Alumil Srbija
Izaberite vaš regionalni website

Novosti

Brzo i lako pronađite ono što vam je potrebno
Pretraga
jul 2020
ALUMIL je izabran za Taberner House u Londonu
Arhitektonska vizija bi trebalo da iskaže jedinstven karakter, sa naglaskom na praktičnost, zadovoljavanje potreba žitelja, kao i neometani suživot s parkom, smeštenim nasuprot kompleksu zgrada.
SUPREME S650 PHOS Eclipse: Minimalistički dizajn sa izuzetnom zvučnom izolacijom
Povišeni nivo buke jedan je od problem koji može negativno da se odrazi na kvalitet života ljudi, posebno u velikim gradovima. Imajući u vidi takvo stanje, trudimo se da uvek ponudimo proizvode koji pružaju visoku zaštitu od buke koja dolazi iz spoljašnje sredine.
SMARTIA M8200: Otkrijte nove robusne nosače za jednostavnu ugradnju
Kompetitivna prednost novih osnova sistema M8200 je njihova mogućnost montiranja na ivicu balkona, bez rizika da ankeri oštete ivicu poda. To je zato što nove osnove integrišu posebno krilo koje omogućava zavrtnje ne tako blizu ivice poda.
Bioklimatske pergole sa naprednom opremom prilagođene za sva godišnja doba!
Alumil bioklimatske pergole pružaju mogućnost iskorišćavanja spoljašnjih površina različitih objekta, proširujuči ih na taj način. Sa dodatnom opremom kojom se povećava komfor i funkcionalnost, obezbeđuju se visoko kvalitetni uslovi života.
jun 2020
V-Blokator: Novi sistem za pregrade, za prevenciju širenja COVID-19
Nova higijenska i bezbednosna pravila nametnuta u ovim teškim okolnostima predstavljaju izazov za kompanije i prodavnice. Naš karakter usmeren u pravcu inovacija i iskustvo u dizajniranju enterijerskih pregrada doveli su do razvoja novog kompletnog sistema koji omogućava sprovođenje higijenskih i bezbednosnih pravila.
Smart ulazna vrata: Pametno rešenje za prevenciju širenja koronavirusa
Neposredno merenje temperature iz daljine, bez zračenja, sa visokom preciznošću i neprekidnim, nesmetanim prolaskom
SUPREME S700: Nova napredna verzija sa komarnika sa gornjim kačenjem minimalističkog dizajna
Podizno-klizni sistem SUPREME S700 predstavlja ALUMIL-ovu novu generaciju vrhunskih sistema koji obuhvata široke otvore sa kompleksnim zahtevima.
Alberni: Futuristička kula na 43 sprata u Vankuveru, opremljena sistemom SUPREME S700
Spektakularni ‘’Alberni’’ toranj očekuje se da će biti jedan od najimpresivnijih objekata Vankuvera. Četrdesettrospratni objekat visok 133 metra biće novi centar urbanog jezgra grada. Novoizgrađeni objekat zameniće staru poslovnu zgradu, sa 188 stambenih jedinica, dok će poslovni prostori i 271 parking mesto biti locirani na prizemnom nivou.
maj 2020
Još jedna donacija kompanije Alumil Yu Industry kao pomoć u borbi protiv virusa COVID-19
Kompanija Alumil Yu Industry donirala je Ministarstvu za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja 1.000 trajnih zaštitnih odela kao pomoć u borbi protiv virusa COVID-19
april 2020
Otkrijte novu inovativnu verziju SUPREME S650 PHOS - Eclipse
SUPREME S650 PHOS Eclipse dizajniran je tako da pruža inovativnu skrivenu šinu, koja obezbeđuje kontinuitet poda između unutrašnjosti i spoljašnosti.
Zajednička borba protiv nevidljivog neprijatelja COVID-19
U ovom teškom periodu za celokupnu populaciju, svaki građanin i organizacija pozvani su da svojim ponašanjem doprinesu brzom i što bezbolnijem suzbijanju pandemije COVID-19.
januar 2020
Minimalistički klizni sistem SUPREME S650 PHOS izabran za projekat H303
Impresivna stambena zgrada "H303", koja se nalazi u južnom predgrađu Atine, biće uskoro završena. Usvojivši organsku arhitekturu koja za cilj ima harmoniju, odnosno integrisano pozicioniranje zgrade u njeno prirodno okruženje gde se nalazi, Studio 314 Arhitektura je u spoljašnju školjku ubacio geometrijske oblike inspirisane prirodom, koji podsećaju na latice ljiljana, što zgradi daje jedinstven oblik.
SMARTIA M630 PHOS: Novo rešenje sa komarnicima vrhunskog dizajna
Nova rešenja komarnika dodatno unapređuju sistem nudeći više opcija koje poboljšavaju svakodnevni život krajnjih korisnika.
Izdvajanje ALUMIL-a kao jedne od najvažnijih kompanija u Grčkoj
"Hellenic Value" osnovana je kao institucionalna ceremonija dodele nagrada koja promoviše uspešnu proizvodnju i koja se održava svake godine od strane Federacije helenske industrije kako bi istakla i nagradila grčke proizvodne kompanije koje se odlikuju dinamičnošću i superiornošću.
Jedna od najznačajnijih svetskih zgrada 2020. godine izabrala je ALUMIL
Godina 2020-a je početak nove decenije i u tom kontekstu CNN Style je objavio članak o 20 zgrada čija izgradnja je u planu, koje će oblikovati naše gradove i samu arhitekturu. Prva referenca članka govori o impresivnoj zgradi na kojoj je primenjen napredni aluminijumski sistem ALUMIL-a, "Vancouver House" koja se nalazi u Vancouveru u Kanadi, a dizajnirala ga je poznata arhitektonska kancelarija Bjarke Ingels Group.
decembar 2019
Svečano otvaranje novog renoviranog salona u Bukureštu
ALUMIL je nedavno imao veliko zadovoljstvo da proslavi svečano otvaranje svog novog renoviranog salona u Bukureštu, u okviru svoje 30. godišnjice.
Holistička rešenja za hotelske komplekse kompanije ALUMIL na sajmu XENIA
Izložba XENIA, specijalizovana za turističku industriju - jedna od najvećih ove vrste u jugoistočnoj Evropi, održana je između 23. i 25. novembra na kojoj je bilo više od 32.000 posetilaca, uglavnom profesionalaca iz turističke industrije i arhitekata koji su zainteresovani za hotelske projekte.
SMARTIA M630 PHOS: Dobitnik nagrade Archiproducts Design Awards 2019
SMARTIA M630 PHOS je izvanredan minimalistički klizni sistem visokih toplotnih performansi i zvučne izolacije. Njegov jedinstveni mehanizam za zaključavanje, međunarodni patent, nudi elegantan dizajn, funkcionalnost i dodatnu sigurnost. Povrh toga, njegov posebno niski prag ugrađen u ravni poda ili na podu, omogućava lak i siguran pristup deci, starijim osobama i osobama sa posebnim potrebama. Ne propustite priliku da ga upoznate!
Međunarodni lanac hotela „Nobu“ izabrao je ALUMIL za svoj novi hotel u centru Londona
Nobu Hospitality, globalno uspostavljeni lifestyle brend koji su osnovali poznati holivudski glumac Robert De Niro, svjetski poznati kuvar Nobu Matsuhisa i poznati filmski producent Meir Teper, širi poslovanje otvaranjem novog hotela u Londonu.
oktobar 2019
SMARTIA M45000
Novi izvrstan klizni ili podizno-klizni sistem bez termo prekida za klizne ili podizno-klizne prozore i vrata.