Alumil Croatia
Choose your local website

SPECIFIKATOR

Sve o Arhitektu

Svaki projekt koji započnete predstavlja novi izazov. Tu smo kako bismo vam pomogli pretvoriti vašu viziju u stvarnost putem naprednih aluminijskih sustava koji mogu zadovoljiti čak i najzahtjevnije potrebe.

Svaki projekt koji započnete predstavlja novi izazov. Tu smo kako bismo vam pomogli pretvoriti vašu viziju u stvarnost putem naprednih aluminijskih sustava koji mogu zadovoljiti čak i najzahtjevnije potrebe.

Faza projektovanja

stu 20, 2023, 16:37
Title : Faza projektovanja
Subtitle :
Url :
Category :
CTA : Nastavi
Duration :
Sort order :
Pružamo detaljne tehničke crteže i nudimo kompletna rješenja korištenjem inovativnih programa (npr. AlumilCal).
Page : Design Phase
Load more comments
Thank you for the comment! Your comment must be approved first
Login to be able to comment
Comment by from
Vijesti

Ellinikon Experience Centre: ALUMIL-ovi sustavi u novom orijentiru

Urbana regeneracija u Ellinikonu jedan je od najznačajnijih tekućih projekata u Grčkoj i diljem Europe. ALUMIL-ovo sudjelovanje u projektu ostvareno je kroz SMARTIA M7, visokoenergetski učinkovit sustav zid zavjesa.

Saznaj više
Vijesti

Međunarodni Cradle to Cradle Certified® Silver certifikat

ALUMIL je postao prva grčka tvrtka arhitektonskih aluminijskih sustava s međunarodnim certifikatom Cradle to Cradle Certified® Silver za širok raspon svojih proizvoda. Ovo je globalni standard za sigurne i održive, kružne proizvode stvorene s odgovornošću prema okolišu.

Saznaj više
NOVI PROIZVOD

SMARTIA MF65: Recenzija

Naš novi proizvod za dvokrilna vrata nije samo toplinski izolirani sustav visokih performansi, već je i privlačan oku. Tanki aluminijski profili mogu izdržati do 140 kg po otvoru, idealno kombinirajući robusnost i minimalnu estetiku.

Otkrijte to
Vijesti

ALUMIL na BAU 2023

Po 13. put zaredom ALUMIL će biti prisutan na vodećem svjetskom sajmu arhitekture i graditeljstva.

Saznaj više
They Said for us

"Glavni element ove jedinstvene "spilje" (ur. za "Ncaved House") bio je veliki, uokviren pogled na more na istoku i unutarnje atrije na zapadu, ujedinjujući sve interijere s krajolikom. ALUMIL-ov minimalni aluminij sustavi su nam pomogli da postignemo upravo tu svrhu. Koristili smo SUPREME S650 klizni sustav serije PHOS i ovaj izbor se pokazao opravdanim, nudeći funkcionalnost i sofisticirani dizajn."

Iliana Kerestetzi

They Said for us

Projekt Ubane duše

"S tvrtkom ALUMIL imamo izvrsnu suradnju na nekim od naših najizazovnijih projekata. Visoka kvaliteta i sposobnost proizvodnje posebnih konstrukcija okvira jedinstvene su karakteristike ALUMIL-a. Posebno za "Zeus is Loose" pitanje okvira bilo je kritično zbog njihove veličine (zapravo, cijela fasada je otvorena, ispune su uklonjene, a ostao je samo konstruktivni okvir)."

Tassos Georgantzis

They Said for us

Aristides Dallas Architects

"Granica između interijera i eksterijera je izgubljena, a prostor ispod jedne betonske ploče djeluje jedinstveno" (govori o projektu "Lap Pool House"). "Ova dizajnerska namjera dovršena je upotrebom ALUMIL-ovog posebnog sustava koji je otvorio prostor. Ovaj kutni otvor ističe apstraktni dizajn zgrade i naglašava ujedinjenje odnosa između unutarnjeg i vanjskog i pogleda prema horizontu."

Aristides Dallas