Alumil Romania
Choose your local website

Noutati

Articole noi despre activitătile, obiectivele Alumil și rolul companiei în societate

SMARTIA S67 URBAN: Noi soluții pentru ușile de acces

 

Sistemul batant izolat termic ALUMIL, SMARTIA S67 URBAN, este unic deoarece combină stilul industrial cu performanța ridicată. Având ca scop dezvoltarea sistemului, recent am lansat o nouă soluție în ceea ce privește ușile de acces. 

S67 URBAN are un design complet modern. În același timp, oferă opțiunea folosirii de șprosuri care pot împărți sticla în mai multe ochiuri, creând ferestrele clasice cu grilă, la fel ca cele din oțel. Același lucru poate fi obținut pentru soluțiile de uși de acces. Noile tipologii de uși pot fi deschise fie spre interior, fie spre exterior. Pot fi folosite aceleași tipologii de cercevea și toc pentru construcția lor, la fel ca la tipologiile pentru ferestre și ușile de balcon. Acest lucru duce la uniformitatea care întregește estetica proiectelor. 

Profilul adițional este folosit doar pe înălțime, pentru instalarea încuietorii, pentru care există opțiunea de închidere în două sau trei puncte. În ceea ce privește balamalele, se pot folosi atât cele utilitare, cât și  cele ascunse, pentru un rezultat minimalist. Merită menționat că, prin folosirea acelorași accesorii ca și pentru tipologiile de ferestre, construcția ușilor de acces S67 URBAN este obținută prin practici sustenabile și prin adoptarea modelului economiei circulare. 

Noile soluții pentru de ușile de acces oferă sistemului SMARTIA S67 URBAN mai multă flexibilitate pentru construcții care ies în evidență, oferind confort, siguranță și un aspect deosebit. 

 

Adaugati la favorite