Alumil Albania
Choose your local website
Header Consulting Services

Shërbimet Konsultuese

Ne ju mbështesim hap pas hapi

ALUMIL ka një ekip inxhinierësh shumëkombësish, me më shumë se 100 inxhinierë nga 20 vende të ndryshme. Përveç kësaj, ALUMIL ka një departament të avancuar me inxhinierë të dedikuar në projekte në shkallë të gjerë që kërkojnë vëmendje të veçantë në lidhje me projektimin, mbështetjen teknike dhe menaxhimin e projekteve. Ne punojmë krah për krah me zhvilluesit që nga faza e projektimit të projektit, për të ofruar zgjidhje që do të optimizojnë kostot, duke iu përmbajtur kërkesave të çdo ndërtese.

Ekipi ynë i inxhinierisë ofron shërbime të plota teknike dhe inxhinierike për projekte të mëdha të ndërtimit në të gjithë globin, duke bashkëpunuar ngushtë me arkitektët, zhvilluesit e projektit, kompanitë e ndërtimit dhe fabrikuesit.

Inxhinierët e Alumil identifikojnë kërkesat e projektit dhe nevojat e konsumatorit, duke ofruar dizenjo paraprake dhe qasje të buxhetit për klientin. Procesi i konsultimit synon përzgjedhjen e duhur të sistemit përmes portofolit të gjerë të produkteve duke mbrojtur konsumatorin nga përvoja të papritura në treg.
Complete-Solutions
Sigurimi i zgjidhjeve të plota dhe planeve të detajuara teknike për arkitektët, kompanitë e ndërtimit dhe fabrikuesit duke përdorur softuerin kompjuterik të vjetër (p.sh. ALUMILCAL).
Përgatitja e dosjeve gjithëpërfshirëse të projektit me zgjidhje teknike të detajuara dhe specifikimet e sistemit të propozuar dhe tipologjitë, certifikatat, kostot, plani i projektit etj.
Project-Folders
Aluminium-Systems
Propozimi i sistemeve të reja të aluminit, në bashkëpunim me departamentin e avancuar të R & D të ALUMIL, në mënyrë që të pasurojnë gamën e produkteve të kompanisë dhe të përmbushin nevojat e plotë të konsumatorëve.
Monitorimi i zhvillimit të projekteve të mëdha të ndërtimit dhe ofrimi i ndihmës për menaxhimin e projekteve, me qëllim që të sigurohet se prodhuesit e aluminit ndjekin specifikimet dhe udhëzimet e ALUMIL.
Large-Scale-Projects

Ne mund ta kuptojmë vizionin tuaj

Ne jemi në gjendje të ofrojmë zgjidhje të përshtatur për projekte që kërkojnë sisteme ose tipologji të projektuara posaçërisht. Niveli i ekspertizës së inxhinierëve tanë, së bashku me fleksibilitetin e proceseve tona të prodhimit, në sajë të integrimit të lartë vertikal të fabrikës sonë, çojnë në rezultate të jashtëzakonshme sidomos kur bëhet fjalë për zgjidhje të personalizuara. Vini re se ne kemi zhvilluar kohët e fundit një nga sistemet më të sofistikuara të sistemeve të dritareve hi-tech në emër të Google Inc. në Nju Jork. Niveli ynë teknologjik i avancuar në kombinim me aftësinë tonë për të ofruar zgjidhje të përshtatura, na bën një nga kompanitë më konkurruese në industri,  globalisht.