Alumil Srbija
Izaberite vaš regionalni website

Novosti

Brzo i lako pronađite ono što vam je potrebno
Pretraga
mart 2021
ALUMIL Vebinari: Poboljšanje kroz razmenu znanja
Ove godine smo svi shvatili da će komplikacije prouzrokovane pandemijom koronavirusa uticati na naš svakodnevni život u skoroj budućnosti. COVID-19 izazvao je mnoge promene u radnom okruženju i podstakao kompanije da otkriju pametne i maštovite metode kako bi poboljšale komunikaciju sa svojim zaposlenima i partnerima.
SMARTIA S350 LT: Nova verzija sa naprednim tipologijama koje izlaze u susret svim potrebama
Termički izolovani klizni sistem SMARTIA S350 dobro je poznat po svojim ravnim, minimalističkim linijama i fleksibilnosti u procesu izrade i ugradnje. Ovaj napredni sistem kompanije ALUMIL sada pruža tri (3) nove tipologije kroz svoju novu verziju SMARTIA S350 LT.
Nacionalna galerija Grčke: ALUMIL učestvuje u impresivnom proširenju
1896. pravnik i ljubitelj umetnosti Alekandros Soutsos zaveštao je svoju veliku umetničku kolekciju državi Grčkoj. U to vreme niko nije mogao da zamisli kako će se koristiti ova kolekcija. Međutim, ova akcija igrala je ključnu ulogu u stvaranju „Nacionalne galerije Grčke“ koja je osnovana 1900. godine u Atini i postala jedna od najznačajnijih građevina u kulturnoj istoriji zemlje. „Nacionalna galerija“, koja ove godine navršava 121 godinu rada, nedavno je proširena na osnovu novog arhitektonskog dizajna i ponovo je pokrenuta 24. marta, dan uoči proslave 200-godišnjice Dana nezavisnosti Grčke.
februar 2021
Spektakularni projekat Orbi Twin Towers u Batumiju bira ALUMIL
Jedan od najambicioznijih projekata tokom poslednjih decenija u Batumiju su „ Orbi Twin Towers “. Dva identična nebodera od po 160 metara visine postala su središnja tačka na aveniji Khimshiashvili. Svaka od dve spektakularne zgrade sastoji se od 45 spratova, čineći jedan od najvećih hotelskih kompleksa na svetu. Dve kule imaju ukupno 5.000 soba i apartmana, a životni doživljaj obogaćuju maloprodajni objekti, restorani, kafići, impresivni bazeni i spa centri.
Otkrijte nove ALUMIL sisteme ograda!
ALUMIL, kao vodeća kompanija na polju arhitektonskih aluminijumskih sistema, uvek je u potrazi za novim rešenjima koja će obogatiti portfolio proizvoda i pokriti više potreba i zahteva svojih kupaca.
Svetska proslava arhitekture - Ceremonija dodele nagrada „ArXellence 2“
„ArXellence 2“ je međunarodni idejni arhitektonsko-urbanistički konkurs u organizaciji kompanije ALUMIL koji je odobrila Međunarodna unija arhitekata (UIA), a sproveden je u saradnji sa Međunarodnom komisijom za konkurse UIA (ICC Council), primenjujući međunarodne standarde UNESCO-a. Konkurs je nakon završetka svih faza, od vizije i podnošenja prijava do završnih radova i njihove ocene, uspešno zaključen online ceremonijom dodele nagrada.
ALUMIL dobija visoko priznanje za plastifikaciju
Naša kompanija postaje prva industrija u Grčkoj koja poseduje Premium Coater & Sea Proof Plus sertifikate za aluminijumske arhitektonske sisteme od strane GSB International.
januar 2021
Top 12 aktivnosti kompanije Alumil u 2020
Pojačano je međunarodno prisustvo naše kompanije, dok je razvoj visokokvalitetnih proizvoda i dalje predstavljao vrh naših aktivnosti.
decembar 2020
Ulaganje u reciklažu za ekološki prihvatljivu budućnost
Već više od 30 godina razvijamo inovativne proizvode koji se ističu na globalnom tržištu. Naši vrhunski arhitektonski aluminijumski sistemi rezultat su tehnološkog napretka, ali najvažnije od svega proizvedeni su prema cikličnom modelu proizvodnje, koji je u skladu sa principima našeg poslovnog plana održivosti.
SMARTIA M78: Pogledajte novi sistem naprednih prefabrikovanih zid-zavesa
U modernoj građevinskoj industriji „vreme je novac“. Zbog toga bi građevinski projekti trebalo da poštuju rokove da bi istovremeno ostali u okviru planiranog budžeta. ALUMIL SMARTIA M78 je prefabrikovani sistem zid zavesa koji može doprineti postizanju oba gore navedena cilja, jer se radi o isplativom rešenju koje kombinuje kvalitet i jednostavnost izrade.
The Scape u Brajtonu: ALUMIL korača u budućnost i u studentskim domovima
Tokom poslednjih decenija, veliki broj mladih ljudi kretao se Evropom u potrazi za najboljim univerzitetom u oblasti koja odgovara njihovim interesovanjima. Kao rezultat, potraga za modernim smeštajem koji može zadovoljiti svakodnevne potrebe svakog studenta i upotpuniti život, postala je važnija nego ikad.
ALUMIL Smart Gate u zgradi predsedništva Republike Kipar
ALUMIL Smart Gate, napredni uređaj za beskontaktno merenje temperature, postavlja se u sve veći broj objekata širom sveta, pružajući visoko precizne rezultate i funkcionišući kao preventivna mera.
ALUMIL među 25 vodećih kompanija sa najboljom praksom održivosti u Grčkoj
7. Decembra 2020.g. održan je virtuelni događaj „Održiva Grčka 2020“. Fondacija QualityNet dobila je veliki broj korporativnih portfolija i objavila imena 25 elitnih kompanija koje ispunjavaju standarde održivosti.
novembar 2020
SMARTIA S67 URBAN: Industrijska estetika i vrhunske performanse!
Industrijski dizajn ponovo je aktuelan kao arhitektonski stil, ukazujući na novi pravac u građevini. Broj zgrada koje slede ovaj dizajnerski pristup povećava se širom sveta. ALUMIL-ov novi okretno nagibni sistem, SMARTIA S67 URBAN, kombinuje industrijski dizajn i visoke nivoe performansi.
Beograd na vodi: ALUMIL učestvuje u ambicioznom projektu urbane revitalizacije
Vista & Parkview, dve višespratne kule, izgrađene su i dostupne za poslovnu i stambenu upotrebu. Na samo 2 km od istorijskog gradskog jezgra i parka Kalemegdan, dva nebodera se dižu usred različitih gradskih i kulturnih aktivnosti.
ArXellence 2: Rezultati međunarodnog arhitektonskog konkursa u organizaciji kompanije ALUMIL
“ArXellence 2”, ALUMIL međunarodni arhitektonski konkurs, uspešno je završen u subotu, 21. novembra, proglašenjem 6 nagrada i 4 počasna priznanja.
Strateško partnerstvo kompanije Alumil i MediGroup
Alumil i MediGroup, lideri u svojim oblastima na domaćem tržištu, proširili su svoje partnerstvo koje za cilj ima zdravstvenu prevenciju zaposlenih, te će svih 350 zaposlenih kompanije Alumil u narednom periodu biti korisnici MediGroup usluga.
ALUMIL Smart Gate u zgradi grčkog parlamenta
Tokom ovog izazovnog perioda, u momentu pandemije COVID-19, ALUMIL razvija proizvode koji doprinose smanjenju prenosa koronavirusa. ALUMIL Smart Gate, napredni uređaj za beskontaktno i precizno merenje temperature, glavni je proizvod kompanije u borbi protiv virusa.
oktobar 2020
ALUMIL zablistao u Los Anđelesu
Dvadeset i tri kilometra od centra grada, u priobalnom delu Santa Monike, počela je izgradnja novog impozantnog objekta Broadway 500 - kompleks od četiri sedmospratne lamele, koji će po završetku izgradnje sadržati 249 stambenih prostora i nekoliko tržnih centara.
SUPREME S700: ALUMIL sistem otporan na udarne vetrove
Napredni podizno klizni sistem koji predstavlja novu generaciju ALUMIL sistema za velike otvore. S700 je prošao međunarodno priznati test „Miami Dade“ protiv uragana za šta je zvanično i sertifikovan.