Alumil Srbija
Izaberite vaš regionalni website
header-hiring-process

Proces zapošljavanja

Kada se otvori pozicija za određeni posao, pre traženja kandidata sa tržišta, prvo ćemo ispitati mogu li se te pozicije popuniti unutar kompanije. Na taj način postiže se najbolja moguća upotreba zaposlenih, stvarajući velike izglede za razvoj karijere zaposlenih
selection-process

Proces selekcije

Svi CV se procenjuju prema zahtevima svake pozicije i politici zapošljavanja grupacije.

  • Na temelju procene, ako CV kandidata zadovoljava potrebe položaja radnog mesta, pozvaće se na prvi razgovor sa rukovodiocima HR odeljenja. Za određene poslove, kandidati takođe mogu proći kroz dodatni proces procene (centri za procenu, preferencije, veštine itd.).
  • Ako je uspešno završio prethodni stepen, pozvaće se na drugi sastanak sa direktnim nadređenim radnog mesta, ocenjujući specifične veštine i znanja koja su relevantna za određeni posao.
  • Nakon završetka procesa intervjua, svaki kandidat prima informacije o ishodu rezultata. Kandidati koji neće nastaviti u sledećoj fazi će biti obavešteni putem e-pošte. Kandidati sa kojima kompanija želi saradnju dobiće pismo o ponudi radnih mesta sa predloženim uslovima saradnje.
  • Novi partner prati integracijski program prema sistemu obuke grupacije

Svi CV objavljeni su na ALUMIL-ovom online CV za buduću upotrebu (prema važećim odredbama)

Privatnost i poverljivost

Sve pojedinosti vaše prijave i CV su strogo poverljive i služe isključivo za procenu vaših kvalifikacija za moguće karijere u ALUMIL-u. Samo ovlašteni zaposleni ALUMIL-a imaju pristup bazi kandidata. Gore navedene informacije čuvaju se u našoj bazi podataka dve godine. Ako tokom tog vremena dođe do promene vašeg CV ili prioriteta posla u ALUMIL-u, trebali bi ponovno da posaljete CV tako da označite "Da" u polju online obrasca "Predao/la sam curriculum vitae ranije".
privacy-and-confidentiality
compensation-and-benefits-system

Sistem benefita i naknada

ALUMIL-ov sistem naknada i benefita deo je opšteg sistema upravljanja ALUMIL grupacije koji je dizajniran i implementiran kako bi privukao, motivisao i zadržao zaposlene koji pokazuju odgovarajuće sposobnosti i ponašanja te istovremeno dovodi do ličnog razvoja zaposlenog i uspešnosti kompanije. Da dodamo, dizajniran je na temelju najnovijih trendova u Grčkoj, ali i na globalnom nivou.
Glavna svrha sistema je stvaranje:

  • Unutrašnji balans
  • Pravda
  • Poštenje
  • Zadovoljstvo zaposlenih
  • Motivacija
  • Prepoznavanje

 ... i u isto vreme da učini ALUMIL konkurentnim kako bi privukao najbolje kandidate.