Alumil Albania
Choose your local website
Pergola SMARTIA PG115P Ithaca me grila me motor

Pergola SMARTIA PG115P Ithaca me grila me motor

Përshkrim

Një sistem pergolash që është ideal për konstruksione të vetme pergolash me përmasa mesatare, të cilat shndërrojnë një hapësirë të jashtme në një vend të përvojës komode të jetesës. Grykat e tij rrotulluese të projektuara posaçërisht ofrojnë hije të rregullueshme ndaj diellit, ndriçim të rregulluar, ajrim natyral të kontrolluar dhe mbrojtje totale ndaj kushteve të vështira të motit.

Avantazhet

  • Hijezim efektiv dhe kushte jetese plotësisht të kontrolluara
  • Dizajn minimal, linja të drejta dhe sipërfaqe të sheshta, pika fiksimi pothuajse të padukshme, që kontribuojnë në një rezultat përfundimtar me estetikë të lartë.
  • Qëndrueshmëri e lartë, e cila lejon konstruksione teke me përmasa mjaft të mëdha pa asnjë problem ndaj ngarkesave të forta të erës (3.0 m lartësi, 4.0 m gjerësi & 5.0 m projeksion, d.m.th. 20 m2).
  • Nivele të larta të papërshkueshmërisë nga uji dhe një sistem i thjeshtë kullimi që ndihmon ujin e shiut të rrjedhë poshtë në dysheme nëpërmjet shtyllave të tij.
  • Lehtësia e instalimit, falë dizajnit të tij modular, i cili garanton korrektësinë e rezultatit përfundimtar të ndërtimit.
  • Sistemi rrotullues inovativ dhe shumë i qëndrueshëm, i cili ofron një funksionim pothuajse pa zhurmë.

Certifikimet

Gjenerike

PERDOR
Hijezim i rregullueshëm
FUNKSIONALITETI
Grilat me motorr
APLIKIME
Hije të rregullueshme në rezidenca luksoze, hotele, serra, hapësira tregtare, restorante, sallone dhe vende ngrënieje
MODELET
Itaka
VENDOSJA - INSTALIMI
Montim i lehtë modular
MBROJTJE NDAJ SHIUT
Sistem i posaçëm i kullimit të ujit i cili përbëhet nga një kapak të papërshkueshëm nga uji dhe e drejton ujin e shiut deri në fundet e shtyllave

Karakteristikat Teknike

DIMENSIONI KOLLONES
120 x 120 mm
FLETA
190 mm me guarnicione speciale
DIMENSIONET MAKSIMALE
Lartësia 3.0m, gjerësia 4.0m dhe gjatësia 5.0m
MEKANIZMI
Të fshehur
NDRICIMI
Shirit linear i integruar në grila gjithashtu ofron mundësia e ndriçimit të fshehur
SISTEM ME RRESHQITJE
Me shinë të katërfishtë dhe të pesëfishtë
AUTOMATIZIM
Telekomandë, sensorë moti, aplikacione inteligjente
GONE PER MONTIMIN E FLETEVE TE PERGOLAVE
0-135° gradë, hije gjatë gjithë ditës
LLOJET E TIPOLOGJIVE
Qëndrim i lirë, i montuar në mur, i ngulitur në strukturën ekzistuese pa shtylla

Karakteristikat

TRAJTIMI SIPERFAQSOR
Rezistenca në breg të detit falë mundësisë së anodizimit paraprak
TIPOLOGJITË

Të gjitha tipologjitë e disponueshme

Embedded pergola
Pergola e panvarur
Pergol e montuar në mur