Alumil Srbija
Izaberite vaš regionalni website

Novosti

Brzo i lako pronađite ono što vam je potrebno
Pretraga
novembar 2020
SMARTIA S67 URBAN: Industrijska estetika i vrhunske performanse!
Industrijski dizajn ponovo je aktuelan kao arhitektonski stil, ukazujući na novi pravac u građevini. Broj zgrada koje slede ovaj dizajnerski pristup povećava se širom sveta. ALUMIL-ov novi okretno nagibni sistem, SMARTIA S67 URBAN, kombinuje industrijski dizajn i visoke nivoe performansi.
Beograd na vodi: ALUMIL učestvuje u ambicioznom projektu urbane revitalizacije
Vista & Parkview, dve višespratne kule, izgrađene su i dostupne za poslovnu i stambenu upotrebu. Na samo 2 km od istorijskog gradskog jezgra i parka Kalemegdan, dva nebodera se dižu usred različitih gradskih i kulturnih aktivnosti.
ArXellence 2: Rezultati međunarodnog arhitektonskog konkursa u organizaciji kompanije ALUMIL
“ArXellence 2”, ALUMIL međunarodni arhitektonski konkurs, uspešno je završen u subotu, 21. novembra, proglašenjem 6 nagrada i 4 počasna priznanja.
Strateško partnerstvo kompanije Alumil i MediGroup
Alumil i MediGroup, lideri u svojim oblastima na domaćem tržištu, proširili su svoje partnerstvo koje za cilj ima zdravstvenu prevenciju zaposlenih, te će svih 350 zaposlenih kompanije Alumil u narednom periodu biti korisnici MediGroup usluga.
ALUMIL Smart Gate u zgradi grčkog parlamenta
Tokom ovog izazovnog perioda, u momentu pandemije COVID-19, ALUMIL razvija proizvode koji doprinose smanjenju prenosa koronavirusa. ALUMIL Smart Gate, napredni uređaj za beskontaktno i precizno merenje temperature, glavni je proizvod kompanije u borbi protiv virusa.
oktobar 2020
ALUMIL zablistao u Los Anđelesu
Dvadeset i tri kilometra od centra grada, u priobalnom delu Santa Monike, počela je izgradnja novog impozantnog objekta Broadway 500 - kompleks od četiri sedmospratne lamele, koji će po završetku izgradnje sadržati 249 stambenih prostora i nekoliko tržnih centara.
SUPREME S700: ALUMIL sistem otporan na udarne vetrove
Napredni podizno klizni sistem koji predstavlja novu generaciju ALUMIL sistema za velike otvore. S700 je prošao međunarodno priznati test „Miami Dade“ protiv uragana za šta je zvanično i sertifikovan.
ALUMIL SUPREME S91 vrhunski aluminijumski sistem u svetu pasivnih kuća
SUPREME S91 (Hi verzija) je sertifikovan od strane „Instituta pasivnih kuća“ sa najboljim koeficijentom toplotne izolacije.
septembar 2020
ALUMIL Akademija: Inovativni obrazovni programi za fabrikatore
Akademija ALUMIL zvanično je započela svoje aktivnosti 2019. godine, postigavši veliki uspeh i dobivši razna priznanja iz građevinske industrije. Kroz edukativne programe obuke pomogla je fabrikatorima da prošire svoja znanja, poboljšavajući na taj način sopstveni status stručnog profesionalca.
COMFORT M8100: Napredne aluminijumske ograde za sve estetske potrebe
COMFORT M8100, INOX tip aluminijumske eloksirane ograde, je serija proizvoda koja je tokom poslednjih decenija zadovoljavala višestruke građevinske potrebe. Ove godine smo ponovo plasirali M8100, dodajući elemente koji obogaćuju seriju i nude širi spektar rešenja. Stoga seriju ponovo predstavljamo kao jedan od najpouzdanijih sistema ograda u svojoj kategoriji.
ALUMIL „dekodira” Da Vinčijev kod u Tel Avivu!
Projekat „Da Vinci“ koji obuhvata 3 građevinska kompleksa - 2 nebodera i 9 podzemnih nivoa - koji nosi ime po čuvenom Leonardu Da Vinciju, uključuje sve karakteristike grada, ali istovremeno ima viziju da postigne više i prevaziđe sve prethodne konstrukcije velikih razmera, inspirisan Leonardovim inovativnim duhom i inventivnom snagom.
SUPREME S650 PHOS: Jača toplotna izolacija zahvaljujući novim preklopnim profilima
Karakteristike toplotne izolacije sistema su dodatno unapređene, jer smo razvili 3 nova termički izolovana profila inovativnog dizajna za preklop profila (tj. mesto preklapanja krila).
jul 2020
Bioklimatske pergole sa naprednom opremom prilagođene za sva godišnja doba!
Alumil bioklimatske pergole pružaju mogućnost iskorišćavanja spoljašnjih površina različitih objekta, proširujuči ih na taj način. Sa dodatnom opremom kojom se povećava komfor i funkcionalnost, obezbeđuju se visoko kvalitetni uslovi života.
ALUMIL je izabran za Taberner House u Londonu
Arhitektonska vizija bi trebalo da iskaže jedinstven karakter, sa naglaskom na praktičnost, zadovoljavanje potreba žitelja, kao i neometani suživot s parkom, smeštenim nasuprot kompleksu zgrada.
SUPREME S650 PHOS Eclipse: Minimalistički dizajn sa izuzetnom zvučnom izolacijom
Povišeni nivo buke jedan je od problem koji može negativno da se odrazi na kvalitet života ljudi, posebno u velikim gradovima. Imajući u vidi takvo stanje, trudimo se da uvek ponudimo proizvode koji pružaju visoku zaštitu od buke koja dolazi iz spoljašnje sredine.
SMARTIA M8200: Otkrijte nove robusne nosače za jednostavnu ugradnju
Kompetitivna prednost novih osnova sistema M8200 je njihova mogućnost montiranja na ivicu balkona, bez rizika da ankeri oštete ivicu poda. To je zato što nove osnove integrišu posebno krilo koje omogućava zavrtnje ne tako blizu ivice poda.
jun 2020
V-Blokator: Novi sistem za pregrade, za prevenciju širenja COVID-19
Nova higijenska i bezbednosna pravila nametnuta u ovim teškim okolnostima predstavljaju izazov za kompanije i prodavnice. Naš karakter usmeren u pravcu inovacija i iskustvo u dizajniranju enterijerskih pregrada doveli su do razvoja novog kompletnog sistema koji omogućava sprovođenje higijenskih i bezbednosnih pravila.
Smart ulazna vrata: Pametno rešenje za prevenciju širenja koronavirusa
Neposredno merenje temperature iz daljine, bez zračenja, sa visokom preciznošću i neprekidnim, nesmetanim prolaskom
SUPREME S700: Nova napredna verzija sa komarnika sa gornjim kačenjem minimalističkog dizajna
Podizno-klizni sistem SUPREME S700 predstavlja ALUMIL-ovu novu generaciju vrhunskih sistema koji obuhvata široke otvore sa kompleksnim zahtevima.
Alberni: Futuristička kula na 43 sprata u Vankuveru, opremljena sistemom SUPREME S700
Spektakularni ‘’Alberni’’ toranj očekuje se da će biti jedan od najimpresivnijih objekata Vankuvera. Četrdesettrospratni objekat visok 133 metra biće novi centar urbanog jezgra grada. Novoizgrađeni objekat zameniće staru poslovnu zgradu, sa 188 stambenih jedinica, dok će poslovni prostori i 271 parking mesto biti locirani na prizemnom nivou.