Alumil Srbija
Izaberite vaš regionalni website

Novosti

Brzo i lako pronađite ono što vam je potrebno
Pretraga
jul 2024
Ceremonija otvaranja ArXellence 3: Očuvanje istorijskog sećanja i zaštita životne sredine
Ceremonija otvaranja ArXellence 3: Očuvanje istorijskog sećanja i zaštita životne sredine
februar 2024
Novi sertifikat zvučne izolacije za SUPREME SF85 sistem preklopnih vrata!
Saznajte više o najnovijoj sertifikaciji kompanije ift Rosenheim za SUPREME SF85 toplotno izolovani sistem preklopnih vrata, naglašavajući njegove izuzetne performanse zvučne izolacije.
novembar 2023
Loop 60: Prvi sertifikovani reciklirani aluminijum u Grčkoj za profile arhitektonskih sistema
Posvećenost naše kompanije dugoročnoj održivosti dovela je do Loop 60, prvog sertifikovanog recikliranog aluminijuma u ​​Grčkoj za profile arhitektonskih sistema. Saznajte više o tome kako Loop 60 pobedjuje u zaštiti životne sredine i istražite prednosti
maj 2023
Održiva izvrsnost: Vodeći put kao kompanija sa sertifikatom „OK Recycled“, koja proizvodi arhitektonske sisteme sa 60% recikliranog aluminijuma!
Otkrijte našu posvećenost održivosti kao jedna od retkih svetskih kompanija sa sertifikatom „OK Recycled“. Sa ponosom proizvodimo arhitektonske sisteme koristeći 60% recikliranog aluminijuma, smanjujući naš uticaj na životnu sredinu i promovišući zeleniju budućnost.
BAU 2023: Dominantno prisustvo ALUMIL-a
„Međunarodni uticaj ALUMIL-a pokazao se na nedavnom sajmu BAU 2023 u Minhenu, koji se održao od 17. do 22. aprila. Ovogodišnje učešće – 13. po redu – obeležilo je konstantno prisustvo kompanije na prestižnom događaju u periodu od 26 godina.
mart 2023
ALUMIL Zeleni ambasadori u akciji: Prvo čišćenje parka za 2023
U ALUMIL-u verujemo da se velike stvari rade nizom malih stvari koje se spajaju. U skladu sa ovim principom, male akcije Zelenih ambasadora, kao što je čišćenje lokalnog parka, doprinose ekološkoj svesti.
Tim snova ALUMIL sistema na BAU 2023
ALUMIL će učestvovati na BAU 2023 – svom 13. uzastopnom učešću – izlažući najnaprednije sisteme koje je kompanija do sada razvila.
8. mart 2023: Međunarodni Dan žena
Za sve nas u ALUMIL-u, rodna ravnopravnost se garantuje i sprovodi u praksi svaki dan. Kao iu svim oblastima, iu oblasti rodne ravnopravnosti gledamo dalje od očiglednog i činimo korak napred
februar 2023
Humanitarna pomoć žrtvama zemljotresa u Turskoj
Odmah reagujući na hitne potrebe onih koji su pogođeni razornim zemljotresom u Turskoj.
Arktik se menja: Zašto bi nas bilo briga?
U ALUMIL-u verujemo da je zemlja naš dom, a njena zaštita je naša glavna briga. Stoga, sledimo model održivog razvoja i sistematski ulažemo u inicijative za zaštitu životne sredine, što se ogleda u ESG izveštajima koje objavljujemo, što je čin odgovornosti
oktobar 2022
3. ESG izveštaj: Nastavljamo na svom putu ka održivosti.
Vrednosti održivosti i cirkularne ekonomije su u srcu naše poslovne strategije. Sa osnovnim principom da je zemlja naš dom i sa vizijom da mlađe generacije naslede mesto gde mogu da žive i stvaraju onako kako sanjaju, biramo put održivog razvoja, ulažući u „zelene“ akcije koje doprinose očuvanju životne sredine i zaštite.
avgust 2022
SUPREME SD95 sistem ulaznih vrata sertifikovan za pasivne kuće
SUPREME SD95 je robustan i elegantan sistem ulaznih vrata kompanije ALUMIL koji se koristi u raznim projektima širom sveta.
maj 2022
Ellinikon Experience Centar: Novo obeležje ALUMIL sistema
Urbana obnova Elinikona je najiščekivaniji projekat u zemlji i jedan od najznačajnijih tekućih projekata u Evropi. Ellinikon Experience Centar je sada otvoren za javnost i impresionirao je svoje posetioce od prvog dana.
Sistemi otporni na požar: ALUMIL je bio Srebrni sponzor na 2. međunarodnoj konferenciji EL.I.PI.KA.
Druga međunarodna konferencija Helenskog instituta za zaštitu konstrukcija od požara (EL.I.PI.KA) održana je 20. i 21. maja u zgradi M2 Koncertne sale u Solunu.
ALUMIL: prva grčka kompanija sa sertifikatom pasivne kuće za sistem zid zavesa
SMARTIA M7 je kompletan sistem zid zavesa koji može da ponudi izuzetnu toplotnu izolaciju i visok nivo statičke robusnosti, sigurnosti, zvučne izolacije i funkcionalnosti.
ALUMIL: Prva kompanija aluminijumskih arhitektonskih sistema iz Grčke, sertifikovana od strane Cradle to Cradle® za održivost svojih proizvoda
Sa sertifikacijom Cradle to Cradle, ALUMIL otvara nove perspektive za učešće u projektima koji su u skladu sa principima održive gradnje i bioklimatske arhitekture, za „zelene“ zgrade sa visokom energetskom efikasnošću.
april 2022
Predsednik i generalni direktor ALUMIL-a bio je predavač na 7. Delphi ekonomskom forumu
G. Georgios Milonas je bio zvanični govornik na 7. Delphi ekonomskom forumu. Centralna tema ovogodišnjeg skupa bila je „Nove realnosti“, a članovi ekonomske, poslovne i političke zajednice su se pridružili i razgovarali o raznim međunarodnim temama.
SUPREME S650 PHOS Eclipse i SUPREME S700: Klizni komarnik sa gornjim kačenjem
Dva napredna sistema kompanije ALUMIL ističu se po minimalnoj estetici, robusnosti i funkcionalnosti. Rešenja za klizne komarnike sa gornjim kačenjem konačni rezultat i pružaju neophodnu zaštitu od prašine, insekata i intenzivne sunčeve svetlosti.
AMIRI: ALUMIL-ovi sistemi „sijaju“ u luksuznom maloprodajnom objektu u Las Vegasu
Poznati vrhunski brend koji prodaje odeću, obuću i modne dodatke nedavno je otvorio svoj novi luksuzni maloprodajni prostor u Winn Resortu i odabrao ALUMIL-ove sofisticirane aluminijumske sisteme.
mart 2022
Georgios Milonas je proglašen za najboljeg „Međunarodno Rastućeg preduzetnika” godine
Na Ernst & Young događaju takmičenja „Preduzetnik godine“, predsednik i generalni direktor ALUMIL-a je nagrađen za svoje međunarodno prisustvo i globalni učinak kompanije tokom godina.