Alumil Srbija
Izaberite vaš regionalni website

Novosti

Brzo i lako pronađite ono što vam je potrebno
Pretraga
januar 2020
Minimalistički klizni sistem SUPREME S650 PHOS izabran za projekat H303
Impresivna stambena zgrada "H303", koja se nalazi u južnom predgrađu Atine, biće uskoro završena. Usvojivši organsku arhitekturu koja za cilj ima harmoniju, odnosno integrisano pozicioniranje zgrade u njeno prirodno okruženje gde se nalazi, Studio 314 Arhitektura je u spoljašnju školjku ubacio geometrijske oblike inspirisane prirodom, koji podsećaju na latice ljiljana, što zgradi daje jedinstven oblik.
SMARTIA M630 PHOS: Novo rešenje sa komarnicima vrhunskog dizajna
Nova rešenja komarnika dodatno unapređuju sistem nudeći više opcija koje poboljšavaju svakodnevni život krajnjih korisnika.
Izdvajanje ALUMIL-a kao jedne od najvažnijih kompanija u Grčkoj
"Hellenic Value" osnovana je kao institucionalna ceremonija dodele nagrada koja promoviše uspešnu proizvodnju i koja se održava svake godine od strane Federacije helenske industrije kako bi istakla i nagradila grčke proizvodne kompanije koje se odlikuju dinamičnošću i superiornošću.
Jedna od najznačajnijih svetskih zgrada 2020. godine izabrala je ALUMIL
Godina 2020-a je početak nove decenije i u tom kontekstu CNN Style je objavio članak o 20 zgrada čija izgradnja je u planu, koje će oblikovati naše gradove i samu arhitekturu. Prva referenca članka govori o impresivnoj zgradi na kojoj je primenjen napredni aluminijumski sistem ALUMIL-a, "Vancouver House" koja se nalazi u Vancouveru u Kanadi, a dizajnirala ga je poznata arhitektonska kancelarija Bjarke Ingels Group.
decembar 2019
SMARTIA M630 PHOS: Dobitnik nagrade Archiproducts Design Awards 2019
SMARTIA M630 PHOS je izvanredan minimalistički klizni sistem visokih toplotnih performansi i zvučne izolacije. Njegov jedinstveni mehanizam za zaključavanje, međunarodni patent, nudi elegantan dizajn, funkcionalnost i dodatnu sigurnost. Povrh toga, njegov posebno niski prag ugrađen u ravni poda ili na podu, omogućava lak i siguran pristup deci, starijim osobama i osobama sa posebnim potrebama. Ne propustite priliku da ga upoznate!
Svečano otvaranje novog renoviranog salona u Bukureštu
ALUMIL je nedavno imao veliko zadovoljstvo da proslavi svečano otvaranje svog novog renoviranog salona u Bukureštu, u okviru svoje 30. godišnjice.
Holistička rešenja za hotelske komplekse kompanije ALUMIL na sajmu XENIA
Izložba XENIA, specijalizovana za turističku industriju - jedna od najvećih ove vrste u jugoistočnoj Evropi, održana je između 23. i 25. novembra na kojoj je bilo više od 32.000 posetilaca, uglavnom profesionalaca iz turističke industrije i arhitekata koji su zainteresovani za hotelske projekte.
Međunarodni lanac hotela „Nobu“ izabrao je ALUMIL za svoj novi hotel u centru Londona
Nobu Hospitality, globalno uspostavljeni lifestyle brend koji su osnovali poznati holivudski glumac Robert De Niro, svjetski poznati kuvar Nobu Matsuhisa i poznati filmski producent Meir Teper, širi poslovanje otvaranjem novog hotela u Londonu.
oktobar 2019
SMARTIA M45000
Novi izvrstan klizni ili podizno-klizni sistem bez termo prekida za klizne ili podizno-klizne prozore i vrata.
Lighthouse Tower
Za zlatni neboder " Lighthouse Tower " u Tel Avivu izabran je ALUMIL
„ALUMIL Akademija“ otvara svoja vrata sa vizijom da promoviše savršenstvo
Nova ALUMIL akademija pod nazivom „ALUMIL Academy“ otvorila je svoja vrata zajednici proizvođača.
Manufacturing Excellence Awards 2019 / Nagrada za izvrsnost proizvodnje 2019
Savršenstvo sa dve Zlatne nagrade za ALUMIL
septembar 2019
SMARTIA M12500 PHOS: Izuzetna estetika sa novom kliznom šinom
U kontekstu neprekidnog razvoja naših arhitektonskih sistema, kreirali smo novu inovativnu minimalnu tipologiju za napredni klizni sistem SMARTIA M12500 PHOS.
Harmonika vrata SUPREME SF85: Izuzetno visoka vodootpornost sertifikovana za 9A
SUPREME SF85 je jedan od najmoćnijih i najsavremenijih sistema u kategoriji harmonika vrata. Minimalistički dizajn, veliki izbor tehničkih rešenja i impresivno velike dimenzije konstrukcije (visina do 4,0 m) čine ovaj sistem zaista jedinstvenim.
Vrhunska bezbednost sa RC3 sertifikatom za novu generaciju ALUMIL-ovih okretno-nagibnih sistema
ALUMIL- ovi napredni sistemi SMARTIA S67, SUPREME S77 i SUPREME S91 ističu se višestrukim prednostima u pogledu dizajna i performansi, posebno visokom toplotnom izolacijom, što ih čini idealnim izborom za nadogradnju energetske efikasnosti zgrada.
ALUMIL se istakao u Južnoj Koreji sa minimalističkim kliznim sistemom SUPREME S650 PHOS
Jedinstveni građevinski kompleks "Haesley Condominium" u Južnoj Koreji, koji je dizajnirao poznati japanski arhitekta Shigeru Ban, spoj je arhitekture koja skladno kombinuje drvo, kamen, staklo i aluminijum
avgust 2019
NOVA Fiksna pergola „KOS" I Potpuno Zaptivena
Uz naziv inspirisan poznatim grčkim ostrvom, fiksna i potpuno zaptivena (za prolazak vode) pergola „KOS“ pruža efikasno senčenje i zaštitu od različitih vremenskih uslova. Pročitajte članak i saznajte sve njegove prednosti i dodatne funkcije.
Top brend u Grčkoj ponovo
Pouzdanost, doslednost u kvalitetu i korporativna odgovornost svrstali su nas među vodeće brendove u Grčkoj, prema međunarodnoj organizaciji „SUPERBRANDS“. Želite li više detalja? Pročitajte članak.
Crown Sydney I Najviša zgrada u Sidneju sa ALUMIL-ovim sistemima
Od 2012. godine, najviša zgrada u Sidneju, opremljena našim sistemima, ukrašavaće ovaj poznati australijski grad.
Zid Zavesa SMARTIA M7 | Integrisani Prozor sa Sertifikovanim Performansama
Ako Vaš projekat zahteva kombinaciju visoke estetike i performansi, možemo da Vam ponudimo idealan sistem. Pročitajte o njegovoj fleksibilnosti dizajna, različitim tipologijama, opcijama strukturalnih konstrukcija i integrisanim prozorima sa sertifikovanim performansama.