Alumil Albania
Choose your local website

Lajme

12 aktivitetet më të mira të ALUMIL në 2020

12 muaj / 12 veprime spektakolare të kompanisë

Viti 2020 ishte një vit shumë sfidues për botën. Një pandemi e papritur solli një numër të madh ndryshimesh në jetën tonë të përditshme, duke na bërë te rivlerësonim zakonet dhe proçedurat tona. 

Në ALUMIL, që në fillimet e shpërthimit të COVID-19, ne u fokusuam në shëndetin dhe sigurinë e punonjësve tanë dhe mbështetëm shoqërinë për të luftuar kundër virusit. Më së shumti, ne i qëndruam besnikë vlerave tona, duke u fokusuar tek qëllimet tona me dedikim dhe këmbngulje. Kështu, viti 2020 na solli shumë momente të lumtura. Presenca ndërkombëtare e kompanisë sonë u zgjerua, ndërkohë që zhvillimi i produkteve të cilësisë së lartë mbetet në krye të aktiviteteve tona. Për më tepër, ne filluam ALUMIL Academy, shkolla e parë private për fabrikuesit e aluminit në Greqi, duke kontribuar në mënyrë efektive në rritjen e industrisë sonë dhe trajnimin e gjeneratave te reja dhe te vjetra. 

Përveç kësaj, si një kompani lider, ne përqafuam përgjegjësinë tonë për një kontribut pozitiv në shoqëri. Kështu, ne shtuam veprimet tona të Përgjegjësisë Sociale të Kompanisë, duke ndërmarrë iniciativa që përmirësojnë kushtet e jetesës dhe duke u bërë një ndihmëse për njerëzit që kishin më shumë nevojë për të. Së fundmi, viti përfundoi mirë, me një event qe na bëri krenar : ne organizuam ArXellence 2, konkursi ndërkombëtar i ideve të arkitekturës së ALUMIL, duke kërkuar nga komuniteti global i arkitekturës të paraqesë ide rreth rizhvillimit të zonës bregdetare perëndimore në Selanik, Greqi.

12 aktivitetet kryesore të ALUMIL për vitin 2020 (klikoni në imazhe për të lexuar artikujt përkatës):

 


Projektet ndërkombëtare 


 

Shtëpia Vancouver

Viti filloi fuqishëm, me përfundimin e projektit në Vancouver, Kanada. Shtëpia Vancouver, qiell gërvishësja inovatore e zhvilluar, që ishte dizenjar nga zyra e famshme arkitektonike Bjarke Ingels Group, u përfshi në listën e CNN me ndërtesat më të parashikuara për vitin 2020. Kulla mbresëlënëse ishte e pajisur me sistemin e përparuar të ALUMIL SUPREME S700.

Da Vinci

Tel Aviv është një qytet modern që nuk "fle" kurrë. Projekti “Da Vinci” një kompleks 3 ndërtesash, 2 qiell gërvishëse dhe një strukturë 9 katëshe - shkojnë përtej ndërtimeve të mëdha në këtë zonë, duke shprehur vizionin inovativ dhe performancën e lartë. ALUMIL pajisi kompleksin e ndërtesave me një sistem rrëshqitës të përparuar prej alumini. 

 

 

Breg lumi ne Beograd

Kompania jonë mori pjesë në breg lumin në Beograd, një ndër projektet më ambicioze rivitalizuese në Europë për dekadat e fundit. SUPREME S77 dhe SMARTIA M50 janë sistemet e instaluara në kullat Parkview & Vista, duke përforcuar performancën e tyre të energjisë dhe duke mundësuar rezistencë të lartë ndaj erës. 

 


Produktet


SMARTIA Μ78

SMARTIA M78 është sistemi i ri i fasadave të njësuara të ALUMIL dhe kombinon cilësinë e lartë, lehtësinë e instalimit dhe estetikën minimale. Për më tepër, ai ofron qëndrueshmëri statike, rezistencë të lartë ndaj ngarkesës së erës dhe mundësi të shumta të personalizimit. 

 

 

 

 

Smart Gate ne Muzeun e Akropolisit

Smart Gate është pajisja e përparuar, shumë e saktë për matjen e temperaturës e zhvilluar nga ALUMIL. Kjo pajisje është projektuar si një metodë parandaluese ndaj virusit për ndërtesat me kalim të lartë dhe të vazhdueshëm të njerëzve. Muzeu i Akropolit në Athinë, një institucion historik, është tani një ndër ndërtesat që përdorin Smart Gate.

 

SMARTIA S67 URBAN

Sistemi i ri me hapje i izoluar, SMARTIA S67 URBAN, ndjek trendin modern të estetikës industriale dhe minimale. Kombinon në mënyrë harmonike pamjen industriale me performancën e jashtëzakonshme. Për më tepër, qëndrueshmëria e sistemit dhe rezistenca e tij e lartë kundër vjedhjeve ofrojnë një ndjenjë sigurie.

 


Nderimet 


 

SUPREME S91 - Një ndër nivelet më të larta të izolimit termik në botë

SUPREME S91 (Hi version) u certifikua nga "Passive House Institute" si një ndër performancat më të mira në botë të izolimit termik për dritaret prej alumini në zonën klimatike "E ftohtë, e butë". Ishte një moment shumë i veçantë për kompaninë tonë në vitin 2020. Kjo njohje jo vetëm që konfirmon njohuritë tona më të mira teknologjike, por mbi të gjitha na jep nxitje për të vazhduar "ndërtimin e përsosmërisë çdo ditë"


Edukimi


Akademia ALUMIL 

Përsosmëria e ndërtimit nuk është diçka e negociueshme për ALUMIL. Ne përpiqemi për produkte me cilësi të lartë dhe vazhdojmë të rrisim aftësitë e partnerëve tanë. Në këtë frymë, ne krijuam ALUMIL Academy, shkolla e parë private për fabrikuesit e aluminit në Greqi. Qëllimi kryesor i Akademisë është të sigurojë njohuri thelbësore për gjeneratar e reja dhe të vjetra të fabrikuesve, duke i ndihmuar ata të prodhojnë produkte të karakterizuara nga cilësi të lartë dhe estetikë të përparuar, duke kënaqur çdo klient.


Përgjegjësia Shoqërore e Kompanisë


ArXellence 2

ArXellence 2 - konkursi ndërkombëtar i ideve të arkitekturës së ALUMIL - u përfundua me sukses, duke i lënë pjesëmarrësit përshtypjet më të mira. Tema e konkursit ishte rizhvillimi i zonës bregdetare perëndimore të Selanikut dhe krijimi i distriktit të ri qendror të biznesit të qytetit. Përgjigja e komunitetit arkitektonik global ishte e jashtëzakonshme: 1.464 regjistrime nga 90 vende dhe 173 paraqitje përfundimtare, të cilat u vlerësuan nga Juria jonë ndërkombëtare e votimit. 

 

 

Pastrimi i ujit të detit të Selanikut

Veprimet e ALUMIL për Përgjegjësinë Shoqërore të Kompanisë janë gjithnjë të bazuara në mënyrën sesi do të përmirësojnë mënyrën e jetesës për njerëzit. Duke ndjekur këto vlera, ne financuam operacionin e pastrimit të ujit detar bregdetar të Selanikut, duke synuar nxjerrjen e mbeturinave lundruese nga gjiRI i Thermaikos

 

Raporti i Qëndrueshmërisë

Në vitin 2020 ALUMIL publikoi Raportin e tij të parë vjetor të Qëndrueshmërisë, duke paraqitur në detaje të gjitha aktivitetet e korporatave që u kryen duke pasur në thelb respektin për njerëzit dhe mjedisin. Pesë seksionet e Raportit të Qëndrueshmërisë përfshijnë: Qeverisjen Efektive të Korporatave, Rolin Kryesor të Punonjësve, Respektin për Shoqërinë, Mbrojtjen e Mjedisit dhe Shërbimin e Tregut Holistik. 

 


 

Shto tek të preferuarat