Alumil Albania
Choose your local website

Lajme

"Çmimet BRAVO": ALUMIL merr çmim për qeverisjen e tij korporative

Në ALUMIL, kërkimi i përsosmërisë nuk ka të bëjë vetëm me përsosjen në ndërtim, por ndikon në çdo aspekt të veprimtarisë së korporatës, pavarësisht nëse ka të bëjë me operacionet e brendshme ose me bashkëpunimet e jashtme.

Në këtë kuptim, ALUMIL mori pjesë kohët e fundit në “BRAVO Sustainability Dialogues & Awards 2021”. Ky institucion është një platformë për dialog me synimin për të vënë në dukje organizatat që mbështesin një të ardhme më të qëndrueshme. Përmes pjesëmarrjes së tij, ALUMIL shfaqi disa nga aktivitetet më të rëndësishme të korporatës. Çmimi përfundimisht erdhi për nismën «Diskutimet për marrëdhëniet me punonjësit». Kjo nismë që solli çmimin për ALUMIL përfshihet në seksionin "Qeverisja". Më konkretisht, ky nder ishte në lidhje me sondazhin e kënaqësisë në punë që kompania kryen çdo vit, në mënyrë që të përmirësojë mjedisin e saj të punës. Përmes këtij dialogu vjetor marrëdhënia midis punonjësve dhe nivelit të lartë të menaxhimit po bëhet më e fortë, ndërsa pikat për përmirësim janë identifikuar. Më e rëndësishmja, ky është një shans që njerëzit e kompanisë të dëgjohen, të shprehin opinionet e tyre dhe të ndajnë përvojën e tyre në lidhje me mjedisin e tyre të punës.

"BRAVO Sustainability Dialogues & Awards" përbën një forum me shumë palë - institucion që synon të shpërblejë bizneset dhe organizatat që bëjnë të gjithë hapat drejt një mjedisi modern dhe të shëndetshëm pune. ALUMIL mirëpret çmimet, pasi ky nder frymëzon kompaninë të vazhdojë veprimet e saj bazuar në vlerat e Qëndrueshmërisë.

Shto tek të preferuarat