Alumil Srbija
Izaberite vaš regionalni website

Novosti

BAU 2023: Dominantno prisustvo ALUMIL-a

„Međunarodni uticaj ALUMIL-a pokazao se na nedavnom sajmu BAU 2023 u Minhenu, koji se održao od 17. do 22. aprila. Ovogodišnje učešće – 13. po redu – obeležilo je konstantno prisustvo kompanije na prestižnom događaju u periodu od 26 godina.

                                                       Impresivan štand i veliki tim specijalizovanog osoblja

Primarni cilj našeg učešća na BAU 2023 bio je da istaknemo naše snažno globalno prisustvo i proizvodno savrsenstvo. Štand površine 288kvm, naš glavni fokus, impresionirao je posetioce svojim jedinstvenim dizajnom i bio je jedan od najvećih u odeljku Hale B1, gde su predstavljeni neki od najvažnijih proizvoda u svetskoj industriji aluminijuma. Vredi napomenuti da smo u Minhen stigli sa više od 100 članova naše radne snage i predstavnicima iz 22 zemlje u kojima Grupacija ima predstavnistvo. Sveobuhvatno prisustvo kompanije odražavalo je stručnost i samopouzdanje i nije propustilo da impresionira brojnu publiku, koja se okupila - oko 10.000 ljudi - da istraži eksponate. "

                                                                        Proizvodi koji su obeležili BAU

ALUMIL-ova raznovrsnost proizvoda bila je jedinstvena, čak i u poređenju sa značajnim kompanijama međunarodne konkurencije. Posetiocima su bila na raspolaganju nova inovativna rešenja i ukupno 28 različitih eksponata za široku lepezu upotrebe, koje su mogli da ih testiraju uzivo i dobiju korisne informacije od naših specijalizovanih konsultanata.

Od klasičnih, kliznih pozicija i zid- zavesa do ulaznih vrata, ograda i pergola, sistemi koje smo predstavili na izložbi pokrivaju različite potrebe. Sistemi koji su dobili najviše pozitivnih komentara su: zakrivljena verzija SUPREME S650 PHOS, serija Eclipse sa skrivenom šinom, bioklimatska pergola SMARTIA PG160P Santorini, kao i ulazna vrata SMARTIA S67 Urban & SMARTIA SD77 Pivot Urban. Poseban naglasak na izložbi bila je Barcode zidna obloga ispred koje su se mnogi posetioci sa oduševljenjem fotografisali.

                                                                                  Najbolje tek dolazi

Za ALUMIL je učešće na BAU 2023 bilo veliki izazov, što se pokazalo kao pun uspeh i potvrdilo njegov međunarodni status. Pored vodećih svetskih kompanija u industriji, naša firma je ostavila neizbrisiv utisak svojom ogromnom lepezom proizvoda koji se odlikuju vrhunskim kvalitetom i estetikom bez premca. Naši budući napori bice podjednako uspešni kao i naši prethodni, jer nastavljamo da podižemo standarde i nikada ne usporavamo u potrazi za savršenstvom. "

Dodaj u favorite