Alumil Srbija
Izaberite vaš regionalni website

Novosti

Predsednik i generalni direktor ALUMIL-a bio je predavač na 7. Delphi ekonomskom forumu

G. Georgios Milonas je bio zvanični govornik na 7. Delphi ekonomskom forumu. Centralna tema ovogodišnjeg skupa bila je „Nove realnosti“, a članovi ekonomske, poslovne i političke zajednice su se pridružili i razgovarali o raznim međunarodnim temama.


Delphi ekonomski forum je percipiran kao vrhunski događaj koji svake godine privlači mnoštvo renomiranih ličnosti koje su neophodne u svojoj oblasti. Tokom dana održavanja godišnjeg događaja, Ekonomski forum postaje platforma za fascinantne diskusije o pitanjima koja se tiču globalne zajednice.


Sedmo izdanje Foruma održano je od 6. do 9. aprila pod pokroviteljstvom predsednice Republike Grčke, gospođe Katerina Sakellaropoulou. Kao zvanični govornik, predsednik i izvršni direktor ALUMIL-a, gospodin Georgios Milonas, učestvovao je na ovogodišnjem skupu – pod nazivom „Nove realnosti“.

Konkretno, u petak, 8. aprila, gospodin Milonas je učestvovao na panelu na temu „Digitalna transformacija vođena veštačkom inteligencijom“. Na ovom panelu se razgovaralo o savremenim izazovima veštačke inteligencije u poslovnom sektoru i njenoj optimalnoj upotrebi za poboljšanje proizvoda i usluga. U subotu, 9. aprila, predsednik ALUMIL-a je učestvovao u Fireside Chat-u, jedinstvenom razgovoru sa brend menadžerom Fortune Greece, gospođom Anastasijom Parecoglu. Tokom diskusije, gospođa Paretzoglou je pitala gospodina Milonasa o međunarodnom prisustvu ALUMIL-a, inovativnim inicijativama kompanije, kao što su ArXellence i ALUMIL Academije, i budućnosti poslovanja u oblasti održivosti i cirkularne ekonomije.

Dodaj u favorite