Alumil Albania
Choose your local website

Lajme

Showroom-et ALUMIL: Një eksperiencë superiore për çdo vizitor

Në ALUMIL ne e kuptojmë plotësisht domethënien e ndihmës për klientët tanë, të provojnë & përdorin produktet që ne zhvillojmë, përpara vendimit të tyre përfundimtar për atë që zgjedhin. Prandaj, ne kemi krijuar hapësira ekspozuese që mund të sigurojnë një përvojë unike për secilin prej vizitorëve tanë.

Prania e ALUMIL

Prania e fortë ndërkombëtare e ALUMIL shkaktoi nevojën për të krijuar hapësira fizike, në të cilat klientët mund të shohin sistemet tona dhe të diskutojnë rreth tyre me përfaqësuesit e kompanisë. Stafi ynë i specializuar në showroom-et tona lokale nuk ka njohuri të thella vetëm të produkteve tona, por edhe të elementeve të veçantë të secilit treg, duke siguruar shërbim të personalizuar me cilësi të lartë.

Eksperienca

Vizitori që ka rezervuar vizitën e tij / saj vjen në showroom. Atje, një nga këshilltarët tanë e mirëpret atë. Pas një diskutimi fillestar në lidhje me arsyen e vizitës dhe kërkesat e vizitorëve rreth shtëpisë ose hapësirës së tyre profesionale, konsulentët e showroom-it e udhëzojnë atë përmes ekspozitës. Brenda ekspozitës konsumatori ka shansin të përdorë shembuj të ndryshëm të produkteve tona në dimensione reale, t'i prekë ato ose të testojë funksionalitetin e tyre, ndërsa konsulenti i specializuar i ALUMIL mbetet në dispozicion të tij / saj në mënyrë që t'i përgjigjet çdo pyetjeje që mund të lindë. Gjatë turneut, vizitori mund të krahasojë produktet dhe të identifikojë, me ndihmën e këshilltarëve tanë, sistemin që është i përshtatshëm për projektin e tij / saj.

Turi Virtual

Vitin e kaluar, me pandeminë e koronavirusit që ndryshoi status quo-në globale, u vërtetua qartë se kompanitë mund të përdorin teknologjinë për të kontaktuar me klientët e tyre, edhe në situata të vështira. Në ALUMIL, ne tashmë kishim ndjekur këtë rrugë dhe që nga fillimi i pandemisë ne vazhduam duke ofruar turne virtualë në showroom-et tona. Përmes turneve tona të përparuara virtuale në Athinë dhe Selanik, Greqi, vizitorët e faqes sonë të internetit mund të lundrojnë nëpër produktet tona, thjesht siç do të kishin bërë nëse do të ishin në të vërtetë atje. Ky lloj i veçantë turneu u jep vizitorëve një mundësi për të parë sistemeve tona, pa nevojën e largimit nga shtëpia! Edhe nëse dikush cakton një vizitë në objektet tona fizike, turneu virtual mund sigurojë një aspekt të caktuar të asaj që vizitori do të shohë kur ai / ajo vjen në showroom. Së fundmi, turnetë virtuale janë shumë të dobishëm për njerëzit në rajonet në të cilat ALUMIL nuk ka krijuar ende një të tillë. Kështu, çdo klient pavarësisht se ku ai / ajo jeton, mund të mësojë më shumë rreth produkteve tona.

 

Showroom-et ALUMIL janë dizenjuar për ty

Hapësirat e ekspozimit ALUMIL përfshijnë të gjithë elementët që e bëjnë kompaninë tonë të veçantë: cilësi të lartë, shërbim të shkëlqyeshëm, hulumtim për nevojat e klientit dhe natyrisht pasion për atë që bëjmë. Përmes përmirësimit të vazhdueshëm të showroom-eve tona dhe opsionet që ato ofrojnë, ne arrijmë të rrisim kenaqësinë në përvojën e klientit, duke synuar t'i lëmë vizitorët tanë me përshtypjen më të mirë dhe plot përgjigje informuese për nevojat që kanë në hapësirat e tyre. 

Shto tek të preferuarat