Alumil Albania
Choose your local website
Takoni Danis & djalin e tij!

Njerëzit

Nga tekstet e këngës greke: "Si mund të jesh i fshehur nga fëmijët? Ata dinë gjithçka! ". Për më shumë se 30 vjet ne prodhojmë sisteme alumini që e bëjnë Billin  krenar për punën e babait të tij që ofron siguri, dritë dhe ngrohtësi në shtëpinë e tij.
Play