Alumil Greece
Choose your local website

Electronica

Η περίπτωση

Σε ένα κτίριο που το εξωτερικό περιβάλλον αποτελεί κομβικό χαρακτηριστικό για την απόδοση των εργαζομένων που βρίσκονται στο εσωτερικό του, δόθηκε ιδιαίτερη έμφαση ώστε η ενοποίηση με το εσωτερικό να γίνεται ομαλά και το αίσθημα ελευθερίας να προσφέρεται αδιαλείπτως.

Το αποτέλεσμα

Μεγάλα γυάλινα ανοίγματα καλύπτουν περιμετρικά το κτίριο και τα προφίλ αλουμινίου διαμορφώνουν μία υψηλή και ταυτόχρονα σοβαρή αρχιτεκτονική, ακριβώς όπως αρμόζει στην εικόνα ενός τέτοιου κέντρου συγκέντρωσης εταιρειών. Μία minimal τάση στο σχεδιασμό των συστημάτων, με τα ελάχιστα εμφανή προφίλ, απομακρύνει το αίσθημα ψυχρότητας του μετάλλου και επιτρέπει στο φυσικό φωτισμό να εισέλθει. Λευκές επίπεδες επιφάνειες τοποθετημένες στις γωνίες, χαρίζουν την αίσθηση συγκράτησης της δομής του κτιρίου, ενώ ταυτόχρονα με μία ευχέρεια στην κίνησή τους επεκτείνονται σε ορισμένα σημεία και εκτός της κατασκευής για να διαμορφώσουν προεξοχές. Η αρχιτεκτονική υιοθετεί στοιχεία από τα γειτονικά κτίρια, ενσωματώνεται στο ευρύτερο περιβάλλον, αλλά διατηρεί μία ξεχωριστή ταυτότητα. Ο περιβάλλον χώρος καλύπτεται από πράσινο και δίνει έναν «αέρα» στην ανάπτυξη του κτιρίου που αποτελεί και το επίκεντρο του έργου.

Ταυτότητα έργου
Χώρα
Ρουμανία
Πόλη
Βουκουρέστι
Αποθήκευση