Alumil Srbija
Izaberite vaš regionalni website

Nagrade

Manufacturing Excellence Awards 2019 / Nagrada za izvrsnost proizvodnje 2019

Nagrađeni smo sa dve zlatne nagrade i prepoznati kao jedna od najinovativnijih i najdinamičnijih proizvodnih kompanija u Grčkoj u kategorijama „Investicije i strategija“ i „Inovacije i nove tehnologije“. Naša kompanija je jedina iz oblasti ekstrudiranja aluminijuma koja je osvojila dve zlatne nagrade na ovom takmičenju.

Najbolji brendovi u Grčkoj

U kategoriji građevinskih materijala, istakli smo se kao Top brend za 3 godine - 2016, 2018, 2019. Kompanije bira žiri u skladu sa kriterijumima kao što su ugled brenda, reputacija, pouzdanost, dugoročna doslednost i korporativna odgovornost u sledećim oblastima:

Tržište (kvalitet i cena proizvoda i usluge)
Radni odnosi (pravno i transparentno poslovanje, radno okruženje i prakse)
Društvo - zajednica (sponzorstva, kulturne i društvene inicijative)
Životna sredina (zaštita životne sredine i ograničenje negativnog uticaja na okolinu)

Archiproducts Design Awards

Naš napredni i inovativni klizni sistem SMARTIA M630 PHOS doneo nam je u 2019. godini nagradu Archiproducts Design Awards. To je jedan od najpoznatijih arhitektonskih web sajtova na svetu,gde se nalaze veliki projekti i vodeće kompanije. Ovaj sajt svakodnevno posećuju renomirani naučni radnici iz oblasti arhitekture.

Nagrada za lanac snabdevanja i logistiku

Još jedno zlatno priznanje za našu kompaniju u 2018. godini, u kategoriji „Hemijska i rudarska industrija“ nakon završetka našeg naprednog lanca snabdevanja. Ovaj događaj organizovali su "The Supply Chain Institute" i "Boussias Communications", sa ciljem da se istaknu inovacije u oblastima lanca snabdevanja i logistike.