Alumil Albania
Choose your local website

Gerovasileiou estate - ndërtesa e pritjes së miqve

Situata

Në shpatet e Epanomi, pak kilometra nga qyteti i Selanikut, një vresht rrethon kantinën moderne të verës, ku prodhohen verërat e njohura Ktima Gerovassiliou. Ajo tërheq vizitorë gjatë gjithë vitit, duke siguruar hapësirë ​​për leksione, shfaqje, diskutime, prezantime dhe simpoziume shkencore. Kantina moderne është e rrethuar nga vreshti i cili përhapet në mbi 710 hektarë. Veçanërisht i dukshëm është Muzeu i Verës Gerovassiliou i cili përfshin programe edukative, turne udhërrëfyese dhe ngjarje paralele që zhvillohen, bazuar në një larmi stimujsh dhe informacioni të siguruara nga kantina. Përveç kësaj, Muzeu paraqet për vizitorët një nga koleksionistët më të mirë në botë të tapave, i cili numëron më shumë se 2600 ekspozita

Sfida

Ndërtesa e kantinës Gerovassiliou mori pjesë në një nga ngjarjet më të rëndësishme që promovojnë arkitekturën, OPEN HOUSE Thessaloniki, për dy vjet rresht (2017 dhe 2018) dhe u shndërrua në një objekt vëzhgimi, studimi dhe admirimi nga individë në fushën e arkitekturës dhe më gjerë!

Zgjidhja

Ndërtimi i ndërtesës së re që përmban recepsionin, dhomën për qëllime edukative dhe trajnuese, dyqanin dhe kafenenë, përfundoi në vitin 2014. Sistemet e çertifikuara ALUMIL të cilat u aplikuan janë sistemi Ngritjes dhe Tërheqjes SMARTIA M300 (paraardhësi i i avancuar SMARTIA M560) dhe sistemi SMARTIA Μ11000. Këto sisteme specifike sigurojnë nivel të lartë sigurie dhe në të njëjtën kohë ofrojnë performancë të lartë të izolimit termik. SMARTIA M300 është një sistem i plotë termik, i përshtatshëm për hapësira të mëdha. Në kombinim me sistemin e izoluar termik me hapje me dy pozicione SMARTIA Μ11000, i cili karakterizohet për rezistencën e lartë të ngarkesës së erës dhe zvogëlimin efektiv të zhurmës, jep një rezultat të lartë estetik.

Identiteti Projektit

Vendi
Greqi
Qyteti
Selanik
Zona
Epanomi
Shto tek të preferuarat

Perpunues Alumini

Atrium A.E.