Alumil Albania
Choose your local website
Fast & Accurate Measurement

Smart GATE

Matje e shpejtë & të saktë
Produkti i ri i Alumil mbron çdo vend të populluar, ku ka mbledhje shoqërore apo evente duke performuar shumë shpejtë (1 matje/sec), me një tolerancë (± 0,2oC) duke matur temperaturën e njerëzve në mënyrë që të parandalojë çdo infektim të mundshëm për shkak të përhapjes virale të infeksionit.

Smart Gate mat shpejt, pa kontakt dhe me saktësi të lartë temperaturën e trupit të njerëzve që hyjnë në një hapësirë ​​dhe për më tepër, pa asnjë emetim rrezatimi dhe në respekt të plotë të të dhënave të tyre personale. Falë shpejtësisë së matjes, shmang çdo grumbullim në hyrje dhe e bën atë ideal për vendet e punës (dyqane, kompani, zyra, organizata, etj.), Vendet argëtuese (qendrat tregtare, kafenetë, restorantet, stadiumet, etj.),transporti publik (stacionet e metrosë dhe trenave, portet, aeroportet, etj.) dhe çdo hapësirë ​​tjetër të mbushur me njerëz.

Saktësia e matjes është 0,2 ° C e marrë nga qindra matje të njëkohshme që vijnë nga 18 sensorët e sistemit. Risia e Smart Gate është e fshehur në aftësinë e saj për të marrë në kohë reale rrezatimin infra të kuq të emetuar nga trupi i njeriut dhe përmes një algoritmi tregon temperaturën maksimale pa u ndikuar nga temperatura e ambientit.

Përveç kësaj, ajo ka aftësinë të numërojë kalimet e njerëzve që hyjnë ose lënë vendin, në mënyrë që të monitorojë më mirë trafikun. 

 
 
 

 Na Kontaktoni


Po kërkoni më shumë informacione ose doni të porosisni Smart Gate-in tonë? Dorëzoni informacionin tuaj dhe një përfaqësues i ALUMIL do të vijojë me ju sa më shpejt të jetë e mundur.