Alumil Albania
Choose your local website

Lajme

Versioni i ri SMARTIA S560 me rrëshqitje

ALUMIL vazhdimisht zhvillon gamën e produkteve në dobi të klientëve të tij, për të kënaqur kërkesat e tyre. Kështu, seria e suksesshme me Ngritje & Rrëshqitje SMARTIA S560 është pasuruar me një version të ri të thjeshtë me rrëshqitje.

Versioni me rrëshqitje i SMARTIA S560 përdor të njëjtat profile si versioni me Ngritje & Rrëshqitje i S560, duke ofruar zgjidhje për të dyja tipologjitë me Rrëshqitje dhe me Ngritje & Rrëshqitje. Veçanërisht, versioni me rrëshqitje i SMARTIA S560 është plotësisht i certifikuar, me nivele të larta të performancës ndaj përshkueshmërisë së ajrit, ujit dhe rezistencës kundrejt ngarkesave të erës. Për më tepër, zgjidhjet speciale të serisë S560, si profili i ngushtë ndërlidhës, ndërtimi i këndeve dhe pragu i ri i ngushtë, mund të aplikohen si në sistemin me Ngritje & Rrëshqitje ashtu edhe në versionin e thjeshtë me rrëshqitje.

 SMARTIA S560 e re do të zëvendësojë seritë S450, duke ofruar zgjidhje superiore dhe nivele më të mira të performancës së certifikuar.

Shto tek të preferuarat