Alumil Albania
Choose your local website
Education Training Header

Edukim & Trajnim

Education-Center-2

Akademia Alumil

Si kompani, ne konsiderojmë dijen thelbësore për bashkëpunimin tonë në mënyrë që të ndërtojmë një partneritet të fortë. Kjo është arsyeja pse ALUMIL Group ka krijuar një institut të veçantë të quajtur "ALUMIL ACADEMY" me qëllim që t'u sigurojë partnerëve tanë njohuri dhe trajnim në çështjet teknike dhe tregtare. Qëllimi ynë është që të bashkëpunojmë ngushtë me partnerët tanë në mënyrë që të rrisim njohuritë e tyre rreth produkteve tona dhe biznesit tonë. Njohuria është fuqia dhe transmetimi i saj nga Instituti ynë tek partnerët tanë është thelbësor për rritjen e tyre dhe mund të tregojë rrugën për sukses.

Edukimi mbi produktet e ALUMIL-it

Gama e gjerë ALUMIL e sistemeve arkitekturore të aluminit, si dhe shumë çështje teknike që mund të hasni gjatë zhvillimit të projekteve, kërkojnë informacione të sakta për partnerët tanë. Kjo është arsyeja pse ALUMIL vazhdimisht krijon materiale njohëse për të edukuar partnerët e saj.
Më saktësisht, ALUMIL ofron prezantime specifike dhe video për produktet e saj dhe organizon trajnime specifike për produkte të reja.
Education-Center-1