Alumil Albania
Choose your local website

Guida e selektimit të produkteve

Gjeni sistemin ideal sipas nevojave tuaja në sajë të udhëzuesit për përzgjedhjen e dritareve me rrëshqitje me hapje dhe dyerve të hyrjes.
Çfarë lloj zgjidhjesh dëshironi të instaloni në shtëpinë tuaj?
Dyert Hyrëse
Dyert Hyrëse
Dritare me hapje dhe dyer me ndarje
Dritare me hapje dhe dyer me ndarje
Dyer & Dritare me Rrëshqitje
Dyer & Dritare me Rrëshqitje
1
2
3
4
5
6
Çfarë vlere buxheti do të shpenzonit për dyert hyrëse?
Zgjidhni një nga ato më poshtë
Buxheti
#1
Rezistenca ndaj kushteve mjedisore:

Ky avantazh specifik është mjaft i rëndësishëm në lidhje me dyert hyrëse të aluminit. Për dyert e hyrjes së jashtme, shiu dhe lagështia janë dy faktorë që mund të ndikojnë negativisht në panelët e derës. Kjo, megjithatë, nuk do të ndikojë në një derë alumini!

Qëndrueshmëria me kalimin e kohës:

dyert e hyrjes janë të njohura për rezistencën e tyre ndaj konsumit me kalimin e kohës. Dyer prej alumini janë një investim i mençur për rritjen e sigurisë së shtëpisë tuaj.

Çfarë niveli sigurie do tju nevojitej?
Zgjidhni një nga ato më poshtë
Niveli I Sigurisë
#1
Siguria maksimale:

Dyert hyrëse prej alumini ofrojnë siguri maksimale, falë qëndrueshmërisë së tyre.

Kërkesat Minimale të Mirëmbajtjes:

Përveç kësaj, mirëmbajtja e derës nuk mund të bëhet më e lehtë; një pastrim i thjeshtë do të ruajë pamjen origjinale të derës.

Për të rritur sigurinë e dyerve të hyrjes, diskutoni me përpunuesin tuaj gjërat e mëposhtme:

 • Lloji i kuçjes dhe cilindrit
 • Numri i kyçcjeve
 • Lloji i xhamit
 • Lloji i panelit
 • Metodat e ndërtimit dhe instalimit

Për nivelet më të larta të sigurisë, rekomandohen panele të mbërthyera

Çfarë niveli i izolimit termik do të donit për derën tuaj të hyrjes prej alumini?
Zgjidhni një nga ato më poshtë:
Izuluar termikisht
Niveli I izolimit termik
#1
Izolimi termik:

Dyert hyrëse të aluminit, të kombinuara me materialet e duhura izoluese, mund të ofrojnë izolim të përsosur termik dhe zvogëlim të zhurmës. Ata patjetër do të kontribuojnë në reduktimin e shpenzimeve për ngrohje dhe ftohje gjatë vitit.

Ju nevojitet një derë me kanat tek apo dopjo?
Zgjidhni një nga ato më poshtë
Kant tek
Kant tek
Kanat dopje
Kanat dopje
Nuk përbën shqetësim
Nuk përbën shqetësim
A do të interesohesh për një derë hyrëse, të përshtatshme për fëmijët, për njerëz të moshuar dhe / ose për njerëz me nevoja të veçanta?
Zgjidhni një nga ato më poshtë
Po
Po
Jo
Jo
Nuk përbën shqetësim
Nuk përbën shqetësim
#1
Akes:

Pragu i ulët është vendosur në fund të kornizës dhe karakterizohet nga dizajni i saj i ngushtë. Kjo zgjidhje është ideale për qasje më të lehtë kur hyjnë ose dalin nga ndërtesa dhe për më tepër rekomandohet për dyer të cilat janë të ekspozuara ndaj kushteve të rënda të motit, duke ofruar maksimumin e izolimit të përshkueshmërisë së ajrit dhe ujit.

A do të preferonit një dizajn me vija të qarta dhe sipërfaqe të sheshtë?
Zgjidhni një nga ato më poshtë
Po
Po
Jo
Jo
Nuk përbën shqetësim
Nuk përbën shqetësim
#1
Design:

Ne kemi një shumëllojshmëri të dizenjove të ndryshme për të mbuluar çdo nevojë dhe stil estetik. Zgjidhni një derë ALUMIL për shtëpinë tuaj dhe kombinoni estetikën me sigurinë!     
Trendet moderne të arkitekturës ndjekin një qasje minimale të projektimit, duke aplikuar sipërfaqet koplanare midis pjesës së qëndrueshme dhe të varur të derës, në mënyrë që të sigurohet një dizajn uniform.

1
2
3
4
Parametra bazë
Zgjidhni një nga ato më poshtë
Buxheti
Niveli I Sigurisë
#1
buxheti:

Sistemet tona më të reja të dritareve dhe dyerve mund të rrisin ndjeshëm izolimin termik të hapësirës tuaj. Kjo praktikisht do të thotë që ju të kurseni energji dhe para. Duke bllokuar transferimin e nxehtësisë në mes të mjedisit të brendshëm dhe mjedisit të jashtëm, më pak energji konsumohet gjatë verës dhe dimrit për të arritur kushte ideale termike. Zgjedhja e kornizave të aluminit dhe kornizave të izoluara veçanërisht termikisht është një investim i rëndësishëm, duke rezultuar në kosto shumë më të ulëta të energjisë për shtëpinë tuaj në afat të gjatë.

#2
Siguria:

Zgjedhja e sistemeve të reja të aluminit për dritaret ose dyert e oborrit do të përmirësojë sigurinë e shtëpisë tuaj. Teknologjia e përparuar ofron ndërtime që sigurojnë nivele të pabesueshme të sigurisë. Dritaret prej alumini qëndrojnë në aspektin e qëndrueshmërisë, duke e bërë jetën e vjedhësve të mundshëm një makth!

Diskutoni sa më poshtë me përpunuesin tuaj, për të rritur nivelin e sigurisë në dritaret dhe dyert tuaja:

 • Numri i kyçjeve
 • Lloji i xhamit
 • Metodat e ndërtimit dhe instalimit
A jeni i interesuar për dritare me izolim termik ose dyert e oborrit për ndërtesën tuaj?
Zgjidhni një nga ato më poshtë
I izoluar termikisht
Niveli I izolimit termik
Lëndë Drusore e integruar
#1
I thjeshtë:
 • Sisteme alumini pa izolim termik.
Izoluar termikisht:
 • Sisteme alumini me një izolim termik të integruar. Izolimi kontribuon në kursimin e energjisë, gjë që çon në përfitime të konsiderueshme financiare.
 • Kornizat termoizoluese janë më të lira, me çmimet e tyre të shkallëzuara të paktën 10% më shumë në krahasim me ato jo të izoluara. Megjithatë, sistemet me izolim termik, do të ju kursejnë më shumë para në afat të gjatë! Ne gjithmonë rekomandojmë sisteme me izolim termik, në kombinim me panele qelqi me efikasitet të energjisë.
 • Për të rritur izolimin termik të dritareve ose dyerve të oborrit, duhet të diskutoni llojin e qelqit me fabrikuesin tuaj. Vini re se një panel qelqi me Ug <1,3 W / m²K konsiderohet energji efikase.
#2
Niveli i izolimit termik:

Pyesni fabrikuesin tuaj se cili sistem është ideal për zonën klimatike të rajonit tuaj.

 • Izolimi bazë termik i referohet një vlere Uw prej 1.5 deri 2.2 W / m²K
 • Izolimi i lartë termik i referohet një vlere Uw prej 1.3 deri 1.5 W / m²K
 • Izolimi shumë i lartë termik i referohet një vlere Uw prej 1.0 deri 1.3 W / m²K
 • Sisteme ekstremisht të larta të izolimit termik janë të certifikuara nga shtëpia pasive dhe kanë një vlerë Uw të barabartë ose më pak se 1.0 W / m²K. Këto sisteme të lartë të linjës janë ideale për strukturat pasive. (Uw <1,0).
#3
Dru i integruar:

Korniza prej alumini me profilet e drurit të integruar ofrojnë vetitë e larta izoluese, së bashku me një pamje tradicionale dhe njëkohësisht moderne.

A do të interesoheshit për një zgjidhje me prag të ulët për qasje më të lehtë për fëmijët, të moshuarit dhe / ose njerëzit me nevoja të veçanta?
Zgjidhni një nga ato më poshtë
Po
Po
Jo
Jo
Nuk përbën shqetësim
Nuk përbën shqetësim
#1
Prag i ulët:

Pragu i ulët është vendosur në fund të kornizës dhe karakterizohet nga dizajni i saj i ngushtë. Kjo zgjidhje është ideale për qasje më të lehtë kur hyjmë ose dalim nga ndërtesa.

A do të interesoheshit për një dritare ose dyer hyrëse me profile alumini më të hollë se zakonisht?
Zgjidhni një nga ato më poshtë
Po
Po
Jo
Jo
Nuk përbën shqetësim
Nuk përbën shqetësim
#1
Alumini i hollë:

Kornizat nuk janë vetëm për funksionalitetin e tyre, por edhe për dizajnin e tyre! Trendi i ri në arkitekturën moderne është dizajn minimal. Duke minimizuar aluminin e dukshëm, sipërfaqja e xhamit maksimizohet, duke lejuar marrje maksimale të dritës. Zgjedhja e dritares së djathtë është thelbësore për të nxjerrë në pah estetikën dhe imazhin e shtëpisë tuaj!

1
2
3
4
5
6
Parametrat Bazik
Buxheti
Niveli I sigurisë
A jeni i interesuar në dritaret e motorizuara ose dyert e oborrit?
#1
Buxheti:

Sistemet tona më të reja të dritareve dhe dyerve mund të rrisin ndjeshëm izolimin termik të hapësirës suaj. Kjo praktikisht do të thotë që ju të kurseni energji dhe para. Duke bllokuar transferimin e nxehtësisë në mes të mjedisit të brendshëm dhe mjedisit të jashtëm, më pak energji konsumohet gjatë verës dhe dimrit për të arritur kushte ideale termike. Zgjedhja e kornizave të aluminit dhe kornizave të izoluara në mënyrë termike, është një investim i rëndësishëm, duke rezultuar në kosto shumë më të ulëta të energjisë për shtëpinë tuaj në afat të gjatë.

#2
Siguria:

Zgjedhja e sistemeve të reja të aluminit për dritaret ose dyert e oborrit do të përmirësojë sigurinë e shtëpisë tuaj. Teknologjia e përparuar ofron ndërtime që sigurojnë nivele të pabesueshme të sigurisë. Dritaret prej alumini qëndrojnë në aspektin e qëndrueshmërisë, duke e bërë jetën e vjedhësve të mundshëm një makth!

Diskutoni sa më poshtë me përpunuesin tuaj, për të rritur nivelin e sigurisë në dritaret dhe dyert tuaja:

 • Numri i kyçcjeve
 • Lloji i xhamit
 • Metodat e ndërtimit dhe instalimit
Çfarë lloj hapjeje do të donit të mbulonit?
Zgjidhni një nga këto më poshtë
Hapje e vogël (deri në 1.5m)
Hapje e vogël (deri në 1.5m)
Hapje mesatare (1.5 deri në 3m)
Hapje mesatare (1.5 deri në 3m)
Hapje e madhe (3m deri në 6m)
Hapje e madhe (3m deri në 6m)
Hapje shumë e madhe (mbi 6m)
Hapje shumë e madhe (mbi 6m)
#1
Hapja:
 • Hapje e vogël (deri në 1.5m).
 • Hapja mesatare (1.5m deri në 3m).
 • Hapje e madhe (3m deri 6m)
 • Hapje shumë e madhe (mbi 6m)
A jeni i interesuar për njërën nga tipologjitë e mëposhtme të posaçme?
Zgjidhni një nga këto më poshtë
Dritare ose dyer ballkoni me futje në mur
Dritare ose dyer ballkoni me futje në mur
Konstruksione këndore
Konstruksione këndore
Dritare shumë kanatëshe ose dyer ballkoni me më shumë se katër kanate me rrëshqitje
Dritare shumë kanatëshe ose dyer ballkoni me më shumë se katër kanate me rrëshqitje
Jo I interesuar për një tipologji të veçantë
Jo I interesuar për një tipologji të veçantë
A jeni i interesuar në dritaret ose dyert e ballkonit të izoluara termikisht për shtëpinë apo zyrën tuaj?
Zgjidhni një nga këto më poshtë
Izolimi Termik
Niveli I izolimit termik
#1
Thjeshtë:
 • Sisteme alumini pa izolim termik ..
Izoluar termikisht:
 • Sisteme alumini me një izolim termik të integruar. Izolimi kontribuon në kursimin e energjisë, gjë që çon në përfitime të konsiderueshme financiare.
 • Kornizat termoizoluese janë më të lira, me çmimet e tyre të shkallëzuara të paktën 10% më shumë në krahasim me ato jo të izoluara. Megjithatë, sistemet me izolim termik, do të ju kursejnë më shumë para në afat të gjatë! Ne gjithmonë rekomandojmë sisteme me izolim termik, në kombinim me panele qelqi me efikasitet të energjisë.
 • Për të rritur izolimin termik të dritareve ose dyerve të oborrit, duhet të diskutoni llojin e qelqit me përpunuesin tuaj. Vini re se një panel qelqi me Ug <1,3 W / m²K konsiderohet energji efikase.
#2
Niveli i izolimit termik:

Pyesni përpunuesin tuaj se cili sistem është ideal për zonën klimatike të rajonit tuaj.

 • Izolimi bazë termik i referohet një vlere Uw prej 1,5 deri 2,2 W / m²K (1,8 - 2,2)
 • Izolimi i lartë termik i referohet një vlere Uw prej 1.3 deri 1.5 W / m²K (1,5 - 1,8)
 • Izolimi shumë i lartë termik i referohet një vlere Uw prej 1,0 deri 1,3 W / m²K (1,0 - 1,5)
 • Sisteme ekstremisht të larta të izolimit termik janë të certifikuara nga shtëpia pasive dhe kanë një vlerë Uw të barabartë ose më pak se 1.0 W / m²K. Këto sisteme të lartë të linjës janë ideale për strukturat pasive. (Uw <1,0).
A do të interesoheshit për një zgjidhje me prag të ulët për qasje më të lehtë për fëmijët, të moshuarit dhe / ose njerëzit me nevoja të veçanta?
Zgjidhni një nga këto më poshtë
Po
Po
Jo
Jo
Nuk përben shqetësim
Nuk përben shqetësim
#1
Prag i ulët:

Pragu i ulët është vendosur në fund të kornizës dhe karakterizohet nga dizajni i saj i ngushtë. Kjo zgjidhje është ideale për qasje më të lehtë kur hyjmë ose dalim nga ndërtesa.

A do të interesoheshit për një dritare ose dyer të verande me profile alumini më të holla se zakonisht?
Zgjidhni një nga këto më poshtë
Po
Po
Jo
Jo
Nuk përben shqetësim
Nuk përben shqetësim
#1
Alumini më i hollë:

Kornizat nuk janë vetëm për funksionalitetin e tyre, por edhe për dizajnin e tyre! Trendi i ri në arkitekturën moderne është dizajni minimal. Duke minimizuar aluminin e dukshëm, sipërfaqja e lustrimit maksimizohet, duke lejuar marrjen e lartë të ditës. Zgjedhja e dritares së duhur është thelbësore për të nxjerrë në pah estetikën dhe imazhin e shtëpisë tuaj!

Vazhdoni