Alumil Albania
Choose your local website

Lajme

Certifikimi RC4 për SMARTIA M7 nga ift Rosenheim

SMARTIA M7 është një sistem i avancuar i fasadave për ndërtesat moderne me kërkesa të larta dhe nivel të lartë performance. Ofron cilësi në konstruksione që plotësojnë nevojat më të mëdha, duke siguruar gjithmonë një rezultat të jashtëzakonshëm.

Sistemi është certifikuar për rezistencën ndaj hyrjeve me dhunë në nivelin RC4 nga ift Rosenheim, duke siguruar që sistemi të ofrojë, krahas estetikës së lartë dhe performancës së përgjithshme, një siguri të shtuar kundër vjedhjeve.

Zbuloni më shumë rreth sistemit tonë të suksesshëm të fasadave SMARTIA M7 këtu.

 

Shto tek të preferuarat