Alumil Greece
Choose your local website
life @ athens

H Ζωή στην Αθήνα

Μάθετε για την κουλτούρα, το εργασιακό περιβάλλον, τις παροχές και τις ευκαιρίες εργασίας στο γραφείο της ALUMIL  και το  showroom στην Αθήνα, Αττική
athens

Κουλτούρα και Περιβάλλον Εργασίας

Το γραφεία της ALUMIL στην Αθήνα φιλοξενεί μια ποικιλόμορφη ομάδα ανθρώπων με επίκεντρο το μάρκετινγκ, τις πωλήσεις και υποστηρικτικές υπηρεσίες. Επίσης, στις ίδιες εγκαταστάσεις θα βρείτε ένα Showroom και μια αποθήκη. Στην Αθήνα εργάζονται πάνω από 50 άτομα. Τον Νοέμβριο του 2016, ανακαινίσαμε το showroom, το οποίο αποτελείται από 2 ορόφους. Μοντέρνα αρχιτεκτονική, δυναμικά γεωμετρικά σχήματα, εκλεπτυσμένος σχεδιασμός και φυσικά καινοτόμα συστήματα αλουμινίου υψηλών διεθνών προδιαγραφών σε διάφορες ενδιαφέρουσες τυπολογίες διακοσμούν αυτό το μοναδικό showroom.

Το γραφείο μας βρίσκεται στα προάστια της Αθήνας. Σε μια τυπική μέρα, θα βρείτε το γραφείο να «βουίζει» από τα τηλεφωνήματα της δυναμικής  ομάδας πωλήσεων, η οποία είναι απασχολημένη με την αναζήτηση, τη διαπραγμάτευση και το κλείσιμο συναρπαστικών προσφορών.  Κάθε μέρα φέρνει νέες ευκαιρίες, νέες περιπέτειες και νέους πελάτες. Οι συνάδελφοί μας έχουν πρόσβαση σε ένα ευρύ φάσμα εγκαταστάσεων, συμπεριλαμβανομένων των εξαιρετικών αυτών που αποτελούν την κουζίνα. Δείτε τις διαθέσιμες παροχές. 

Παροχές

Η ALUMIL παρέχει ένα ευρύ φάσμα από ανταγωνιστικές παροχές. Σεβόμαστε τους εργαζομένους μας και επενδύουμε στη φροντίδα κάθε μέλους.

 • Αποδοχές βασισμένες στην αποδοτικότητα
 • Φροντίδα υγείας: Προσφέρουμε ένα πρόγραμμα ασφάλισης υγείας που είναι κατάλληλο για εσάς και την οικογένειά σας.
 • Χρηματοδότηση ατομικής εκπαίδευσης: Προσφέρουμε την ευκαιρία να αυξήσετε τις γνώσεις, να «χτίσετε» τις ικανότητές σας και να φροντίσετε την καριέρα σας.
 • Εταιρική δανειστική βιβλιοθήκη: Ποτέ μη σταματάς να μαθαίνεις! Προσφέρουμε μία ποικιλία βιβλίων για να αυξήσετε τις γνώσεις σας.
 • Δώρο γάμου: Πάντα ένα δώρο από την εταιρεία, επειδή η οικογένειά σας γίνεται και δική μας οικογένεια.
 • Άδεια: Ευέλικτη πολιτική διακοπών, η οποία σας επιτρέπει να πάρετε ημέρες αδείας βάσει των αναγκών σας, συμπεριλαμβανομένης της γονικής άδειας και πολλών ακόμη!
 • Τράπεζα αίματος: Η τράπεζα αίματος της εταιρείας  είναι διαθέσιμη όχι μόνο στους αιμοδότες, αλλά και σε οποιονδήποτε έχει ανάγκη.
 • Εταιρικές δραστηριότητες και εκδηλώσεις: Οι εταιρικές εκδηλώσεις γίνονται με στόχο να διασκεδάσουμε, να δημιουργήσουμε εξαιρετικές σχέσεις και να πούμε ένα μεγάλο «ευχαριστώ» στα μέλη της ομάδας για την σκληρή δουλειά.
 • Συνεργασία με άλλες επιχειρήσεις για προνομιακή εξυπηρέτηση των εργαζομένων.
 • Προνομιακή τιμολογιακή πολιτική σε όλα τα προϊόντα.
 • Μοντέρνο εργασιακό περιβάλλον: Όλα τα γραφεία μας έχουν τη φιλοσοφία open space, με μοναδικούς χώρους για προσωπικά τηλεφωνήματα  και συναντήσεις. Κάθε χώρος επιτρέπει την συνεργασία με τους συναδέλφους σας. Καφέ και τσάι; Διατίθενται και αυτά.
 • Ευκαιρίες για Ταξίδια: Προσφέρουμε την ευκαιρία να ταξιδέψετε σε τοποθεσίες της ALUMIL σε όλο τον κόσμο, σε εμπορικές εκθέσεις και σε εκδηλώσεις του κλάδου, ανάλογα με τον ρόλο και το έργο στο οποίο συμμετέχετε.
 • Πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα: Ενθαρρύνει τους εργαζομένους μας να επικοινωνούν μεταξύ τους, να κοινωνικοποιούνται και να παίρνουν το πρωινό και μεσημεριανό γεύμα τους με άνεση.
athens-showroom-1

Μηχανικός Συντήρησης

Η ALUMIL, ένας από τους μεγαλύτερους και πιο προηγμένους τεχνολογικά βιομηχανικούς ομίλους στον τομέα της έρευνας, ανάπτυξης και παραγωγής αρχιτεκτονικών συστημάτων αλουμινίου στην Ευρώπη, επιθυμεί να καλύψει την παρακάτω θέση:


                                                Μηχανικός Συντήρησης


Λίγα λόγια για εμάς
Με περισσότερα από 30 χρόνια εμπειρίας, η ALUMIL είναι μία από τις κορυφαίες ευρωπαϊκές εταιρείες σχεδιασμού και παραγωγής αρχιτεκτονικών συστημάτων αλουμινίου παγκοσμίως. Με πάνω από 2800 εργαζομένους, 12 εργοστάσια σε 6 χώρες και ένα ισχυρό δίκτυο πωλήσεων σε όλες τις ηπείρους, αποστολή της εταιρείας είναι η βελτίωση της ποιότητας ζωής των ανθρώπων, ενισχύοντας την επίδοση των κτιρίων τους με καινοτόμα προϊόντα υψηλής αισθητικής. Με πλήρη επίγνωση των επιπτώσεων της περιβαλλοντικής υποβάθμισης, η ALUMIL χαράσσει και υλοποιεί μια επιχειρηματική στρατηγική που εδράζεται στις αξίες της βιωσιμότητας και της κυκλικής οικονομίας, επενδύοντας σε «πράσινες» ενέργειες που συμβάλλουν στην καλλιέργεια μιας κουλτούρας υπευθυνότητας απέναντι στο περιβάλλον.


Ο ρόλος σου…
Στην καθημερινότητά σου μεριμνάς για την εύρυθμη λειτουργία και άρτια συντήρηση του εξοπλισμού της εταιρείας στις βιομηχανικές εγκαταστάσεις στην Ξάνθη. Θα είσαι υπεύθυνος για την υλοποίηση του προγράμματος προληπτικής συντήρησης, βάσει των τεχνικών αναγκών των παραγωγικών εγκαταστάσεων και θα προτείνεις λύσεις με στόχο τη βέλτιστη λειτουργία του εξοπλισμού κατά τη διαδικασία παραγωγής. Η συμβολή σου είναι σημαντική στην αποκατάσταση έκτακτων βλαβών σε μηχανήματα και στη διενέργεια ελέγχων του μηχανολογικού εξοπλισμού για την αποφυγή καθυστερήσεων στην παραγωγική διαδικασία. Τέλος, συμβάλλεις στην αναβάθμιση των τεχνικών εγκαταστάσεων και του εξοπλισμού και συμμετέχεις σε έργα για τη βελτίωση της απόδοσης της παραγωγικής διαδικασίας.

Η θέση αναφέρεται στον Προϊστάμενο Εργοστασίου.Το προφίλ που αναζητούμε:

 • Επιθυμητό πτυχίο Μηχανολογίας ή άλλης τεχνικής σχολής
 • Απαραίτητη προϋπηρεσία σε ανάλογη θέση σε βιομηχανικό περιβάλλον
 • Επιθυμητή Άδεια Πρακτικού Μηχανικού Α' ή Β' τάξης
 • Επιθυμητή γνώση ηλεκτροσυγκόλλησης
 • Γνώση μηχανολογικού σχεδίου θα εκτιμηθεί
 • Οργανωτικότητα, συνέπεια, εχεμύθεια


Τα προνόμιά σου:

 • Σταθερές αποδοχές σύμφωνα με τη βαρύτητα της θέσης και την αξιολόγηση επιλογής
 • Ιδιωτική ομαδική ασφάλιση
 • Συνεχή υποστήριξη και εκπαίδευση
 • Προοπτικές εξέλιξης
 • Άριστο περιβάλλον εργασίας


Η ΑΛΟΥΜΥΛ αντιτίθεται σε οποιαδήποτε διάκριση, άνιση συμπεριφορά και παραβίαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και φροντίζει για την παροχή ίσων ευκαιριών στην εργασία. Κατά την πρόσληψη και την αξιολόγηση των εργαζομένων δεν κάνει διακρίσεις αναλόγως φυλής, γένους, θρησκείας, ηλικίας, αναπηρίας, σεξουαλικής προτίμησης, εθνικότητας, πολιτικών πεποιθήσεων, κοινωνικής ή εθνικής προέλευσης.


Για αποστολή βιογραφικών (αναφέροντας τον τίτλο της θέσης) πατήστε εδώ.