Alumil Albania
Choose your local website
SMARTIA PG120F Sistem Fiks Pergola

SMARTIA PG120F Sistem Fiks Pergola

Përshkrim

Një sistem komplet pergola me fletë(louver) fikse për hijezim të përshtatshëm dhe për të theksuar pamjen estetike të ambientit përreth. Karakterizohet nga një gamë e gjerë zgjidhjesh elegante të cilat kategorizohen në tre (3) modele kryesore, "minimale Creta", "moderne Corfu" dhe "tradicionale Naxos".

Avantazhet

  • Varietet mjaft i gjerë zgjidhjesh konkurruese të cilat mbulojnë çdo nevojë
  • Konstruksione elegante me disenjo minimale me linja të qarta dhe nyjet bashkuese të fshehura
  • Soliditet ekstrem i cili i reziston ngarkesave të mëdha të erës si edhe lëkundjeve të ndryshme, gjë e cila lejon konstruktimin e dimensioneve mjaft të mëdha deri në 4.8x6.0m.
  • Mundëson struktura komplekse si rezultat i mënyrës së bashkimit të traversave me kolonat
  • Pjesa më e madhe e konstruksionit para fabrikohet dhe për këtë arësye instalimi është i lehtë dhe shumë i shpejtë
  • Përpunimi sipërfaqësor me cilësi të lartë për arësye të procesit të para-anodizimit si edhe faktit se të gjitha pjesët bashkuese janë prodhuar prej alumini të ekstruduar.

Certifikimet

Gjenerike

PERDOR
Hijezim fiks
APLIKIME
rezidenca, kopshte dhe parqe, hotele, çatir/taraca, oborre, vende shlodhje, hapësira komerciale për përdorime të jashtme
MODELET
Creta, Corfu, Naxos
TIPARE SHTESE
material hijezimi horizontal, material hijezimi në formë tubolare, panele xhami, tenda, panele polikarbonati, material xunkth/kallama etj.
VENDOSJA - INSTALIMI
montim i lehtë dhe me module të përgatitura

Karakteristikat Teknike

DIMENSIONI KOLLONES
120 x 120mm
FLETA
drejtkëndore 20x115 dhe në formë "Z" 35x130mm,
DIMENSIONET MAKSIMALE
lartësia 3.0m, gjerësia 4.8m dhe gjatësia 6.0m
GONE PER MONTIMIN E FLETEVE TE PERGOLAVE
0, 10°, 30°, 45°, 60°, 70, 90°
LLOJET E TIPOLOGJIVE
strukturë të thjeshtë të lëvizëshme, të montuar në mur, konstruksion këndor, struktura komplekse

Karakteristikat

TRAJTIMI SIPERFAQSOR
rezistente në ambientet bregdetare për hir të faktit që janë të anodizuara dhe aksesorët janë prodhuar nga alumin i ekstruduar dhe nuk me kalimin e kohës nuk dëmtohet pjesa sipërfaqësore