Alumil Srbija
Izaberite vaš regionalni website

Novosti

Brzo i lako pronađite ono što vam je potrebno
Pretraga
jul 2021
ALUMIL blista na dodeli nagrada „Dijamanti grčke ekonomije 2021“
Moto ALUMIL-a „Gradimo savršenstvo svaki dan“ karakteriše svaki aspekt aktivnosti kompanije. Nedavno je kompanija dobila posebno priznanje na događaju „Dijamanti grčke ekonomije 2021“!
Archiclub: ALUMIL u inovativnom izložbenom salonu za arhitekte u Kijevu
Archiclub je novi izložbeni salon koji je nedavno otvoren u centru Kijeva, na prometnom bulevaru. Ovo je izložbeno-radni prostor, kreiran da zadovolji savremene potrebe arhitekata, pružajući im personalizovana rešenja i visokokvalitetne proizvode za svoje projekte.
SUPREME S650 e-Motion: Inovacija u pokretu!
S650e-Motion je u osnovi automatizovana verzija SUPREME S650 PHOS serije. Stoga deli sve inovativne karakteristike i vrhunske performanse početnog modela, dodajući veliku prednost električnog pokretanja.
Foundry četvrt: Reading pozdravlja ALUMILOVE SUPREME sisteme!
Skoro 70 kilometara zapadno od Londona, Reading je grad sa više od 300 hiljada stanovnika, koji raste svake godine. Uspešna reputacija grada kao poslovnog središta privukla je nove korporacije i preduzetnike.
Berzanski indeks ESG: ALUMIL među 35 kompanija koje ispunjavaju kriterijume održivog razvoja
2. avgusta 2021. na snagu je stupio novi indeks održivosti Atinske berze. Ovo je Athex ESG, koji će pratiti performanse kompanija u pogledu životne sredine, društvenih aktivnosti i korporativnog upravljanja.
jun 2021
“BRAVO Awards”: ALUMIL je nagrađen za korporativno upravljanje
U ALUMIL -u težnja ka savršenstvu ne odnosi se samo na gradnju, već utiče na svaki aspekt korporativnih aktivnosti, bilo da se radi o internim aktivnostima ili saradnji sa eksternim partnerima.
Olympic Resort: ALUMIL ostavlja trag u Limasolu!
Na južnoj strani Kipra nalazi se grad koji kombinuje nekoliko suprotnih elemenata, ali ih miksuje u savršenu harmoniju! Limassol, koji je drugi najveći grad na ostrvu, poznat je po kosmopolitskom načinu života i spektakularnom i živopisnom noćnom životu. Osim toga, ima jednu od najvećih luka u jugoistočnom Mediteranu i postala je vrlo atraktivna destinacija i za posetioce i preduzetnike.
Dijamanti grčke ekonomije: ALUMIL među vodećim kompanijama u zemlji
ALUMIL slogan „Gradimo savršenstvo svaki dan“ dobro je poznat i poštovan u građevinskoj industriji. Nedavno je ova „težnja“ ka savršenstvu prepoznata od strane institucije „Dijamanti grčke ekonomije“ i kompanija je pozvana na godišnji forum o korporativnim inovacijama i rastu.
SMARTIA Barcode Cladding: Redefinisana zidna obloga!
Fasada zgrade uvek „šalje“ prvu poruku posetiocu u vezi sa njenom estetikom. Fasada visokih standarda privlači pažnju i pojačava čitavu konstrukciju, kako dizajnom tako i performansama. ALUMIL -ov novi sistem za oblaganje fasada „SMARTIA Barcode Cladding“ uvodi novi pristup.
maj 2021
SMARTIA M9660 PHOS: ALUMIL-ov novi sistem sa izuzetno minimalističkim prozorskim krilom
SMARTIA M9660 je jedan od najuspešnijih ALUMIL-ovih okretnih sistema, mnoštvo kupaca ga bira u širokom spektru projekata širom sveta. Nedavno je na M9660 dodata nova nadograđena verzija, sistem SMARTIA M9660 PHOS. Ovaj dodatak otvara novo poglavlje o dugoj istoriji sistema.
AlumilCal saveti i trikovi: Širimo bazu znanja naših partnera
U ALUMILU „Svakodnevno gradimo isavršenstvo“ i ovo nije samo moto. Ova fraza je raširena u svim aspektima ALUMIL Grupe i predstavlja jedan od glavnih stubova naše korporativne kulture.
1770. Pendrell: ALUMIL podržava kreiranje održivih zgrada u Vancouveru
Vankuver je jedan od najpopularnijih gradova na zapadnoj obali Kanade. Grad se međunarodno rangira na najvišim pozicijama gledano na odlične uslove svakodnevnog života. Tokom poslednje decenije promovisao je modernu urbanističku inicijativu pod nazivom „Vancouverisam“, sa ciljem da Vancouver učini najzelenijim gradom na svetu, zasnovan na vrednostima održivosti!
ALUMIL Zeleni Ambasadori u akciji!
Dobrovoljno čišćenje na obali Epanomi bila je prva zvanična aktivnost ALUMIL zelenih ambasadora na otvorenom prostoru.
april 2021
Nacionalni ragbi stadion u Bukureštu: Naši sistemi opremaju „kuću“ popularnog sporta
Bukurešt je grad intenzivnog karaktera i mladalačke atmosfere. Glavni grad Rumunije je kulturno i ekonomsko središte zemlje. Druga referentna tačka za grad su, naravno, različiti sportovi. Fudbal je najpopularniji, ali postoji i sport koji se čini voljenim u celoj zemlji, posebno u Bukureštu: ragbi! Nije slučajno što u gradu stoji jedan od najstarijih ragbi stadiona, koji je nakon nekoliko obnova na kraju redizajniran i rekonstruisan.Bukurešt je grad intenzivnog karaktera i mladalačke atmosfere. Glavni grad Rumunije je kulturno i ekonomsko središte zemlje. Druga referentna tačka za grad su, naravno, različiti sportovi. Fudbal je najpopularniji, ali postoji i sport koji se čini voljenim u celoj zemlji, posebno u Bukureštu: ragbi! Nije slučajno što u gradu stoji jedan od najstarijih ragbi stadiona, koji je nakon nekoliko obnova na kraju redizajniran i rekonstruisan.
ALUMIL izložbeni saloni: Vrhunsko iskustvo za svakog posetioca
U ALUMIL-u u potpunosti razumemo značaj konsultacija za naše kupace prilikom testiranja i korišćenja proizvoda koje razvijamo, pre konačnog izbora. Zato smo otvorili izložbene salone koji mogu pružiti jedinstveno iskustvo svakom našem posetiocu.
ROX Brighton: ALUMIL u srcu modernog načina života
Poslednje decenije svet u kome živimo transformisan je u brzu sredinu. Dve glavne karakteristike današnjice su ograničeno slobodno vreme i obilje sati koje trošimo na svakodnevno putovanje po gradu. ROX Brighton predstavlja alternativno rezidencijalno rešenje koje ima za cilj da rekonstruiše naša verovanja o svakodnevnom životu u velikim gradovima.
SMARTIA M35: Novi sistem minimalističkih zid zavesa sa izuzetnim performansama!
Savremeni arhitektonski trendovi promovišu minimalne linije, jednostavnost, prirodno osvetljenje u unutrašnjosti i nivoe visokih performansi koji poboljšavaju održivost. SMARTIA M35 je savremeni sistem zavesa koji kombinuje sve gore navedeno, pružajući proširene mogućnosti za razne projekte.
mart 2021
ALUMIL Vebinari: Poboljšanje kroz razmenu znanja
Ove godine smo svi shvatili da će komplikacije prouzrokovane pandemijom koronavirusa uticati na naš svakodnevni život u skoroj budućnosti. COVID-19 izazvao je mnoge promene u radnom okruženju i podstakao kompanije da otkriju pametne i maštovite metode kako bi poboljšale komunikaciju sa svojim zaposlenima i partnerima.
SMARTIA S350 LT: Nova verzija sa naprednim tipologijama koje izlaze u susret svim potrebama
Termički izolovani klizni sistem SMARTIA S350 dobro je poznat po svojim ravnim, minimalističkim linijama i fleksibilnosti u procesu izrade i ugradnje. Ovaj napredni sistem kompanije ALUMIL sada pruža tri (3) nove tipologije kroz svoju novu verziju SMARTIA S350 LT.
Nacionalna galerija Grčke: ALUMIL učestvuje u impresivnom proširenju
1896. pravnik i ljubitelj umetnosti Alekandros Soutsos zaveštao je svoju veliku umetničku kolekciju državi Grčkoj. U to vreme niko nije mogao da zamisli kako će se koristiti ova kolekcija. Međutim, ova akcija igrala je ključnu ulogu u stvaranju „Nacionalne galerije Grčke“ koja je osnovana 1900. godine u Atini i postala jedna od najznačajnijih građevina u kulturnoj istoriji zemlje. „Nacionalna galerija“, koja ove godine navršava 121 godinu rada, nedavno je proširena na osnovu novog arhitektonskog dizajna i ponovo je pokrenuta 24. marta, dan uoči proslave 200-godišnjice Dana nezavisnosti Grčke.