Alumil Albania
Choose your local website
SMARTIA M45000 me rrëshqitje dhe me ngritje & rrëshqitje

SMARTIA M45000 me rrëshqitje dhe me ngritje & rrëshqitje

Përshkrim

SMARTIA M45000 është sistemi jo i izoluar me rrëshqitje dhe me ngritje & rrëshqitje për dyer dritare me dizajn modern të sheshtë. Sistemi plotëson një gamë të gjerë të nevojave duke përdorur profile të njëjta për ndërtimin e tipologjive me rrëshqitje të thjeshtë si dhe me ngritje & rrëshqitje. Zgjidhje ideale për hapësira të mëdha dhe klimë të ngrohtë.

Shto tek të preferuarat
Avantazhet
  • Dizajni i njëjtë për ndërtime të ndryshme me tipologji me rrëshqitje dhe me ngritje & rrëshqitëse
  • Linja minimale për tipologjitë me rrëshqitje me dukshmëri maksimale
  • Shumëllojshmëri të gjerë të tipologjive
  • Lehtësi e madhe e përdorimit dhe funksionalitet i lartë
  • Cilësi e jashtëzakonshme me performancë të çertifikuar
Gjenerike
TIPET E DRITAREVE
Me Rrëshqitje, Ngritje & Rrëshqitje
IZOLIMI TERMIK
No
FORMAT E JASHTME
Apartament
TIPOLOGJITË

Të gjitha tipologjitë e disponueshme

Double Horizontal Sliding Sash with Narrow Interlocking Profile
Tipologji me kanat dopio me profil të hollë ndërlidhës
Triple Horizontal Sliding Sash with Narrow Interlocking Profile
Tipologji me tre kanat me rrëshqitje horizontale me profil ndërlidhës të hollë
Four Horizontal Sliding Sashes Meeting Stile with Narrow Interlocking Profile
Tipologji me katër kanate me rrëshqitje horizontale me takim kokë më kokë me profil të hollë ndërlidhës