Alumil Srbija
Izaberite vaš regionalni website
header-growth-opportunities

Mogućnosti razvoja

performance-management-system

Performance Management System

Kontinuirani i participativni proces koji ima za cilj maksimalnu efikasnost zaposlenih, a time i opštu efikasnost ALUMIL-a. PMS je povezan sa svakodnevnim aktivnostima i ponašanjima koje zaposleni usvajaju kako bi imali zajedničku percepciju šta bi trebalo postići i kako. Kako bi zaposleni mogli poboljšati svoju efikasnost, oni bi trebali imati zajedničko uverenje da li uspešnost (i uspeh) u svom radu znači da su to dužnosti ili očekivani rezultati ili ponašanja ili kombinacija svega gore navedenog, kako bi postigli rezultate koji se očekuju od njihove uloge. Ovo treba da bude razjašnjeno i dogovoreno sa zaposlenima, kako bi bili svesni cilja njihovog rada. Postojanje sistema dokazuje podršku ALUMIL-a u pravednim i objektivnim postupcima.
PMS je:

  • Pojašnjenje uloga i zahteva supervizora za svakog zaposlenog
  • Kontinuirana pažnja i smernice za svakog zaposlenog
  • Uspostavljanje fer sistema za merenje uspeha
  • Veza između uspešnosti zaposlenog i varijabilnog dela plate
  • Osećaj poverenja, sigurnosti, pravednosti i profesionalnosti na radnom mestu

Stručna praksa

Omogućavamo studentima da vežbaju kako bi razvili svoje veštine i stekli iskustvo i znanje koje će im pomoći u daljem profesionalnom razvoju. Oni studenti koji žele da obave svoju praksu u našoj kompaniji trebaju da nam posalju svoj CV i propratno pismo u dogovoru sa obrazovnim ustanovama koje pohađaju
internship
equal-opportunity-employer

Poslodavac sa jednakim pravima

ALUMIL je poslodavac koji pruža jednaka prava svima. Svi zaposleni i kandidati imaju jednak tretman, bez obzira na veroispovest, starost, pol, nacionalnost, poreklo, rasu, invaliditet, bračni status, seksualnu orijentaciju, visinu, težinu ili bilo koju drugu karakteristiku. Ista načela uređuju sve uslove vezane za zapošljavanje, kao što su regrutovanje, evaluacija, zadaci, unapređenja itd.