Alumil Srbija
Izaberite vaš regionalni website

Odbrojavanje do ArXellence 3 je počelo! Pretplatite se za više informacija!

SPECIFIKACIJA

Sve o arhitekti

Svaki projekat koji preduzmete predstavlja novi izazov. Tu smo da vam pomognemo da svoju viziju ostvarite kroz napredne aluminijumske sisteme koji mogu da zadovolje i najzahtevnije zahteve.

Svaki projekat koji preduzmete predstavlja novi izazov. Tu smo da vam pomognemo da svoju viziju ostvarite kroz napredne aluminijumske sisteme koji mogu da zadovolje i najzahtevnije zahteve.

PODRSKA

Na vašoj strani u svakoj fazi

Bez obzira na fazu vašeg projekta, mi pružamo podršku i istražujemo najbolja rešenja za vas. Naši iskusni inženjeri konsultanti iz našeg odeljenja prodaje uvek su vam na raspolaganju, pružajući dizajn rešenja po meri za vaš projekat.
NOVI PROIZVOD

SMARTIA MF65: Pregled

Naš novi proizvod za dvosklopiva vrata nije samo toplotno izolovan sistem visokih performansi već je i privlačan oku. Tanki aluminijumski profili mogu da izdrže do 140 kg po otvoru, idealno kombinujući robusnost i minimalnu estetiku.

Otkrijte ga
Vesti

Iskustveni centar Ellinikon: ALUMIL-ovi sistemi u novom obeležju

Urbana regeneracija u Elinikonu je jedan od najznačajnijih tekućih projekata u Grčkoj i širom Evrope. Učešće ALUMIL-a u projektu ostvareno je kroz SMARTIA M7, visokoenergetski efikasan sistem zavesnih zidova.

Saznajte više
Vesti

Međunarodni srebrni sertifikat Cradle to Cradle Certified®

ALUMIL je postao prva Grčka kompanija arhitektonskih aluminijumskih sistema sa međunarodnim sertifikatom Cradle to Cradle Certified® Silver za širok spektar svojih proizvoda. Ovo je globalni standard za bezbedne i održive, kružne proizvode kreirane sa odgovornošću prema životnoj sredini.

Saznajte više
ХАЈДЕ ДА РАДИМО ЗАЈЕДНО НА ВАШЕМ ПРОЈЕКТУ
Алати
Rekli su za nas

Aristides Dallas Architects

„Granica između unutrašnjosti i eksterijera je izgubljena, a prostor ispod jedne betonske ploče se čini ujedinjenim” (on govori o projektu „Lap Pool House”). „Ova dizajnerska namera je upotpunjena upotrebom ALUMIL-ovog specijalnog sistema koji je otvorio gore po prostoru. Ovaj ugaoni otvor ističe apstraktni dizajn zgrade i naglašava objedinjavanje odnosa između unutrašnjosti i spolja i pogleda na horizont."

Aristides Dallas

Rekli su za nas

„Glavni element ove jedinstvene „pećine“ (ur. za „Ncaved House“) bio je veliki, uokviren pogled na more na istoku i unutrašnje atrijume na zapadu, ujedinjujući sve enterijere sa pejzažom. ALUMIL-ov minimalni aluminijum sistemi su nam pomogli da postignemo upravo tu svrhu. Koristili smo klizni sistem SUPREME S650 serije PHOS i ovaj izbor se pokazao kao opravdan, koji nudi funkcionalnost i sofisticiran dizajn."

Iliana Kerestetzi 

Rekli su za nas

Urban Soul Project

„Sa ALUMIL-om imamo odličnu saradnju na nekim od naših najizazovnijih projekata. Visok kvalitet i mogućnost izrade specijalnih konstrukcija okvira su jedinstvene karakteristike ALUMIL-a. Posebno za „Zeus is Loose“ pitanje ramova je bilo kritično zbog njihove veličine (u stvari, cela fasada je otvorena, zidovi ispune su uklonjeni, a ostao je samo konstruktivni okvir).“

Tasos Georgantzis

ПОШАЉИТЕ НАМ СВОЈ ПРОЈЕКАТ

Ваши пројекти нас инспиришу!

Сваки ваш нови пројекат прича нову причу. Спремни смо да га прочитамо и истакнемо. Пошаљите нам информације о пројектима у којима сте користили АЛУМИЛ системе како бисмо их могли објавити на нашој веб страници.