Alumil Albania
Choose your local website

Lajme

LightHouse Tower

Fari Ndriçues

Rrokaqiejt "Tower Lighthouse" është një tjetër krijim i arkitektit të njohur Ilan Pivko, në qytetin e Tel Aviv në Izrael, në periferinë Bat Yam. Tipari karakterizues është fasada tij saj "i artë" me xham që përfshin një filtër të veçantë i cili siguron një ngjyrim të mrekullueshëm të artë. Ndërtimi i projektit filloi në vitin 2016 dhe është pjesa kryesore e planit të zhvillimit të lagjes Park Hayam, i cili përfshin përmirësimin e zonës bregdetare që rrethon ndërtesën me krijimin e parqeve, restoranteve, kafeneve dhe bareve. në fillim të vitit 2021, do të jetë një qiellgërvishtës mbresëlënës i rezidencave private me lartësi 167 metra, 50 kate dhe 194 apartamente, përfshirë edhe një hotel. Banorët e tij do të shijojnë pamjen unike të frontit bregdetar të zonës, si dhe disa ambjente, siç janë pishinat dhe palestra.

ALUMIL ndërmori këtë projekt unik falë elegancës dhe performancës së lartë të sistemeve të tij arkitektonike alumini. Në veçanti, sistemi i ri me rrëshqitjei avancuar SMARTIA M45000 u zgjodh në versionin e tij me ngritje & rrëshqitje me tipologji me shirit të dyfishtë i cili është ideal për dimensione të mëdha (p.sh. gjerësia 4 m dhe lartësia 3 m). SMARTIA M45000 është e çertifikuar për nivele të larta të performancës në lidhje me përshkueshmërinë e ajrit dhe rezistencën ndaj ngarkesës së erës. Sistemi është një zgjidhje e shkëlqyeshme për hapje shumë të mëdha, e karakterizuar nga lehtësia e instalimit dhe rezistenca shumë e lartë ndaj ngarkesës së erës.

Shto tek të preferuarat