Alumil Albania
Choose your local website
Pergola SMARTIA PG115P Ithaca me grila me motor

Pergola SMARTIA PG115P Ithaca me grila me motor

Përshkrim

Një sistem pergolash që është ideal për konstruksione të vetme pergolash me përmasa mesatare, të cilat shndërrojnë një hapësirë të jashtme në një vend të përvojës komode të jetesës. Grykat e tij rrotulluese të projektuara posaçërisht ofrojnë hije të rregullueshme ndaj diellit, ndriçim të rregulluar, ajrim natyral të kontrolluar dhe mbrojtje totale ndaj kushteve të vështira të motit.

Avantazhet

  • Hijezim efektiv dhe kushte jetese plotësisht të kontrolluara
  • Dizajn minimal, linja të drejta dhe sipërfaqe të sheshta, pika fiksimi pothuajse të padukshme, që kontribuojnë në një rezultat përfundimtar me estetikë të lartë.
  • Qëndrueshmëri e lartë, e cila lejon konstruksione teke me përmasa mjaft të mëdha pa asnjë problem ndaj ngarkesave të forta të erës (3.0 m lartësi, 4.0 m gjerësi & 5.0 m projeksion, d.m.th. 20 m2).
  • Nivele të larta të papërshkueshmërisë nga uji dhe një sistem i thjeshtë kullimi që ndihmon ujin e shiut të rrjedhë poshtë në dysheme nëpërmjet shtyllave të tij.
  • Lehtësia e instalimit, falë dizajnit të tij modular, i cili garanton korrektësinë e rezultatit përfundimtar të ndërtimit.
  • Sistemi rrotullues inovativ dhe shumë i qëndrueshëm, i cili ofron një funksionim pothuajse pa zhurmë.

Certifikimet

Karakteristikat

VENDOSJA - INSTALIMI
SISTEM ME RRESHQITJE
LLOJET E TIPOLOGJIVE
NDRICIMI
TRAJTIMI SIPERFAQSOR
FUNKSIONALITETI
DIMENSIONET MAKSIMALE
MODELET
MEKANIZMI
PERDOR
FLETA
MBROJTJE NDAJ SHIUT
APLIKO
KENDI I FLETAVE
AUTOMATIZIM
DIMENSIONI KOLLONES
TIPOLOGJITË

Të gjitha tipologjitë e disponueshme

Embedded pergola
Pergola e panvarur
Pergol e montuar në mur