Alumil Albania
Choose your local website
Sistem me rrëshqitje jo i izoluar COMFORT M9200

Sistem me rrëshqitje jo i izoluar COMFORT M9200

Përshkrim
COMFORT M9200 është sistem me rrëshkitje jo I izoluar me formë harkore.
Avantazhet
  • Zgjidhje për shtrirje të vogla dhe të mesme
  • Shumëllojshmëri të gjerë të tipologjive
  • Zgjidhje të veçanta hotelesh
Gjenerike
TIPET E DRITAREVE
Me Rrëshqitje
IZOLIMI TERMIK
No
FORMAT E JASHTME
Harkore
Karakteristikat Teknike
GJERESIA KANATIT
38 mm
PESHA KANATIT
deri në 120 Kg
LARTESIA MINIMALE E DUKSHME E ALUMINIT
102 mm
GJERESIA MINIMALE E DUKSHME E ALUMINIT NE KOLLONEN QENDRORE VERTIKALE ( PROFILI NDERLIDHES)
82,3 mm
LLOJI XHAMIT
Tek-Dopjo
TRASHESIA MAKSIMALE E XHAMIT
4 mm deri në 20 mm
MEKANIZMI
Mekanizem Rreshjkitje
METODA E IZOLIMIT ME GOMINA
Perimetral me llastiqe hi-fin
Karakteristikat
LLOJET E TIPOLOGJIVE
Kanate dyshe, treshe me rrëshkitje horizontale, Mynyra takimi, Tipologjitë me futje në mure, Kombinuar me Rrjetë insektesh dhe grila
TIPOLOGJITË

Të gjitha tipologjitë e disponueshme

01
Dritare me Rrëshqitje horizontale paralele
02
Dritare treshe me rrëshqitje horizontale
03
Dritare katërshe me rrëshqitje horizontale paralele me rrjetë insektesh dhe grila rrotulluese
04
Dritare me rrëshqitje horizontale paralele me rrjetë insektesh
05
Sistem tek horizontal me futje në mur me rrjetë insketesh & grilë
06
Dritare me Rrëshqitje horizontale me futje në mur me rrjetë insektesh & grilë