Alumil Albania
Choose your local website
Gjeni çfarë ju nevojitet shpejt dhe lehtë
Kërko

IMG_8798-jbond J Bond M7000
Panel i përbërë prej alumini me cilësi të lartë dhe shumëllojshmëri të gjerë, me mbushje polietileni, ideal për veshjen e jashtme dhe dekorimin e ndërtimit të brendshëm, si dhe për një grup të pafund aplikimesh për shkak të specifikimeve dhe formës së tij.
PG160P SANTORINI
Një strukturë e shumëfishtë, pergola bioklimatike me estetikë të lartë me profile të rrotullueshme e automatizuar për mbrojtje nga dielli dhe shiu
PG115P ITHACA
Një sistem pergole që është ideal për konstruksione të vetme, të mesme, të cilat përqafojnë filozofinë bioklimatike dhe shndërrojnë një hapësirë të jashtme në një vend të përvojës komode të jetesës.
M7-IMG_1603 M7
SMARTIA M7 është një sistem fasade e kompletuar persa i përket eficensës së lartë energjitike, e cila ofron një cilësi të lartë konstruktive me çmime të arsyeshme duke përmbushur të gjitha kërkesat e sigurisë. 
M9660-IMG_2049 MD9660
Sistemi i izoluar termikisht i dyerve hyrëse  me performancë të mirë, ideal për zëvendësime, i ofruar si një zgjidhje me kosto të ulët me një nivel të madh sigurie dhe funksionaliteti.
S67_mesogeiako_ultra AMEA S67 PHOS
 
SMARTIA S67 PHOS ofron sisteme moderne minimale me kanat të fshehtë. Ky version maksimizon dritën natyrale falë gjerësisë së dukshme prej alumini të dukshëm prej vetëm 72 mm. Izolimi dhe performanca e shkëlqyer termike e saj në aspektin e përshkueshmërisë së ajrit, ujit dhe ngarkesës së erës, e bën atë ideal për projektet e kërkuara.
MD67 MD67

Sistemi i dyerve hyrëse me izolim termik me performancë të lartë, me theks të madh në sigurinë dhe uniformitetin e profileve, duke siguruar lehtësinë e aksesit dhe dizajnin modern.

SD77 SD77
SMARTIA SD77 është sistemi i ALUMIL për dyer hyrëse cilësore që kërkojnë dizajn modern, performancë të lartë dhe siguri. Sistemi siguron aftësinë për të krijuar konstruksione të shumëfishta të kombinuara ose me panele alumini ose me xham. Falë dizajnit modern, të sheshtë dhe koplanar, ofron një uniformitet elegant që rrit dizajnin dhe estetikën inovative të serive.
Alumil Supreme
SD95
Sistemi SUPREME SD95 i përket serive të ALUMIL-it për dyer hyrëse me standarde të kualitetit të lartë. Sistemi përfshin një gamë të plotë termike profilesh me dizajn të drejtë për linjë tërësisht ndërtimesh që ofrojnë funksionalitet të lartë. Garantimi i shumë opsioneve të mbushjes duke përfshirë panelet prej alumini ose xhami, SD95 SUPREME mund të përmbushë tendencat arkitektonike dhe estetikën më të kërkuar.
NEW
Alumil Supreme
S500 PHOS
Sistem rrëshqitës me izolim termik minimal, me një pamje të qetë dhe funksionalitet mbresëlënës falë teknologjisë magnetike.
m11000_300x250 M11000
SMARTIA M11000 është një sistem me hapje me dy pozicione që mund të plotësojë nevojat më të vështira falë një larmie të madhe të zgjidhjeve dhe dizenjove.
M11000-IMG_3435 M11000
SMARTIA M11000 është një sistem i izoluar i cili mund të mbulojë një gamë të gjerë nevojash të ndryshme në lidhje me dyert e hyrjes prej alumini me performancë të kënaqshme.
Okretni termički izolovan sistem SMARTIA M20650 M20650
SMARTIA M20650 është një sistem me hapje i izoluar me dizajn modern, duke përdorur një profil të fshehur që ofron një kontakt minimal me dritaret dhe dyert. Është një zgjidhje e jashtëzakonshme për ndriçimin maksimal natyror
M9660_PHOTO M9660
SMARTIA M9660 është një sistem i izoluar me hapje me dy pozicione për zonat me një klimë më të ngrohtë, duke siguruar ndërtime me cilësi të lartë dhe aplikimin e tipologjive të ndryshme me performancë të konsiderueshme termike. Është ideale për rinovimet, duke kombinuar sigurinë dhe funksionalitetin, pa kërkuar kosto të larta investimi.
M9660 PHOS

Sistemi i dyer dhe dritareve me hapje të izoluara termikisht të përshtatshme për zonat me klimë të ngrohtë dhe ideal për riparime, ofron nivele të larta sigurie dhe funksionaliteti.

Okretni termički izolovan sistem SMARTIA M9660 S67
SMARTIA S67është sistemi i ri i plotë i hapjes me dy pozicione i ALUMIL, i cili kombinon performancat e shkëlqyera izoluese termike së bashku me fleksibilitetin e lartë të ndërtimit dhe dizajnin e jashtëzakonshëm.
Alumil termički izolovan sistem SUPREME S77 PHOS S77 PHOS
Sistemi SMARTIA S77 PHOS ofron alternativë për korniza me kanat dhe fashaturë të fshehur. Ky version është ideal për maksimizimin e dritës natyrale falë reduktimit të gjerësisë së aluminit të dukshëm. Sistemi ofron performancë të lartë izoluese termike dhe të përshkimit të ujit, të cilat bashkë me zvogëlimin e zhurmës e bëjnë atë ideal për projektet më të kërkuara.
S91_3
Alumil Supreme
S91

Sisteme me hapje për dyer-dritare të izoluara termikisht ideale për ndërtesat pasive, me një performancë të jashtëzakonshme të izolimit termik dhe nivele të shkëlqyera sigurie.

IMG_6723 M15000
SMARTIA M15000 është një nga sistemet më të kompletuara jo të izoluara që shërben për një gamë të gjerë të dyerve të ndryshme hyrëse me performancë të kënaqshme.
Okretni termički neizolovan sistem SMARTIA M15000 M15000
SMARTIA M15000 është një sistem me hapje me dy pozicione i cili mund të plotësojë nevoja të ndryshme në sajë të një gamë të gjerë profilesh për dritare dhe dyer
M15000_br_man M15000 BR
SMARTIA M15000 BR është një sistem hapje rezistent ndaj hyrjeve me dhunë apo vjedhjeve ideal për krijimin e dyerve hyrëse të sigurisë.
M15000_rs_right1 M15000 RS
SMARTIA M15000 RS është një sistem me hapje i përshtatshëm për ndërtimin e dyerve hyrëse. Ka një dizajn të veçantë për parandalimin e përhapjes së tymit dhe erërave në zona të veçanta të mbrojtura të ndërtesave
s560-summer-home S560
SMARTIA S560 është një sistem vigoroz me ngritje & rrëshqitje i cili siguron performancë të lartë termike, fleksibilitet dhe është ideale për hapësira të mëdha. 
Alumil Podizno-klizni sistem SUPREME S700
Alumil Supreme
S700
Sistemi me Ngritje & Rrëshqitje SUPREME S700 paraqet gjeneratën e re të sistemeve të ALUMIL. Kjo është një zgjidhje e shkëlqyeshme për projektet me kërkesa të mëdha, duke plotësuar trendin e arkitekturës "transparente" përmes sipërfaqeve të gjera prej xhami, me izolim të lartë termik, siguri dhe dizajn modern. Dizajni minimal dhe karakteristikat e ndryshme inovative, e bëjnë atë një mundësi ideale për projektet që kërkojnë shtrirje të gjerë për më shumë dritë, performancë të jashtëzakonshme dhe lehtësi maksimale përdorimi.
s350-balcony-view S350
SMARTIA S350 është një sistem modern dhe fleksibël i izoluar me rrëshqitje me një dizajn të drejtë modern. Është ideal për rinovime falë lehtësisë së përpunimit.
s440-lobby S440
SMARTIA S440 është një sistem me rrëshkitje inovativ i izoluar i cili përfshin të gjitha tendencat moderne arkitekturore dhe kërkesat për efikasitet të lartë të energjisë. Ky është një opsion ideal për tregun shumë të kërkuar evropian.
m14600-indoor-living-room M14600
SMARTIA M14600 është sistem i ri me rrëshqitje i ALUMIL me linja jashtëzakonisht elegante, duke përfshirë të gjithë ekspertizën e ALUMIL Grup. Ajo i plotëson trendet moderne arkitekturore dhe kërkesat për performancat veçanërisht të larta dhe është zgjidhja ideale për zonat me klimë më të ngrohtë.
s650-eclipse
Alumil Supreme
S650 PHOS
Sistemi me rrëshqitje me izolim termik SUPREME S650 PHOS është zgjidhja ideale për projektet që kërkojnë shtrirje të gjera me linja minimale të aluminit të dukshëm. Sipërfaqet masive elegante të xhamit arrihen duke ruajtur funksionalitetin e lartë, performancën dhe dizajnin arkitektonik minimal.
Alumil Klizni termički sistem SMARTIA M12500 M12500 PHOS
SMARTIA M12500 PHOS është sistemi i ri me rrëshqitje i ALUMIL-it me kasë minimale rrëshqitëse, të cilat maksimizojnë ndriçimin natyral. Dizajni i tij unik është plotësisht në përputhje me tendencat e fundit arkitekturore.
FC10
ALUMIL plotëson sistemet e rrethimit me SMARTIA FC10, një sistem prej alumini dhe profile mbushëse Woodalux®, të vendosura vertikalisht duke krijuar një rezultat minimal.
M50-IMG_3074 M50
SMARTIA M50 është nje sistem fasade me eficens të lartë energjie, e cila ofron nje pafundesi zgjidhjesh dhe i përmbush te gjitha kerkesat e arkitektures moderne
Urban living steel look S67 URBAN

Sistemi i dyerve dhe dritareve me hapje e termikisht të izoluara, kombinon izolimin e lartë termik dhe performancat me karakteristikat e prodhimit fleksibël dhe dizajnin e shkëlqyeshëm.

Alumil Supreme
SD115
ALUMIL krijon horizonte të reja për dizajn modern rezidencial dhe industrial në sajë të dizajnit të ri të sistemit SUPREME SD115 Pivot që ofron dyer hyrjeje jashtëzakonisht të mëdha për një rezultat estetik të jashtëzakonshëm me një dizajn të pastër, minimal dhe sipërfaqe koplanare.
M630 PHOS
 
Sistemi me rrëshqitje SMARTIA M630 PHOS ofron një kontakt minimal në rezidencat bashkëkohore duke kombinuar dizajnin minimal me performancën termike të lartë.
FC50 FC50
Një sistem i plotë rrethimi me dizajni minimal e me një shumëllojshmëri të gjerë të fletëve të hijëzimit dhe opsion porte, i cili ofron zgjidhje të thjeshta për çdo nevojë dhe estetikë. Karakteristika kryesore është se profilet mbushëse horizontale janë të lidhura vazhdimisht në kolonat në një anë ose në të dyja anët.
FC60

SMARTIA FC60 është një sistem rrethimi i kompletuar me profile mbushëse sipas zgjedhjes suaj (alumin, Woodalux®) bashkangjitur kolonave, kryesisht në anën e jashtme. 

FC80

SMARTIA FC80 është një sistem rrethimi i avancuar dhe shumëformësh me një gamë të gjërë profilesh mbushëse dhe të tjerë elementë dekorativ të vendosur midis kolonave. 

M10800-15 M10800
SMARTIA M10800 është një sistem komplet i izoluar për atriume, është ideal për ndërtime të rënda dhe mund të përmbushë në mënyrë efektive të gjitha kërkesat arkitektonike, si për shembull krijimi i poligoneve të thjeshta, komplekse dhe konservatore
M13700_23951308 M13700
Kuti grile me perfomancë të lartë që montohet në pjesën e siperme të dritares. Me linja harkore ose të drejta, kanë një shumelojshmëri profiesh mbushëse dhe ofroje mbrojtje te maksimale
m13800-16 M13800
Kuti grile me izolim të lartë termik që montohet në pjesën e sipërmë të dritares. Me linja te drejta ose harkore, kanë një shumellojshmëri profilesh mbushëse dhe ofron hijezim të mjaftueshëm dhe siguri maksimle.
SMARTIA M19800 Termički izolovana harmonika vrata M19800
SMARTIA M19800 është një sistem dere me palosje me mekanizëm funksionimi të varur lart dhe e përshtatshme për konstruksione normale dhe të mëdha. Ky sistem ofron zgjidhje solide dhe elegante për projekte të shkallës së mesme dhe të lartë, siç janë rezidenca luksoze, rezidenca, ndërtesa të destinuara për zyra, qendra konferenciale, hotele, restorante dhe shumë të tjera.
M35

SMARTIA M35 është një sistem fasade me "vlerë për paranë" që kombinon në mënyrë ideale estetikën dhe performancën e lartë. 

Dizajni i tij minimal ofron një reduktim të pamjes, krahasuar me të tjerë Sisteme Fasadash, në 35mm, e bën SMARTIA M35 ideale për Arkitekturë Transparente. 

Polycarbonates-AdobeStock_195458808 M4000
Sistemi polikarbonat i SMARTIA M4000 ofron një shumëllojshmëri të gjerë të fletëve të polikarbonatit, të zbrazëta dhe të ngurta, me kornizën e nevojshme të aluminit. Ideal për atriumet, mbulesa me xham, mbulesa parkingjesh, ndarëse të brendshme, dritare, sera, kulme rrëshqitës dhe pengesat e zhurmës, etj.
M450
Gjenerata e ardhshme të sistemeve të avancuara për dyer me ngritje dhe rrëshqitje me dizajn minimal dhe dyer të rregullta me rrëshqitje. Ai plotëson kërkesat e rezidencave bashkëkohore për termoizolim të lartë dhe estetikë moderne.
M45000

SMARTIA M45000 është sistemi jo i izoluar me rrëshqitje dhe me ngritje & rrëshiqtje për dyer dritare me dizajn modern të sheshtë. Sistemi plotëson një gamë të gjerë të nevojave duke përdorur profile të njëjta për ndërtimin e tipologjive të thjeshtë me rrëshqitje si dhe me ngritje & rrëshqitje. Zgjidhje ideale për hapësira të mëdha me klimë të ngrohtë.

M5600-P1010769 M5600
SMARTIA M5600 është një sistem arkitektural që përdor fletë alumini (louvre) me dizenjo në formë elipsi, për të kontrolluar hijezimin si edhe ndriçimin natyral të ndërtesave. Sistemi përbëhet nga konstruksion suportimi solid si edhe një gamë mjaft të gjerë fletësh hijezimi (louvre) që kanë për qëllim të mbulojnë të gjitha nevojat konstruktive
M6-IMG_1701 M6
SMARTIA M6 është një sistem i plotë izolues për fasada, i cili është ideal për konstruksione të mëdha dhe mund të përmbushë me efikasitet të gjitha kërkesat arkitekturore, për shembull, krijimin e kornizave të mëdha.
M65 M65
SMARTIA M65 është një sistem fasade ideale për ndërtesa të larta, që ofron liri në dizenjimin arkitekturor. Ndërtimi i ndërtesës bëhet duke montuar panele të mëdha të përbërë nga shumë korniza xhami, qoftë me strukturë ose me mbulesa prej alumini të dukshëm. Çdo njësi mund të dizenjohet lirisht nga arkitekti, ndërsa sistemi garanton një aplikim të lehtë dhe të sigurt.
M78

SMARTIA M78 është një fasadë e njësuar me efektshmëri në kosto, që kombinon estetikën minimale me fuqinë strukturale. Ndërtimi i tij Struktual i Lustruar me Silikon ofron tranparencën maksimale në sipërfaqen e jashtme të fasadës. 

M8200 M8200
Sistem mbështetes per kangjellat prej xhami me pamje moderne dhe qëndrueshmëri të lartë. Profilet e vazhdueshme pa taf, për të lënë fushën vizuale të lirë dhe të ofrojnë një ndjenjë të lirisë luksoze.
M8250 M8250
Sistem kangjellash alumini te tipit inoks të vendosura në anën e jashtme të dritareve kur nuk ekzistojnë ballkone
M8800-M8800_PHOTO M8800
SMARTIA M8800 është një sistem parvazi (davanciale) për dritare, me izolim dhe pa profile, që përdoret për largimin e ujrave, gjithashtu përdoret si një zgjidhje më e mirë për zëvendësimin e mermerit
m9300_74474106 M9300
SMARTIA M9300 është një sistem grile i varur, i cili është projektuar për instalim të jashtëm, me dizajnin tradicional ose minimal. Me një shumëllojshmëri të gjerë zgjidhjesh, të përshtatshme për renovime dhe ideale për vendbanime tradicionale ose njësi hoteliere-shtëpizash druri, pasi është e dëshirueshme për të mbajtur stilin tradicional.
MF65
SMARTIA MF65 është një sistem termoizolues për dyert e palosshme me dizajn minimal dhe alumin pak të dukshëm.
P100-7 P100
SMARTIA P100 është një sistem ndarës klasik i brendshëm me linja të drejta dhe të holla që ofrojnë zgjidhje ideale për mjediset dhe zyrat e biznesit modern, dhomat e takimeve dhe banketeve, dhe kudo që ndarja është çështje qëllimi dhe stili.
P100 Slim
SMARTIA P100 Slim është një ndarës zyre me kornizë minimale prej alumini me xham të dyfishtë dhe reduktim të shkëlqyeshëm akustik. Estetika e lartë dhe një gamë e gjerë aplikimesh të qëndrueshme lejojnë përmirësimin e kushteve të punës.
P150 URBAN
SMARTIA P150 është një propozim shtesë për ndarjet e zyrave, i cili përbëhet nga panele xhami të vetme të fiksuara fort në një kornizë alumini "me shumë nivele". Mjaft e lehtë dhe me korniza të vogla ose më të mëdha, seria ka një "pamje të çelikut" që dallon. 

P200-DSC08079_1 P200
Një sistem ndarës mjaft i dallueshëm me linja jashtëzakonisht elegante dhe estetikë të lartë. Opsione kanati struktural ose gjysëm struktural, është një sistem unik i projektuar posaçërisht për të ofruar një sërë avantazhesh jashtë konkurrencës.
P200 Slim

SMARTIA P200 Slim është një sistem ndarës struktural me gjerësi minimale të aluminit të dukshëm dhe panele të mëdha xhami të kapura në kornizën e fshehur të aluminit, në të dyja anët. Seritë ofrojnë përqendrim të hapësirave, ndriçim të pasur dhe padyshim estetikë moderne.


PG120F_Creta_on_wall_HD PG120F
Një sistem komplet pergola me fletë(louver) fikse për hijezim të përshtatshëm dhe për të theksuar pamjen estetike të ambientit përreth. Karakterizohet nga një gamë e gjerë zgjidhjesh elegante të cilat kategorizohen në tre (3) modele kryesore, "minimale Creta", "moderne Corfu" dhe "tradicionale Naxos".
PG120P_MYKONOS_C-c_PG120P_ultra_HD PG120P MYKONOS
Sistem Pergola me fletë (louver) të rrotullueshme për të rregjistruar hijezimin nga rrezet e diellit si edhe mbrojtje totale nga shiu, sistem ideal për të transformuar një ambient të hapur në një ambient komod dhe të këndshëm për të jetuar. MYKONOS shfrytëzon teknologjinë bioklimatike dhe garanton kushte jetese të kontrolluara, dhe në të njëjtën kohë ofron struktura minimale dhe elegant me dimensione deri 6,2m x 4,5 m.
S13600_13600_3 S13600
Kuti termike të izoluara termikisht për performancë të jashtzakonshme me një dimension të vetëm 26x32cm. Zgjidhja e vetme ne treg për përmasa të mëdha.
Alumil termički izolovan sistem SUPREME S77 S77
Sistemi SMARTIA S77 është propozimi i ALUMIL për izolime të larta, të cilat përmbushin standardet e larta të të gjitha tregjeve të avancuara dhe përfshijnë një dizajn modern. Kjo është zgjidhja ideale për projektet që kërkojnë performancë të lartë dhe siguri maksimale.
Barcode

Veshja e murit me Barkod SMARTIA është seria ideale për ndërtime moderne me veshje të murit, të aplikuara si brenda dhe jashtë duke rritur estetikën e përgjithshme dhe nivelet e energjisë. 

SMARTIA Μ9800 termički neizolovana harmonika vrata M9800
SMARTIA M9800 është një sistem me palosje pa izolim termik me mekanizëm funksionimi të varur lart dhe e përshtatshme për konstruksione normale dhe të mëdha. Ky sistem ofron zgjidhje solide dhe elegante të aplikueshme për projekte mesatare, si janë rezidencat moderne, ndërtesat të destinuara për zyra, qendra konferenciale, hotele, restorante dhe shumë të tjera.
SF85_gwnia_5+3_ultra-HD
Alumil Supreme
SF85
Sistem dyer me palosje me izolim termik mjaft cilësore me mekanizëm funksionimi me rrëshqitje në pjesën e poshtme, e i cili kombinon pamje estetike minimale me një performancë të shkëlqyer, dimensione shumë të mëdha me linja të dukshme mjaft të ulta, mbrojtje e theksuar kundër vjedhjeve me një larmi mjaft të madhe.
covid-cafe-exterior P19 V-Blocker
Ndarje e brendshme dhe e jashtme kundër Coronavirus & infeksione të tjera virale për funksionim të sigurt dhe fitim maksimal të biznesit.
WOODALUX

Një produkt inovativ bazuar në profilet prej alumini mbuluar me material druri të përbërë të një cilësie të lartë.

Woodee_WoodPlastic-FOREST-INOX-03 WOODEE
Produkt me përbërje druri, me cilësi të lartë, në formën e profileve, material ideal për ambiente të brendshme apo të jashtme si për shembull verandë, veshje dekorative muri si edhe aplikime për rrethime (gardh). Ka një raport përbërjeje special (60% dru dhe 40% polietilen) si edhe me një gamë mjaft të gjerë zgjidhjesh, cilësi të shkëlqyer si edhe qëndrueshmëri të lartë. E gjitha kjo shoqërohet edhe me një garanci 25-vjeçare.
m13500-shutters-and-roof M13500
Grila të jashtme me linja harkore, te përshtatshme për rinovim.
M4-MG_5985 M4
M4 është sistem fasade I izoluar termikisht me kas të varur për montim më të shpejt
M8100
Kangjella prej alumini te tipit inoks me dizajn minimal dhe me forma të rrumbullakëta, katrore dhe drejtkëndore.Të pershtatshme per ballkone dhe shkalle. Ideale per rezidencat si dhe objektet hoteliere.
AdobeStock_167185957 M850
Sistemi COMFORT Μ850 për rrjeta mbrojtëse kundër insekteve është dizenjuar për të ofruar përshtatshmëri dhe integrim tek sistemet tona të dritareve, me rrëshqitje dhe me hapje, me zgjidhje të ndryshme, p.sh. pjesë fikse, me mentesha dhe me rrëshqitje. Fleksibiliteti që ato realizojnë është mjaft i madh për arësye edhe të vetë dizenjimit të tyre inxhinierik.
IMG_2367-m3 M3
M3 është nje sistem gjysme struktural I izoluar termikisht me kanata qe varen per instalim më të shpejt
M20000-IMG_1848 M20000
COMFORT Μ20000 është një sistem i izoluar termikisht për dyer hyrëse për ndërtime me izolim të kënaqshëm termik dhe nivel të lartë të sigurisë.
AdobeStock_108739528 M9400
COMFORT M9400 konsiston në një nga sistemet më të kompletuara jo të izoluara prej alumini që mund të shërbejë për një gamë të gjerë nevojash të ndryshme me performancë të kënaqshme.
m20000-front-view M20000
COMFORT Μ20000 është një sistem me hapje i izoluar termikisht për ndërtime të fuqishme me izolim të kënaqshëm termik dhe nivel të lartë të sigurisë.
Okretni termički neizolovan sistem COMFORT M940 M940
COMFORT është një sistem ekonomik jo i izoluar me hapje me dy pozicione me performancë të knaqshme dhe është i disponueshëm në një sërë zgjidhjesh.
Okretni termički neizolovan sistem COMFORT M9400 Hellenic BankCOMFORT M9400 Alumil M9400
COMFORT M9400 konsiston në një nga sistemet më të kompletuara jo të izoluara që mund të shërbejë për një gamë të gjerë nevojash të ndryshme me përformancë të kënaqshme.
m900-building M900
COMFORT M900 është sistemi më i lehtë me rrëshqitje për investime me kosto më të ulët. Propozim ideal për zgjidhje me kosto të ulët pa kompromentuar cilësinë.
m9050-pool-view M9050
COMFORT M9050 është një sistem me rrëshqitje i pa izoluar, karakteristikat kryesore të të cilit janë pesha e ulët dhe forma e lakuar e profileve.
m9200-hotel M9200
COMFORT M9200 është sistem me rrëshqitje jo i izoluar në formë harkore.
IMG_2512 M940
COMFORT M940 është një sistem ekonomik jo i izoluar dhe i lehtë për dyer hyrëse pa ndryshuar performancën dhe është i disponueshëm në një sërë zgjidhjesh.
Krahasim Produkti (0)