Alumil Srbija
Izaberite vaš regionalni website

Nagrade

Aktivno učešće u Evropskoj asocijaciji aluminijuma

Činjenica da je ALUMIL 2008. godine postala pridruženi član Evropske asocijacije aluminijuma, veliko je međunarodno priznanje za kompaniju i generalno za industriju ekstruzije aluminijuma u Grčkoj.

ALUMIL je prva grčka kompanija koja se pridružila Evropskoj asocijaciji aluminijuma koje se sastoji od pridruženih članova najvećih evropskih proizvođača sistema. Ova odluka je zaista važno priznanje za kompaniju i zbog važnog doprinosa ALUMIL-a u dizajnu, proizvodnji i distribuciji arhitektonskih aluminijumskih sistema, kao i industrijskih profila, što potvrđuje vodeću poziciju naše kompanije u jugoistočnoj Evropi.

ISTINSKI LIDER ICAP

Alumil grupacija nagrađena je 2010. godine kao TRUE LEADER od strane ICAP-a,  jedine institucije koja dodeljuje nagrade svim kompanijama i grupama koje zadovoljavaju objektivne i merljive kriterijume, postižući visoke performanse i napredak.

SUPERBRENDOVI GRČKE 2016

ALUMIL je nominovan kao SUPERBRAND u kategoriji "građevinskog materijala" u 2016. godini. Status Superbrand dodeljuje Superbrand savet prema specifičnim kriterijumima koji se sastoje od marketinških eminentnih figura u svetu brendiranja, oglašavanja i marketinga kroz ankete potrošača koju vodi nezavisna agencija u skladu sa sledećim segmentima:

  • Tržište
  • Radni odnosi
  • Društvo
  • Životna sredina

Nagrada 'Proizvedeno u Grčkoj' 2015

ALUMIL je nagrađen "Industrijsko savršenstvo", poveljom "Izvozno savršenstvo" i počasnom nagradom "inovativnog proizvoda" tokom dodele nagrada "Proizvedeno u Grčkoj" u 2015. godini koju je organizirala marketinška akademija Grčke pod pokroviteljstvom Ministarstva finansija, razvoja i turizma.

Grčka vrednost 2015

Godine 2015. ALUMIL je nagrađen i nagradom "Tehnološko savršenstvo" na konkursu "Grčka vrednost" u organizaciji Udruženja industrije Severne Grčke u saradnji sa časopisom "Kathimerini".

GrowthPlus Europe’s 500

Osam puta nagrađivan je od Growth Plus Europe 500 (1996., 1998., 2001., 2002., 2003., 2004., 2005. i 2007.) kao jedna od 500 najbrže rastućih vodećih korporacija koje su stvorile najviše radnih mjesta u Europi; sada je na 25. mestu na evropskom nivou.