Alumil Albania
Choose your local website

Lajme

Veshja e Barkodit SMARTIA : Veshje Muri e ripërcaktuar!

Fasada e një ndërtese gjithmonë "dërgon" mesazhin e parë tek një vizitor në lidhje me estetikën e saj. Një fasadë e standardeve të larta tërheq vëmendjen dhe përforcon të gjithë ndërtimin si në dizajn ashtu edhe në performancë. Sistemi i ri i ALUMIL për veshjen e mureve "Veshja Barkod SMARTIA" prezanton një qasje të re.

Veshja e barkodit SMARTIA nuk është një sistem i zakonshëm i veshjes së mureve. Është një zgjidhje e jashtëzakonshme e cila ofron mundësi të shumta personalizimi. Fillimisht, është ideale për mbulimin e sipërfaqeve të mëdha. Nga ndërtesat komerciale dhe zyra tek banesat moderne, seria e re e veshjes së mureve të ALUMIL mund të mbështesë çdo ndërtim. Sistemi ofron një gamë të gjerë të profileve dhe ngjyrave, ndërkohë mund të kombinohet në mënyrë perfekte me ndriçimin LED dhe produktet prej druri të përbërë, siç është  Woodalux® . Fuqia e tij e pakrahasueshme e bën atë të aftë të mbulojë ndërtesa të tëra, duke siguruar një rezultat harmonik dhe të unifikuar.

Veshja e barkodit SMARTIA mund të transformojë një ndërtesë, duke sjellë një karakter unik që është në përputhje me tendencat arkitekturore bashkëkohore. Për më tepër, rezistenca e tij e lartë kundër korrozionit, e bën atë një zgjidhje të jashtëzakonshme edhe në rajone me ndryshime të motit ose kushte ekstreme të motit. Vlen të përmendet se sistemi jo vetëm që lejon, por gjithashtu mbron materialet e izolimit termik, duke kontribuar në përmirësimin e performancës energjetike të ndërtesës. Për më tepër, fleksibiliteti i ndërtimit të saj, i bën kombinimet - integrimet me fasadat, dritaret ose dyert e hyrjes, shumë më të lehta.

Veshje muri inovative për estetikë unike

  • Kompozime mbresëlënëse me integrimin e ndriçimit LED brenda profileve, si për dekorim ashtu edhe për ndriçim të jashtëm dhe të brendshëm.
  • Mundësia e shpimit të veçantë që lejon marrjen e dritës së ditës.
  • Instalimi ose në mure të jashtme ose të brendshme, duke siguruar një azhornim të jashtëzakonshëm të çdo ndërtese.
  • Efikasitet i lartë energjetik falë mundësisë së integrimit të fasadave termike me trashësi deri në 200mm.
  • I shpuar dhe i kombinuar me materialet e duhura, sistemi siguron nivele të larta të reduktimit të zërit në brendësi.
  • Opsione të pakufizuara të kombinimeve të ngjyrave dhe mundësia e aplikimit të materialit inovativ të drurit sintetik Woodalux®.

Veshja e barkodit SMARTIA ngre shiritin në veshjen e mureve. Fleksibiliteti i ndërtimit, gamat e gjera të zgjidhjeve dhe qëndrueshmëria e tij maksimale, e bëjnë atë një zgjedhje kryesore për lloje të shumta dhe të ndryshme ndërtesash.

Shto tek të preferuarat