Alumil Albania
Choose your local website

Lajme

ROX Brighton: ALUMIL në zemër të mënyrës moderne të të jetuarit

Dekadat e fundit bota në të cilën jetojmë është shndërruar në një mjedis të shpejtë. Dy karakteristikat kryesore të botës sonë sot janë koha e lirë e kufizuar dhe orët e shumta që kalojmë në udhëtimet tona ditore. ROX Brighton përbën një zgjidhje alternative të qëndrimit, që synon të rindërtojë bindjet tona për jetën e përditshme në qytetet e mëdha.

E vendosur afër bregdetit të Brighton, një zonë e Mbretërisë së Bashkuar plot gjallëri dhe frymë rinore, ROX është një eksperiment mjaft interesant. Ndërtimi me shtatë kate është ndërtuar pikërisht në vendin ku në të kaluarën ishte kinema Astoria. Për më tepër, është afër Pavijonit Mbretëror emblematik (dikur rezidencë mbretërore), North Laine, e cila është një rrugë e mbushur me kafene, bare dhe dyqane, si dhe pranë Brighton Pier, një bankinë jashtëzakonisht e njohur me miliona njerëz që e vizitojnë atë cdo vit.

ROX Brighton përpiqet të përfshijë të gjithë elementët që i japin Brighton karakterin e tij unik. Fillimisht, ndërtesa të bën përshtypje me katin e saj të lartë të ngritur. Ky nivel do të përfshijë hapësira për ekspozita dhe dyqane. Kate të tjera kanë 70 apartamente, të gjitha në përputhje me trendet e rezidencave moderne, duke theksuar komoditetin dhe estetikën minimale. Shumë prej apartamenteve kanë ballkone me dyer madhështore në oborr. Hapësira e tyre e gjerë e dritareve lejon marrjen maksimale të dritës duke krijuar një lidhje harmonike midis mjedisit të brendshëm dhe atij të jashtëm. Përveç vendbanimeve, ROX Brighton ka palestra, bibliotekë, kopsht dhe hapësira pune.

Sistemet prej alumini me cilësi të lartë të ALUMIL-it u zgjodhën për ROX dhe plotësuan filozofinë arkitektonike të projektuesve dhe kërkesat me performancë të lartë. Sistemi i fasadës, SMARTIA M7, ofron një qëndrueshmëri statike dhe rrit performancën e energjisë në ndërtesë. Për më tepër, ROX Brighton është pajisur me sistemin e izoluar termik SUPREME S77, i cili përmirëson cilësinë e jetesës, duke siguruar nivele të larta të izolimit dhe sigurisë së zërit. Përveç kësaj, ajo shquhet për performancën e saj termike, me efikasitet energjitik të certifikuar për Shtëpi Pasive.

ROX Brighton është një projekt modern që bashkon jetesën urbane me nevojat bashkëkohore. ALUMIL është një kompani me përvojë të gjerë ndërkombëtare në projekte të ndryshme, duke përmbushur standarde kërkuese dhe duke mbuluar kërkesa të ndryshme. Përzgjedhja e sistemeve tona në ROX Brighton nënvizon shumëllojshmërinë tonë të gjerë të produkteve dhe praninë e vazhdueshme globale të kompanisë sonë.

Shto tek të preferuarat