Alumil Albania
Choose your local website

SPECIFIKIMI

Gjithçka rreth Arkitektit

Çdo projekt që ndërmerrni përfaqëson një sfidë të re. Ne jemi këtu për t'ju ndihmuar të bëni realitet vizionin tuaj nëpërmjet sistemeve të avancuara të aluminit që mund të plotësojnë edhe kërkesat më të kërkuara.

Çdo projekt që ndërmerrni përfaqëson një sfidë të re. Ne jemi këtu për t'ju ndihmuar të bëni realitet vizionin tuaj nëpërmjet sistemeve të avancuara të aluminit që mund të plotësojnë edhe kërkesat më të kërkuara.

MBESHTETJE

Pranë jush në çdo fazë

Pavarësisht fazës së projektit tuaj, ne ofrojmë mbështetje dhe eksplorojmë zgjidhjet më të mira për ju. Inxhinierët tanë me përvojë të konsulencës nga departamenti ynë i shitjeve janë gjithmonë në dispozicionin tuaj, duke ofruar zgjidhje të dizajnuara të personalizuara për projektin tuaj.
PRODUKT I RI

SMARTIA MF65: Një përmbledhje

Produkti ynë i ri për dyer të palosshme nuk është vetëm një sistem termik i izoluar me performancë të lartë, por është gjithashtu tërheqës. Profilet e holla të aluminit mund të mbajnë deri në 140 kg për ventilim, duke kombinuar në mënyrë ideale qëndrueshmërinë dhe estetikën minimale.

Zbuloni atë
Lajme

Qendra e Eksperiencës Ellinikon: Sistemet ALUMIL një pikë e re referimi

Rigjenerimi urban në Ellinikon është një nga projektet më domethënëse në vazhdim në Greqi dhe në mbarë Evropën. Pjesëmarrja e ALUMIL-it në projekt u arrit nëpërmjet SMARTIA M7, një sistem mur perde me efikasitet të lartë energjie.

Mëso më shumë
Lajme

Certifikimi Ndërkombëtar Cradle to Cradle Certified® Silver

ALUMIL është bërë kompania e parë greke e sistemeve arkitekturore të aluminit me certifikim ndërkombëtar Cradle to Cradle Certified® Silver për një gamë të gjerë të produkteve të saj. Ky është standardi global për produkte të sigurta të qëndrueshme dhe të krijuara me përgjegjësi ndaj mjedisit.

Mëso më shumë

Urban Soul Project

Jan 25, 2023, 12:08 e pasdites
Title : Urban Soul Project
Subtitle :
Url :
Category :
CTA :
Duration :
Sort order : 1

"Me ALUMIL, ne kemi një bashkëpunim të shkëlqyer në disa nga projektet tona më sfiduese. Cilësia e lartë dhe aftësia për të prodhuar konstruksione të veçanta kornizë janë karakteristika unike të ALUMIL. Sidomos për "Zeus is Loose" çështja e kornizave ishte kritike për shkak të madhësia e tyre (në fakt u hap e gjithë fasada, u hoqën muret e mbushjes dhe mbeti vetëm korniza strukturore).

Tasos Georgantzis

Page :
Load more comments
Thank you for the comment! Your comment must be approved first
Login to be able to comment
Comment by from