Alumil Romania
Choose your local website

Noutati

Articole noi despre activitătile, obiectivele Alumil și rolul companiei în societate
Găsiți rapid și ușor ceea ce aveți nevoie
Cautati
septembrie 2019
Siguranță ridicată, certificat RC3 pentru noua generație de sisteme de batante ALUMIL
ALUMIL-ovi napredni sistemi SMARTIA S67, SUPREME S77 i SUPREME S91 ističu se svojim višestrukim prednostima u pogledu dizajna i performansi, posebno visokom toplotnom izolacijom, što ih čini idealnim izborom za nadogradnju energetske učinkovitosti zgrada.
ALUMIL s-a remarcat in Coreea de Sud cu sistemul glisant cu design minimalist SUPREME S650 PHOS
Complexul unic de cladiri „Haesley Condominium” din Coreea de Sud, proiectat de celebrul arhitect japonez Shigeru Ban reprezinta un amestec de arhitectura ce imbina armonios lemnul, piatra, sticla si aluminiul.
Modificare Calendar financiar 2019/ 2019 Financial calendar Update
Modificare Calendar financiar 2019/ 2019 Financial calendar Update
august 2019
"KOS" - noul model de pergole fixe, complet etanse la apa
Cu un nume inspirat de cunoscuta insula greceasca, pergola fixa "KOS", asigura umbrire eficienta si protectie impotriva intemperiilor. Descopera mai multe despre toate beneficiile acesteia si caracteristicile suplimentare in articolul urmator!
Companiei ΑLUMIL i-a fost acordata din nou distinctia Superbrand
Fiabilitatea produselor, consecventa calitatii si responsabilitatea corporatista ne-au adus printre brandurile de top din Grecia, conform organizatiei internationale „SUPERBRANDS”. Descopera mai multe in urmatorul articol!
Cea mai inalta cladire din Sydney - echipata cu sisteme ALUMIL
Impresionantul proiect „Hotel Crown Sydney”, a carui constructie a inceput in 2016, se va constitui in punctul principal de atractie a orasului incepand cu anul 2021. Descopera mai multe!
SMARTIA M7: Performante excelente, certificate de IFT, pentru ochiurile mobile incorporate in peretele cortina
Daca proiectul dvs. necesita o combinatie intre estetica superioara si performante ridicate, va punem la dispozitie sistemul ideal. Descoperiti mai multe despre versatilitatea designului, varietatea de tipologii si posibilitatea de a avea sticla structurata si ferestre integrate cu performante certificate.
iulie 2019
Sisteme inovative ALUMIL pentru proiectul ”80 ADAM STREET” din Brooklyn
1.200 module structurale personalizate, cu o vitrare deosebit de generoasa de cel putin 5 m2 per panou
Usi de acces impresionante cu SUPREME SD115 Pivot
Descopera sistemul inovativ pentru usi de acces pivotante SUPREME SD115 Pivot, dezvoltat de ALUMIL pentru crearea unui spatiu de acces unic, personalizat si luxos.
Structuri ALUMIL SOLAR pentru montarea panelurilor fotovoltaice (PV) pe suprafata acoperisurilor
ALUMIL a terminat un proiect fotovoltaic de 600KW si 1.953 panouri fotovoltaice cu o inclinatie de 10 grade in orasul Podgorica.
Pergolele bioclimatice: Echipament ultra-modern pentru momente unice de relaxare
Noile pergole bioclimatice SMARTIA PG160P Santorini si SMARTIA PG120P Mykonos dezvoltate de ALUMIL reprezinta o solutie excelenta pentru resedinte private, hoteluri, restaurante si alte spatii amenajate in aer liber.
iunie 2019
SMARTIA S67 PHOS | Versiune noua cu o estetica remarcabila
Acesta versiune ofera o suprafata vizibila de aluminiu redusa si va permite posibilitatea de a crea ferestre in doua canate.
Proiectul “QUATTRO TOWERS”
Afla mai multe despre sistemele inovative care au fost alese pentru constructia acestei cladiri complexe din Irak.
WOODALUX: combinatia perfecta dintre aluminiu si lemn
WOODALUX reprezinta o combinatie armonioasa intre robustetea aluminiului, performantele materialelor din lemn compozit si estetica deosebita a lemnului pur.
Uși glisante - Soluții smart pentru spații cu deschideri mari
Ușile glisante pentru spațiile ample sunt soluții practice care te ajută enorm la optimizarea utilizării spațiului în centrele comerciale și locuințe, fiind caracterizate de mecanisme de glisare fluidă și design minimalist. Aceste detalii le fac ideale pentru spațiile mari unde crează o senzație de deschide și luminozitate.
mai 2019
Intalnire cu investitorii si analistii in 17 Mai 2019/ Investors and analysts meeting on May 17, 2019
SC Alumil Rom Industry S.A., cu sediul in Bucuresti, sectorul 1, Soseaua Bucuresti – Ploiesti nr. 42-44, Complex Baneasa Business & Technology Park, Cladirea A, Aripa A1-parter, avand Numar de inregistrare la Registrul Comerţului: J40/8540/1997 si cod fiscal RO10042631, prin prezenta informeaza organizarea unei intalniri cu investitorii si analistii financiari in vederea prezentarii situatiilor financiare si a activitatii companiei aferente anului 2018.
MODIFICARE CALENDAR DE COMUNICARE FINANCIARA 2019/ CHANGE IN THE FINANCIAL COMMUNICATION CALENDAR FOR 2019
MODIFICARE CALENDAR DE COMUNICARE FINANCIARA 2019/ CHANGE IN THE FINANCIAL COMMUNICATION CALENDAR FOR 2019
aprilie 2019
SMARTIA M630 PHOS
Sistemul glisant cu toc ascuns care redefineste notiunea de sisteme glisante minimaliste
Sistemele ALUMIL au fost selectate pentru realizarea proiectului “White Bay”, din Israel
Sistemele ALUMIL isi aduc din nou contributia la realizarea unui proiect impresionant, menit sa asigure un confort deosebit si o experienta de viata unica
Noul website ALUMIL Solar este on-line
Concentrandu-se pe furnizarea de informatii si educatia holistica a vizitatorilor nostri pe pagina de internet, am creat continut si instrumente care facilizeaza suportul oferit partenerilori nostrii.