Alumil Albania
Choose your local website

30 Vjet Përvojë

Gjithçka filloi nga një dritare. Një dritare me pamje nga e gjithë bota. Për më shumë se 30 vjet, për shkak të pranisë së saj ndërkombëtare në çdo gjatësi dhe gjerësi në tokë dhe njohurive të akumuluara, ALUMIL zhvillon produkte inovative dhe me cilësi të lartë. Sistemet tona të aluminit kanë vlerë të madhe edhe me kalimin e kohës nëse ato përdoren në shtëpi private ose në projekte të mëdha si komplekset e hoteleve mbresëlënëse dhe gradaçelat. Nga shtëpitë unike të vendit në Ishujt Greke, në selinë e Google në Nju Jork, më poshtë mund të shijoni projektet e ndryshme që përdorin produktet tona.
150 Charles Street
150 Charles Street
60 water Street
60 Water Street
Ξενοδοχείο Sofitel Capsis (Akti Imperial)
Sofitel Capsis
Ξενοδοχείο Mayia
Mayia Hotel
Ξενοδοχείο Miraggio Thermal Spa
Miraggio Thermal Spa
Ξενοδοχείο Nana Princess
Nana Princess
Εξοχικές Κατοικίες Κως
Kos Shtëpi pushimi
Ιδιωτική Κατοικία Άλιμος
Rezidenca private Alimos
Ξενοδοχείο Coco Mat
Hotel Coco Mat
Headquarters Google
Përgjegjësi Google
Vancouver House
Vancouver House
Unirii View
Unirii View
Ska Villa
Ska Villa
Regnum Sky Tower
Regnum Sky Tower
Piraeus Bank Headquarters
Piraeus Bank Headquarters
Park Rotana
Park Rotana
Moskva Hotel
Moskva Hotel
Metsan Nexus
Metsan Nexus
Istanbul Residence
Istanbul Residence
H Avenue
H Avenue
Green Park
Green Park
Green Plaza
Green Plaza
Emerald Terraces
Emerald Terraces
Dogan Media Center
Dogan Media Center
160 Madison Avenue
160 Madison Avenue
Electronica Metro Office
Electronica Metro Office
Autoritatea Nationala
Autoritatea Nationala
Arma-Kule
Arma-Kule
Bega Business Center
Bega Business Center
180 Broadway Avenue
180 Broadway Avenue
Al Jawharah
Al Jawharah
Plaza Hotel Tirana
Plaza Hotel