Alumil Albania
Choose your local website

SPECIFIKIMI

Gjithçka rreth Arkitektit

Çdo projekt që ndërmerrni përfaqëson një sfidë të re. Ne jemi këtu për t'ju ndihmuar të bëni realitet vizionin tuaj nëpërmjet sistemeve të avancuara të aluminit që mund të plotësojnë edhe kërkesat më të kërkuara.

Çdo projekt që ndërmerrni përfaqëson një sfidë të re. Ne jemi këtu për t'ju ndihmuar të bëni realitet vizionin tuaj nëpërmjet sistemeve të avancuara të aluminit që mund të plotësojnë edhe kërkesat më të kërkuara.

MBESHTETJE

Pranë jush në çdo fazë

Pavarësisht fazës së projektit tuaj, ne ofrojmë mbështetje dhe eksplorojmë zgjidhjet më të mira për ju. Inxhinierët tanë me përvojë të konsulencës nga departamenti ynë i shitjeve janë gjithmonë në dispozicionin tuaj, duke ofruar zgjidhje të dizajnuara të personalizuara për projektin tuaj.
PRODUKT I RI

SMARTIA MF65: Një përmbledhje

Produkti ynë i ri për dyer të palosshme nuk është vetëm një sistem termik i izoluar me performancë të lartë, por është gjithashtu tërheqës. Profilet e holla të aluminit mund të mbajnë deri në 140 kg për ventilim, duke kombinuar në mënyrë ideale qëndrueshmërinë dhe estetikën minimale.

Zbuloni atë
Lajme

Qendra e Eksperiencës Ellinikon: Sistemet ALUMIL një pikë e re referimi

Rigjenerimi urban në Ellinikon është një nga projektet më domethënëse në vazhdim në Greqi dhe në mbarë Evropën. Pjesëmarrja e ALUMIL-it në projekt u arrit nëpërmjet SMARTIA M7, një sistem mur perde me efikasitet të lartë energjie.

Mëso më shumë
Lajme

Certifikimi Ndërkombëtar Cradle to Cradle Certified® Silver

ALUMIL është bërë kompania e parë greke e sistemeve arkitekturore të aluminit me certifikim ndërkombëtar Cradle to Cradle Certified® Silver për një gamë të gjerë të produkteve të saj. Ky është standardi global për produkte të sigurta të qëndrueshme dhe të krijuara me përgjegjësi ndaj mjedisit.

Mëso më shumë

Për Hotele

Jan 25, 2023, 13:46 e pasdites
Title : Për Hotele
Sort order : 20
ALUMIL ka përvojë të gjerë me projekte në sektorin e gjerë të hotelerisë. Pajisni hotelin që keni marrë përsipër, duke zgjedhur mes kornizave të cilësisë së lartë, perdeve, dyerve të hyrjes, pergolave, gardheve dhe fasadave. Certifikatat e qëndrueshmërisë me të cilat vijnë sistemet (p.sh., Cradle to Cradle®) do të rrisin rezultatin përfundimtar, duke kontribuar në ndërtime "më të gjelbra".
Load more comments
Thank you for the comment! Your comment must be approved first
Login to be able to comment
Comment by from
Ata thanë për ne

Urban Soul Project

"Me ALUMIL, ne kemi një bashkëpunim të shkëlqyer në disa nga projektet tona më sfiduese. Cilësia e lartë dhe aftësia për të prodhuar konstruksione të veçanta kornizë janë karakteristika unike të ALUMIL. Sidomos për "Zeus is Loose" çështja e kornizave ishte kritike për shkak të madhësia e tyre (në fakt u hap e gjithë fasada, u hoqën muret e mbushjes dhe mbeti vetëm korniza strukturore).

Tasos Georgantzis

Ata thanë për ne

"Elementi kryesor i kësaj "shpelle" unike ("Ncaved House") ishte pamja e madhe, me kornizë të detit në lindje dhe atriumeve të brendshme në perëndim, duke bashkuar të gjitha ambientet e brendshme me peizazhin. Sistemet minimale ALUMIL na ndihmuan për të arritur pikërisht këtë qëllim. Ne përdorëm sistemin rrëshqitës SUPREME S650 të serisë PHOS dhe kjo zgjedhje rezultoi e justifikuar, duke ofruar funksionalitet dhe dizajn të sofistikuar."

Iliana Kerestetzi

Ata thanë për ne

Aristides Dallas Architects

"Kufiri midis së brendëshmes dhe së jashtmes ka humbur dhe hapësira nën pllakën e vetme të betonit ndihet e unifikuar" (ai flet për projektin "Lap Pool House"). "Ky synim projektimi u përfundua me përdorimin e sistemit special të ALUMIL që u hap lart hapësirës. Kjo hapje këndore nxjerr në pah dizajnin abstrakt të ndërtesës dhe thekson unifikimin e marrëdhënies midis brendësisë dhe jashtme dhe pamjes drejt horizontit."

Aristides Dallas