Alumil Albania
Choose your local website

Lajme

Zbuloni sistemet e reja të jashtëzakonshme të  rrethimit të ALUMIL!

ALUMIL, si një kompani udhëheqëse në fushën e sistemeve arkitektonike prej alumini, është gjithmonë në kërkim të zgjidhjeve të reja që do të pasurojnë portofolin e saj të produkteve dhe do të mbulojnë më shumë nevoja dhe kërkesa të klientëve të saj. Duke ndjekur këtë qasje të pasurimit të vazhdueshëm të produktit, kompania ka investuar shumë në serinë e saj të re OUTDOOR. Zona e jashtme e një hapësire banimi ose profesionale, është një fushë e rëndësishme dhe duhet të jetë në përputhje me standardet e larta, në mënyrë që të kontribuojë në përmirësimin e jetës së përditshme të njerëzve. Kjo është arsyeja pse kompania jonë zhvilloi 3 sisteme të reja të përparuara rrethimi, të cilat ofrojnë një shumëllojshmëri të gjerë zgjidhjesh të jashtëzakonshme për sa i përket performancës dhe dizajnit. Këto sisteme janë SMARTIA FC10, FC60 dhe FC80 dhe ato janë zhvilluar për të mbuluar nevojat më të rëndësishme. Në veçanti, SMARTIA FC10 është një sistem i pajisur me profile mbushëse prej alumini dhe / ose Woodalux që vendosen vertikalisht pa kornizë, duke krijuar një rezultat totalisht minimal. SMARTIA FC60 është një sistem i plotë rrethimi alumini me profile mbushëse prej alumini dhe / ose Woodalux që janë bashkangjitur në shtylla, kryesisht në anën e jashtme. Së fundmi, SMARTIA FC80 është një sistem i përparuar dhe shumëformësh që ofron zgjidhje të shumta që mund të bëhen një mjet i vlefshëm për çdo arkitekt, në çdo projekt. Karakteristikat e tij kryesore janë instalimi i ngushtë i profileve mbushëse midis shtyllave dhe shumëllojshmëria e gjerë e elementeve të ndryshëm dekorativë.

Të 3 sistemet e reja të rrethimit të ALUMIL-it dallohen për fuqinë e tyre, gamën e gjerë të zgjidhjeve teknike dhe nivelin e tyre të lartë të personalizimit, duke siguruar gjithmonë nje rezultat unik, të bërë sipas porosisë.  Kombinimi i një cilësie të jashtëzakonshme, së bashku me opsionet e pasura të personalizimit sipas kërkesave të secilit projekt, është një vlerë thelbësore për çdo produkt që zhvillon kompania jonë.

Shto tek të preferuarat