Alumil Albania
Choose your local website

Lajme

archiproducts

SMARTIA M630 PHOS: Fitues i Çmimit Archiproducts Design 2019

Sistemi ynë i ri minimal me rrëshqitje SMARTIA M630 PHOS me pamje shumë të ngushtë ka fituar Çmimin Design Archiproducts në kategorinë Building Shell falë modelit të tij të jashtëzakonshëm minimal, performancës më të lartë të certifikuar dhe patentave ndërkombëtare që përfshin. Portali Archiproducts, i cili organizoi konkursin, është një nga faqet më të njohura arkitekturore në të gjithë botën, me qindra mijëra vizitorë, kryesisht arkitektë, dhe shërben si një motor kërkimi i specializuar për produkte të nivelit të lartë.

Në total 400 marka morën pjesë në konkurs, me 700 produkte të ndryshëm në 14 kategori të ndryshme: Mobilje, Banjë, Kuzhinë, Outdoor, Zyra, Ndriçimi, Wellness, Dekor, Finitura, Shell Ndërtimi, Ndërtim, Mënyra e jetesës, Komponentët e Sistemit dhe Materialet .

Vetëm produktet e futura në treg ose të botuara gjatë periudhës nga qershori 2018 deri në shtator 2019 u pranuan në konkurs. Një juri me përvojë - përfshirë arkitektët, projektuesit, ndikuesit, drejtorët krijues, ekspertët e stilit, figurat kryesore në botën e mediave të specializuara të Arkitekturës dhe Dizajnit dhe ekipit editorial të Archiproducts - vlerësoi sejcilin kandidat duke marrë parasysh 12 aspektet e mëposhtme:

 • koncept 
 • dizajni 
 • Vlera e markës dhe përshtatja e markës 
 • risi 
 • estetikë 
 • Grafika e produktit dhe semantika 
 • User-mirëdashësi 
 • Funksionaliteti dhe operabiliteti 
 • Qëndrueshmëria dhe cilësia ekologjike 
 • Përmbajtja simbolike dhe emocionale 
 • Cilësia dhe funksioni teknik 
 • Teknika dhe cilësi prodhuese

 

SMARTIA M630 PHOS është një sistem minimal i jashtëzakonshëm me rrëshqitje me performancë të lartë termike dhe izolim akustik. Mekanizmi i tij unik i mbylljes, një patentë ndërkombëtare, ofron dizajn elegant, funksionalitet dhe siguri shtesë. Për më tepër, pragu i tij i posaçëm i instaluar në dysheme, siguron qasje të lehtë dhe të sigurt për fëmijët, të moshuarit dhe njerëzit me nevoja të veçanta. Mos e humb rastin të zbulosh!  

 Shkarkoni broshurën këtu.

Shto tek të preferuarat