Alumil Albania
Choose your local website
SMARTIA MF65 Sistemi i dyerve të palosshme me termoizolim

SMARTIA MF65 Sistemi i dyerve të palosshme me termoizolim

Përshkrim

SMARTIA MF65 është një sistem i izoluar termik për dyert e palosshme me dizajn minimal dhe alumin pak të dukshëm. Ofron termoizolim të shkëlqyer, performancë të lartë të papërshkueshmërisë së ujit dhe është ideal për ndërtime të mëdha, duke mbetur i përsosur me kalimin e kohës.

Avantazhet

  • Përmirëso estetikën e vendit tuaj, falë dizajnit minimal dhe profileve shumë të hollë (88 mm).
  • Arrin performancë të lartë përsa i përket përshkueshmërisë së ajrit, papërshkueshmërisë së ujit dhe rezistencës ndaj ngarkesës së erës.
  • Rrit efikasitetin e energjisë dhe kursimin e kostos, falë izolimit të lartë termik (deri në Uw=1,1 W/m2K).
  • Ofron nivele të përmirësuara të mbrojtjes nga vjedhjet, me kapëse katërfishe, mbyllje me 3 pika dhe një mekanizëm të posaçëm kundër ngritjes.
  • Lejon ndërtime të mëdha (deri në 1.3 m gjerësi ose deri në 3 m lartësi).
  • Ofron një shumëllojshmëri të gjerë zgjidhjesh me një numër tek të ventilimit, xham të dyfishtë ose të trefishtë (24-44 mm), standard dhe prag të ulët.
  • Siguron funksionim të qetë dhe të përsosur, pa asnjë problem, edhe në pozicionin e hapur, falë menteshave të rulit me cilësi të lartë dhe të rëndë.

Certifikimet

Gjenerike

IZOLIMI TERMIK
Po
ESTETIKE
SMARTIA MF65 është një sistem termoizolues për dyert e palosshme me dizajn minimal dhe alumin pak të dukshëm.

Karakteristikat

PJESE IZOLUESE FIKSE
XHAMI
GOMINA QENDRORE
GJERESIA E KANATIT
POLIAMID
LARTESIA MAKSIMALE
ALUMINI I DUKSHEM
UF
BRAVA
PERSHKUESHMERIA E AJRIT
REZISTENCA NDAJ NGARKESAVE TE ERES
GJERESIA MAKSIMALE E PANELIT
PESHA MAKSIMALE
PERSHKUESHMERIA E UJIT
TIPOLOGJITË

Të gjitha tipologjitë e disponueshme

Vetrata të panumerta në një anë
Vetrata të panumerta plus derë
Vetrata të panumërta në të dyja anët ( takim kokë më kokë)
High number of vents (e.g. 7)
Numër çift i vetratave në njërën anë
Numër çift i vetratave plus dyer
Vetrata çift & tek në të dyja anët (takim kokë më kokë)
Even number of vents on both sides (meeting stile)