Alumil Srbija
Izaberite vaš regionalni website
Header specifier

Servis & Podrška

Naš inženjerski tim nudi sveobuhvatne tehničke i inženjerske usluge za velike građevinske projekte širom sveta, usko sarađujući sa arhitektima, rukovodiocima projekata, građevinskim kompanijama i fabrikatorima.
Knowledge base specifiers

Baza znanja

Dobrodošli u ALUMIL bazu znanja! Želimo da vam pružimo izuzetno korisničko iskustvo i olakšamo vam brzo pronalaženje relevantnih odgovora i materijala. Ovo je mesto za pretraživanje i pregledanje brošura i tehničke dokumentacije.

Edukacija & obuka

Kao kompanija, mi smatramo da je znanje od suštinskog značaja za našu saradnju kako bismo izgradili jako partnerstvo. Zbog toga je ALUMIL grupacija je osnovala poseban institut pod nazivom "ALUMIL AKADEMIJA" kako bi našim partnerima pružili znanje i obuku po svim tehničkim i komercijalnim pitanjima.

Prosledite vašu priču

Jeste li dizajner ili arhitekta sa velikim projektom koji želite da prikažete? Želimo da čujemo za to! Uvek smo voljni da vidimo izgradnju projekata koji su urađeni sa ALUMIL proizvodima. Podelite svoj projekat sa nama i mogli bismo da ga prikažemo na našem website.