Alumil Srbija
Izaberite vaš regionalni website

Novosti

SUPREME S650 PHOS Eclipse i SUPREME S700: Klizni komarnik sa gornjim kačenjem

Dva premijum sistema, koja pružaju mogućnost kreiranja kliznog komarnika sa gornjim kačenjem, unapređuju kvalitet života tako što štite od insekata i nude prirodnu ventilaciju prostora.
SUPREME S650 PHOS Eclipse i SUPREME S700 predstavljaju dve vrhunske serije ALUMIL-a I u pogledu performansi i estetike. Dva najsavremenija sistema ispunjavaju zahteve modernog arhitektonskog dizajna i mogu da podrže sve vrste projekata. Rešenja za klizne komarnike sa gornjim kačenjem, idealna su čak i za široke otvore i unapredjuju kvalitet života u prostoru.
Uski preklopni profili dva sistema (S650 PHOS Eclipse-25mm i S700-47mm) savršeno su podržani odgovarajućim rešenjima za klizne komarnike sa gornjim kačenjem i ne stvaraju nikakve probleme u pogledu vidnog polja. Vredi napomenuti da, kada su u pitanju konstrukcije širokog raspona, jedinstveni dizajn mreže protiv insekata sa trostrukim valjcima i robusnim profilima pojačava njegovu čvrstinu i doprinosi njegovom nesmetanom radu. Na kraju, rešenje za klizne komarnike sa gornjim kačenjem SUPREME S700 se može primeniti i na normalne i na niske pragove, dok se za SUPREME S650 PHOS Eclipse primenjuje na verziju Eclipse.
Dva napredna sistema kompanije ALUMIL ističu se po minimalnoj estetici, robusnosti i funkcionalnosti. Rešenja za klizne komarnike sa gornjim kačenjem konačni rezultat i pružaju neophodnu zaštitu od prašine, insekata i intenzivne sunčeve svetlosti.

Dodaj u favorite