εμφανές αλουμίνιο (30mm) και υψηλή ηχομόνωση. Ταυτόχρονα, επιτρέπει μεγάλο εύρος στιβαρών εφαρμογών υψηλής αισθητικής, που αναβαθμίζουν τις εργασιακές συνθήκες. 

P100-7 P100

Το SMARTIA P100 Standard είναι ένα κλασικό σύστημα διαχωρισμού εσωτερικών χώρων με ευθείες και λεπτές γραμμές, το οποίο προσφέρει ιδανικές λύσεις για σύγχρονες επαγγελματικές εγκαταστάσεις και γραφεία, αίθουσες συσκέψεων και δεξιώσεων, και όπου ο διαχωρισμός είναι θέμα ανάγκης και στυλ.

P150 URBAN

Το SMARTIA P150 Urban είναι μια ενναλακτική πρόταση για διαχωριστικά γραφείων, με μονούς υαλοπίνακες στηριζόμενους σε πλαίσια αλουμινίου ειδικής σχεδίασης. Με λεπτά προφίλ και γυάλινες επιφάνειες μικρών ή μεγάλων διαστάσεων, η σειρά προσφέρει μια ξεχωριστή εμφάνιση (“steel look”).

P200 Slim

Το SMARTIA P200 Slim είναι ένα διαχωριστικό σύστημα τύπου structural, με ελάχιστα εμφανές αλουμίνιο (49mm) και με μεγάλα γυάλινα πάνελ που αναρτώνται και από τις δυο πλευρές στον κρυφό σκελετό αλουμινίου. Η σειρά συμβάλλει στη δημιουργία χώρων με πλούσιο φωτισμό και αδιαμφισβήτητα μοντέρνα αισθητική.

P200-DSC08079_1 P200
Σύστημα διαχωρισμού εσωτερικών χώρων με εξαιρετικά κομψές γραμμές και υψηλή αισθητική. Με structural και semi-structural φύλλα, το SMARTIA P200 είναι ένα σύστημα ειδικά σχεδιασμένο για να προσφέρει ένα σύνολο πλεονεκτημάτων.
PG115P ITHACA

Σύστημα πέργκολας, ιδανικό για απλές/μονές κατασκευές μεσαίων διαστάσεων, που επιτρέπει τη μετατροπή ενός υπαίθριου χώρου σε ένα περιβάλλον που προσφέρει μια άνετη εμπειρία διαβίωσης.

PG120F_Creta_on_wall_HD PG120F
Γνωρίστε το σύστημα πέργκολας της Alumil με σταθερές περσίδες, για πλήθος κατασκευών σε minimal, μοντέρνα και παραδοσιακή γραμμή. Ιδανική για τη μετατροπή ενός ανοιχτού χώρου σε ένα άνετο και ευχάριστο περιβάλλον.
PG120P_MYKONOS_C-c_PG120P_ultra_HD PG120P MYKONOS
Σύστημα πέργκολας με περιστρεφόμενες περσίδες για ρυθμιζόμενη σκίαση και προστασία από τη βροχή. Ιδανική για τη μετατροπή ενός ανοιχτού χώρου σε ένα άνετο και ευχάριστο περιβάλλον. Η Μykonos υιοθετεί τη βιοκλιματική λογική και εγγυάται ελεγχόμενες συνθήκες διαβίωσης, και προσφέρει minimal και κομψές κατασκευές έως 6.2 x 4.5 m.
PG160P SANTORINI
Το σύστημα για προηγμένες βιοκλιματικές πέργκολες SMARTIA PG160P Santorini αποτελεί ίσως το μοναδικό σύστημα πέργκολας που μπορεί να καλύψει σε αυτοστηριζόμενη τυπολογία (χωρίς στήριξη στον τοίχο) μία επιφάνεια έως 50 m2 με μόνο τέσσερις κολόνες στήριξης
S13600_13600_3 S13600
Θερμομονωτικό κουτί ρολού πολύ υψηλών επιδόσεων σε διάσταση 26x32cm. Ιδανικό, αν όχι μοναδικό, για κατασκευές με πολύ μεγάλα ανοίγματα και πολύ φαρδείς ή πολλαπλούς οδηγούς
ZIP Screen

Εξωτερικό ηλεκτρικό υφασμάτινο ρολό με τεχνολογία ZIP, σχεδιασμένο για να παρέχει αποτελεσματική σκίαση βελτιώνοντας την αισθητική κάθε χώρου.

covid-cafe-exterior P19 V-Blocker

Τα διαχωριστικά V-Blocker παρέχουν την απαιτούμενη προστασία από τον COVID-19 και άλλες ιογενείς λοιμώξεις, στα πλαίσια της προβλεπόμενης διάταξης για την ασφαλή λειτουργία των καταστημάτων. Μειώνουν τις αποστάσεις, προσφέροντας μέγιστη ασφάλεια και μεγιστοποιώντας το κέρδος των επιχειρήσεων με βάση τα νέα δεδομένα. 

WOODALUX
Καινοτόμο προϊόν ιδανικό για εφαρμογές σκίασης και διακόσμησης, οι οποίες προσφέρουν φυσική αισθητική μεγάλης διάρκειας σε κτίρια και υπαίθριες κατασκευές.
Woodee_WoodPlastic-FOREST-INOX-03 WOODEE
Κορυφαίας ποιότητας συνθετικό ξύλο σε συμπαγή προφίλ, ιδανικό για εφαρμογές εξωτερικών και εσωτερικών δαπέδων, περιφράξεων και επένδυσης τοιχοποιίας. Με ειδική συνταγή (60% ξύλο και 40% πολυαιθυλένιο) και πολύ μεγάλη ποικιλία λύσεων, το WOODEE χαρακτηρίζεται από κορυφαία ποιότητα και εξαιρετική ανθεκτικότητα, και συνοδεύεται από 25ετή εγγύηση
m11000_300x250 M11000
Θερμομονωτικό ανοιγοανακλινόμενο σύστημα, προσφέρεται για κάλυψη κάθε αισθητικής απαίτησης χάρη στη μεγάλη ποικιλία των προφίλ.
Okretni termički izolovan sistem SMARTIA M20650 M20650
Ανοιγοανακλινόμενο θερμομονωτικό σύστημα κρυφού φύλλου, συνδυάζει υψηλές επιδόσεις με minimal αισθητική.
M9660_PHOTO M9660
Θερμομονωτικό ανοιγοανακλινόμενο σύστημα κατάλληλο για περιοχές με θερμότερο κλίμα και ιδανικό για αντικαταστάσεις, προσφέρει υψηλή ασφάλεια και λειτουργικότητα.
M9660 PHOS

Το SMARTIA M9660PHOS δίνει την δυνατότητα υλοποίησης τυπολογιών κρυφού φύλλου. Χάρη στο minimal σχεδιασμό του μεγιστοποιεί το φυσικό φωτισμό και μειώνει περαιτέρω το εμφανές πλάτος αλουμινίου διατηρώντας τις υψηλές επιδόσεις θερμομόνωσης και στεγάνωσης που χαρακτηρίζουν τα ανοιγόμενα θερμομονωτικά συστήματα. 

Okretni termički izolovan sistem SMARTIA M9660 S67
Θερμομονωτικό ανοιγοανακλινόμενο σύστημα, συνδυάζει υψηλή θερμομόνωση και επιδόσεις με κατασκευαστική ευελιξία και εξαιρετικό σχεδιασμό.
S67_mesogeiako_ultra AMEA S67 PHOS
Ανοιγοανακλινόμενο θερμομονωτικό σύστημα minimal σχεδιασμού, υψηλών επιδόσεων και κατασκευαστικής ευελιξίας με ελάχιστο εμφανές αλουμίνιο για φυσικό φωτισμό.
Alumil termički izolovan sistem SUPREME S77 S77
Ανοιγόμενο θερμομονωτικό σύστημα υψηλής αισθητικής, ιδανικό για στιβαρές κατασκευές αυστηρών προδιαγραφών με υψηλά επίπεδα ασφάλειας.
Alumil termički izolovan sistem SUPREME S77 PHOS S77 PHOS
Ανοιγόμενο θερμομονωτικό σύστημα με minimal σχεδιασμό, ιδανική λύση για μοντέρνες κατασκευές με έμφαση στη μεγιστοποιήση του φυσικού φωτισμού και στην υψηλή θερμομόνωση.
Urban living steel look S67 URBAN
Θερμομονωτικό ανοιγοανακλινόμενο σύστημα, συνδυάζει υψηλή θερμομόνωση και επιδόσεις με κατασκευαστική ευελιξία και εξαιρετικό σχεδιασμό βιομηχανικής αισθητικής.
M15000
Ανοιγοανακλινόμενο μη-θερμομονωτικό σύστημα υψηλής αισθητικής, καλύπτει κάθε κατασκευαστική ανάγκη χάρη στην ποικιλία των προφίλ σε συνδυασμό με υψηλά επίπεδα ασφάλειας.
M11000-IMG_3435 M11000
Θερμομονωτικό σύστημα θυρών εισόδου που προσφέρει ικανοποιητικές επιδόσεις, αυξημένο επίπεδο ασφάλειας και επίπεδες επιφάνειες για εύκολη πρόσβαση από παιδιά και ΑΜΕΑ.
MD67 MD67
Σύστημα θερμομονωτικών θυρών εισόδου υψηλών επιδόσεων με έμφαση στην ασφάλεια και με ομοεπιπεδότητα των προφίλ, που χαρίζει ομοιομορφία και σύγχρονη αισθητική.
M9660-IMG_2049 MD9660
Θερμομονωτικό σύστημα θυρών εισόδου ικανοποιητικών επιδόσεων, ιδανική σειρά για αντικαταστάσεις, συνδυάζοντας ασφάλεια και λειτουργικότητα με χαμηλό κόστος επένδυσης.
SD77 SD77
Σύστημα θερμομονωτικών θυρών εισόδου υψηλών προδιαγραφών με έμφαση στην ασφάλεια και με ομοεπιπεδότητα των προφίλ, που χαρίζει ομοιομορφία και σύγχρονη αισθητική.
M65 M65
Το SMARTIA Μ65 είναι ένα σύστηµα υαλοπετασµάτων unitized για υψηλά κτίρια, που δίνει µεγάλη ελευθερία στον αρχιτεκτονικό σχεδιασµό και αποτελείται από συναρµολογούµενους «τοίχους-πλαίσια», όπου ο καθένας έχει πολλαπλά ανοίγµατα µε υαλοπίνακες. Κάθε µονάδα µπορεί να σχεδιαστεί κατ’ επιλογή του αρχιτέκτονα, ενώ το σύστηµα εγγυάται εύκολη & ασφαλή εφαρµογή.
IMG_6723 M15000
Πολύ υψηλής ασφάλειας μη-θερμομονωτικό σύστημα θυρών εισόδου, προσφέρει εύκολη πρόσβαση και ομοεπιπεδότητα με ίσιες γραμμές σχεδίασης.
M15000_br_man M15000 BR
Μέγιστης αντίστασης σε διάρρηξη μη-θερμομονωτικό σύστημα θυρών εισόδου και κλωβών ασφαλείας, ιδανικό για εξαιρετικών απαιτήσεων περιπτώσεις και ανάγκες.
M15000_rs_right1 M15000 RS
Το SMARTIA Μ15000 RS είναι ένα ανοιγόµενο σύστηµα κατάλληλο για την κατασκευή εισόδων. ∆ιαθέτει ειδικό σχεδιασµό ελέγχου καπνού για την αποτροπή της διάχυσης καπνού ή οσµών σε συγκεκριµένους χώρους των κτηρίων.
M450
Το προηγμένο σύστημα νέας γενιάς για minimal ανασυρόμενα και απλά συρόμενα κουφώματα. Ανταποκρίνεται στις απαιτητικές προδιαγραφές των σύγχρονων κτιρίων, παρέχοντας υψηλές επιδόσεις θερμομόνωσης και αναβαθμίζοντας αισθητικά τον χώρο με τη μοντέρνα σχεδίασή του.
s350-balcony-view S350
Μοντέρνο και ευέλικτο θερμομονωτικό συρόμενο σύστημα, με ίσιες γραμμές σχεδίασης, ιδανικό για λύσεις αντικατάστασης και ανακαίνισης, χάρη στην ευκολία κατασκευής του.
s440-lobby S440
Προηγμένο θερμομονωτικό συρόμενο σύστημα, που ανταποκρίνεται σε μέγιστο βαθμό σε ιδιαίτερα υψηλές και απαιτητικές ενεργειακές επιδόσεις.
s560-summer-home S560
Ανυψούμενο συρόμενο και απλό συρόμενο θερμομονωτικό σύστημα, διακρίνεται για την ευελιξία στην κατασκευή του και για τη δυνατότητα κάλυψης μεγάλων ανοιγμάτων.
M45000
Μη-θερμομονωτικό συρόμενο και ανασυρόμενο σύστημα με κομψές γραμμές σχεδίασης. Προσφέρει υψηλές επιδόσεις ιδιαίτερα σε περιοχές με θερμότερα κλίματα.
m14600-indoor-living-room M14600
Μη-θερμομονωτικό συρόμενο σύστημα με κομψές γραμμές σχεδίασης,  χαρίζοντας υψηλές επιδόσεις ιδιαίτερα σε περιοχές με θερμότερα κλίματα.
M10800-15 M10800
Το SMARTIA Μ10800 είναι ένα ολοκληρωµένο σύστηµα για αίθρια και γυάλινες στέγες.
M50-IMG_3074 M50
Το SMARTIA M50 είναι ένα ολοκληρωµένο σύστηµα για υαλοπετάσµατα µε πολύ υψηλή ενεργειακή απόδοση, το οποίο προσφέρει απεριόριστες σχεδιαστικές δυνατότητες και απαντά σε όλες τις απαιτήσεις της σύγχρονης αρχιτεκτονικής.
M6-IMG_1701 M6
Το SMARTIA Μ6 είναι ένα ολοκληρωµένο θερµοµονωτικό σύστηµα για υαλοπετάσµατα, το οποίο είναι ιδανικό για στιβαρές κατασκευές και µπορεί να ανταποκριθεί αποτελεσµατικά σε όλες τις αρχιτεκτονικές απαιτήσεις, όπως για παράδειγµα στην ανάγκη δηµιουργίας µεγάλων πλαισίων.
M7-IMG_1603 M7
Το SMARTIA Μ7 είναι ένα ολοκληρωµένο σύστηµα για υαλοπετάσµατα υψηλής ενεργειακής απόδοσης, το οποίο προσφέρει ποιοτικές κατασκευές µε άριστη σχέση τιµής-ποιότητας και απαντά σε όλες τις απαιτήσεις στατικής και ασφάλειας.
m13500-shutters-and-roof M13500
Κουτιά ρολών για εξωτερική πλευρική τοποθέτηση, σε καμπύλες γραμμές, κατάλληλα για ανακαινίσεις και ιδανικά όταν δεν είναι επιθυμητή η μείωση του ύψους ανοίγματος.
M8100
Κάγκελα αλουμινίου τύπου inox με minimal σχεδιασμό, με στρογγυλά, τετράγωνα και ορθογώνια προφίλ. Κατάλληλα για μπαλκόνια και σκάλες, και ιδανικά τόσο για κατοικίες όσο και για ξενοδοχειακές εγκαταστάσεις.
AdobeStock_167185957 M850

Ανακαλύψτε το ευέλικτο σύστημα σίτας της Alumil για προστασία από ενοχλητικά έντομα, σχεδιασμένο για σταθερές, ανοιγόμενες και συρόμενες κατασκευές

m20000-front-view M20000
Ανοιγοανακλινόμενο θερμομονωτικό σύστημα, προσφέρεται ως μία οικονομική επιλογή για κατασκευές με ικανοποιητικές επιδόσεις και υψηλή ασφάλεια.
Okretni termički neizolovan sistem COMFORT M940 M940
Οικονομικό μη-θερμομονωτικό ανοιγοανακλινόμενο σύστημα, αποτελεί τη μικρότερη και ελαφρύτερη σειρά, δίχως να υστερεί σε επιδόσεις και κατασκευαστικές επιλογές.
Okretni termički neizolovan sistem COMFORT M9400 Hellenic BankCOMFORT M9400 Alumil M9400
Ανοιγοανακλινόμενο μη-θερμομονωτικό σύστημα, αποτελεί μία οικονομική πρόταση που προσφέρει ικανοποιητικές επιδόσεις και ένα ευρύ πεδίο εφαρμογών.
M20000-IMG_1848 M20000
Θερμομονωτικό σύστημα πορτών εισόδου, προσφέρει κατασκευές με ικανοποιητικές επιδόσεις και υψηλή ασφάλεια, σε μία οικονομικά ελκυστική πρόταση.
M4-MG_5985 M4
Το COMFORT Μ4 είναι ένα θερμομονωτικό σύστημα structural υαλοπετάσματος με μορφή πλαισίων για ταχύτερη τοποθέτηση.
IMG_2512 M940
Το μικρότερο και ελαφρύτερο σύστημα μη-θερμομονωτικών θυρών εισόδου, αποτελεί την οικονομική πρόταση που προσφέρει ικανοποιητικές επιδόσεις και πληθώρα επιλογών.
AdobeStock_108739528 M9400
Μη-θερμομονωτικό σύστημα πορτών εισόδου, παρέχει ικανοποιητικές επιδόσεις και υψηλό επίπεδο ασφάλειας σε ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών χαμηλού προϋπολογισμού.
m900-building M900
Το μικρότερο και ελαφρύτερο μη-θερμομονωτικό συρόμενο σύστημα, ιδανικό για συμβατικές κατασκευές.
m9050-pool-view M9050
Μη-θερμομονωτικό συρόμενο σύστημα που διακρίνεται για το ιδιαίτερα χαμηλό βάρος κατασκευής, την καμπύλη εμφάνιση και το χαμηλό του κόστος.
m9200-hotel M9200
Το COMFORT M9200 είναι ένα συρόμενο σύστημα για μη θερμομονωτικά κουφώματα με καμπύλη εξωτερική εμφάνιση. 
IMG_2367-m3 M3
Το COMFORT Μ3 είναι ένα θερμομονωτικό σύστημα υαλοπετάσματος με μορφή πλαισίων για ταχύτερη τοποθέτηση
Σύγκριση προϊόντων (0)