Alumil Greece
Choose your local website

ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΑΣ

Τα πάντα για τον Αρχιτέκτονα

Κάθε έργο που αναλαμβάνετε αποτελεί μια καινούργια πρόκληση. Είμαστε εδώ για να συμβάλουμε στην πραγματοποίηση του οράματός σας, μέσα από προηγμένες λύσεις συστημάτων αλουμινίου, που μπορούν να καλύψουν ακόμα και τις πιο υψηλές απαιτήσεις.

Κάθε έργο που αναλαμβάνετε αποτελεί μια καινούργια πρόκληση. Είμαστε εδώ για να συμβάλουμε στην πραγματοποίηση του οράματός σας, μέσα από προηγμένες λύσεις συστημάτων αλουμινίου, που μπορούν να καλύψουν ακόμα και τις πιο υψηλές απαιτήσεις.

ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

Μαζί σας σε κάθε στάδιο

Ανεξάρτητα από τη φάση που βρίσκετε το έργο σας, σας παρέχουμε υποστήριξη και διερευνούμε τις καλύτερες λύσεις για εσάς. Οι έμπειροι Σύμβουλοι Μηχανικοί μας, από το τμήμα Πωλήσεων της εταιρείας, βρίσκονται πάντα στη διάθεσή σας, παρέχοντας ειδικές σχεδιαστικές λύσεις για το project σας.
Τελευταία Νέα

ΕΣΩ 2023: Η ALUMIL Πλατινένιος Χορηγός

Συμμετέχουμε στη σημαντική διοργάνωση για την αρχιτεκτονική και το interior design, με κεντρική μας ιδέα τη βιωσιμότητα και motto μας τη φράση «Phos στις Ιδέες». 

Μάθετε περισσότερα
Τελευταία Νέα

Event Center: Τα συστήματά μας στο εντυπωσιακό έργο

Διαβάστε το case study και μάθετε για τα καινοτόμα προϊόντα και τις εξειδικευμένες λύσεις της ALUMIL στο κτίριο – σήμα κατατεθέν της Μαρίνας Αγίας Νάπας.

Κατεβάστε το αφιέρωμα
Τελευταία Νέα

Οι νέοι μας στόχοι ESG

Ενισχύουμε έμπρακτα το θετικό μας αποτύπωμα στους τομείς του Περιβάλλοντος, της Κοινωνίας και της Εταιρικής Διακυβέρνησης, μέσα από στοχευμένες δράσεις με μετρήσιμα αποτελέσματα.

Διαβάστε περισσότερα
Τελευταία Νέα

SMARTIA M450: Νέες τυπολογίες

Το προηγμένο σύστημα νέας γενιάς για συρόμενα και ανασυρόμενα κουφώματα εμπλουτίστηκε με νέες λύσεις για χωνευτές τυπολογίες.

Μάθετε περισσότερα
EVENTS

Εξοικονόμηση ενέργειας: Πρώτη προτεραιότητα στον σχεδιασμό κτιρίων

29 Μαΐου 2023
Προσεχείς Εκπαιδεύσεις

Εξειδικευμένο σεμινάριο για Αρχιτέκτονες, Μηχανικούς όλων των ειδικοτήτων και Τεχνικές Εταιρείες σχετικά με τον ρόλο των νέων υλικών και των κουφωμάτων στην ενεργειακή απόδοση των κτιρίων.

ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟ PROJECT ΣΑΣ

Τα project σας… μας εμπνέουν!

Κάθε νέο σας έργο αφηγείται και μια καινούργια ιστορία. Είμαστε έτοιμοι να τη διαβάσουμε και να την αναδείξουμε. Στείλτε μας τις πληροφορίες για έργα στα οποία χρησιμοποιήσατε συστήματα της ALUMIL, ώστε να τα αναρτήσουμε στη σελίδα μας.

Είπαν για Εμάς

Τι λένε αρχιτέκτονες που συνεργάστηκαν μαζί μας

Schema 4 architects

«Όσον αφορά στη συνεργασία με την ALUMIL (στο STEM Center),[…] προβλεπόταν απ’ τη μελέτη η ανάπτυξη στην οροφή του lobby του κτιρίου, ενός διάφανου πετάσματος μες στο οποίο θα ενσωματώνονταν τα φωτοβολταϊκά panels. Η αρχική επιλογή έγινε από εμάς, ωστόσο στη συνέχεια, σε συνεργασία με τα στελέχη της ALUMIL, ζητήθηκε καταρχάς η επιβεβαίωση της ορθότητας των επιλογών μας, οι οποίες είχαν γίνει σύμφωνα με χαρακτηριστικά θερμομόνωσης, τη γεωμετρία των κουφωμάτων, τις προδιαγραφές στεγανότητας και κυρίως ζητήθηκε η διευκρίνιση των συναρμογών του κάθε συστήματος με την υπόλοιπη δομή του κτιρίου. Η συνεργασία ήταν εξαιρετική – δεν ήταν η πρώτη φορά που συνεργαζόμασταν - ήταν έγκαιρη η απάντηση και χώρεσε μέσα στο χρονοδιάγραμμα του έργου.» 

Γιώργος Χορόζογλου 

Δείτε τη συνέντευξη

Urban Soul Project

«Mε την ALUMIL έχουμε εξαιρετική συνεργασία σε μερικά από τα απαιτητικότερα έργα μας. Η αδιαπραγμάτευτη υψηλή ποιότητα και η δυνατότητα παραγωγής ειδικών κατασκευών κουφωμάτων, είναι μοναδικά χαρακτηριστικά της ALUMIL. Ειδικά για το «Zeus is Loose», το ζήτημα των κουφωμάτων ήταν κρίσιμο λόγω του μεγέθους τους (στην ουσία άνοιξε όλη η όψη, οι τοίχοι πλήρωσης αφαιρέθηκαν και έμεινε μόνο ο δομικός σκελετός).»

Τάσος Γεωργαντζής

Διαβάστε τη συνέντευξη

«Βασικό στοιχείο αυτής της ιδιότυπης «σπηλιάς» (σ.σ. για το «Ncaved House») ήταν τα μεγάλα κάδρα με θέα τη θάλασσα ανατολικά αλλά και τα εσωτερικά αίθρια δυτικά, ενοποιώντας όλους των εσωτερικούς χώρους με το τοπίο. Ακριβώς σε αυτόν τον σκοπό βοήθησαν τα minimal συστήματα αλουμινίου της ALUMIL. Χρησιμοποιήσαμε μάλιστα το συρόμενο σύστημα SUPREME S650 της σειράς PHOS και η επιλογή αυτή μας δικαίωσε, με τη λειτουργικότητα αλλά και τον εκλεπτυσμένο σχεδιασμό της.»

Ηλιάνα Κερεστετζή

Διαβάστε τη συνέντευξη

Aristides Dallas Architects

«Το όριο μεταξύ εσωτερικού κι εξωτερικού χάνεται και ο χώρος κάτω από την ενιαία πλάκα από μπετόν μοιάζει ενιαίος (σ.σ. στο έργο «Lap Pool House»). Η σχεδιαστική αυτή πρόθεση ολοκληρώθηκε με τη χρήση του ιδιαίτερου συστήματος της ALUMIL για το άνοιγμα του χώρου. Το γωνιακό αυτό άνοιγμα αναδεικνύει τον αφαιρετικό σχεδιασμό του κτιρίου και τονίζει την ενοποίηση της σχέσης του μέσα με το έξω και με τη θέα προς τον ορίζοντα.»

Αριστείδης Ντάλας

Διαβάστε τη συνέντευξη