Alumil Albania
Choose your local website
Sistem me rrëshqitje i izoluar SMARTIA S440

Sistem me rrëshqitje i izoluar SMARTIA S440

Përshkrim

SMARTIA S440 është një sistem me rrëshkitje inovativ i izoluar i cili përfshin të gjitha tendencat moderne arkitekturore dhe kërkesat për efikasitet të lartë të energjisë. Ky është një opsion ideal për tregun shumë të kërkuar evropian.

Avantazhet

 • Ndriçim i ndjeshëm natyral falë dizajnit të produktit dhe dimensioneve të medha të kornizave të dritareve
 • Dizajn modern
 • Efiçenca e Lartë e Energjisë
 • Rritja e nivelit të sigurisë
 • Niveli i lartë i izolimit të zërit
 • Vlera e shkëlqyeshme për para
 • Lehtësia e përdorimit dhe funksionaliteti i lartë
 • Cilësi e lartë me shfaqje të certifikuara
 • Rritja e ngarkesave statike dhe funksionaliteti në rast të kushteve të rënda të motit
 • Zgjidhje të vecanta për hotelet
 • Shumëllojshmëri të madhe të zgjidhjeve alternative

Certifikimet

Gjenerike

TIPET E DRITAREVE
Me Rrëshqitje
IZOLIMI TERMIK
Po
FORMAT E JASHTME
Apartament

Karakteristikat Teknike

GJERESIA KANATIT
44 mm
PESHA KANATIT
deri në 180 Kg
LARTESIA MINIMALE E DUKSHME E ALUMINIT
111,5 mm
GJERESIA MINIMALE E DUKSHME E ALUMINIT NE KOLLONEN QENDRORE VERTIKALE ( PROFILI BASHKUESE)
64 mm
GJERESIA MINIMALE E DUKSHME E ALUMINIT NE KOLLONEN QENDRORE VERTIKALE ( PROFILI NDERLIDHES)
39 mm
LLOJI XHAMIT
Dopjo
TRASHESIA MAKSIMALE E XHAMIT
deri në 32mm
MEKANIZMI
Mekanizem Mbyllje Perimetrale
METODA E IZOLIMIT ME GOMINA
Perimetrial I vazhduar me dy furca tre membranore
LLOJI I IZOLIMIT TERMIK
Poliamide me 40 mm & 32 mm, pjesë PVC-je

Performancë

UF
nga 1,5 W/m2K
PERSHKUESHMERIA E UJIT
CLASS 6A
PERSHKUESHMERIA E AJRIT
CLASS 3
REDUKTIMI I ZERIT
28 dB

Karakteristikat

LLOJET E TIPOLOGJIVE
Rreshkitje paralele, Mynyra takimit, Rrëshkitje ne zgavrën e murit, Rrëshkitje Këndore
TIPOLOGJITË

Të gjitha tipologjitë e disponueshme

01
Dritare me Rrëshqitje horizontale paralele
02
Dritare me rrëshqitje horizontale paralele me rrjetë insektesh
03
Sistem katërsh me rrëshqitje horizontale paralele me takim kokë më kokë
04
Sistem katërsh me rrëshqitje horizontale paralele me takim kokë më kokë me rrjetë insektesh
05
Dritare dopje me rrëshqitje horizontale paralele me grila rrotulluese
06
Dritare dopje me rrëshqitje horizontale paralele me rrjetë insektesh dhe grila rrotulluese
07
Dritare treshe me rrëshqitje horizontale
08
Dritare me gjashtë kanate me rrëshqitje horizontale me takim kokë më kokë
09
Dritare me tipologji këndore, me kanate me rrëshqitje horizontale paralele
10
Kanat me rrëshqitje horizontale me futje në mur me grilë
11
Dritare me rrëshqitje horizontale me futje në mur me takim kokë më kokë dhe grilë
12
Kanat tek me rrëshqitje horizontale me futje në mur me rrjetë insektesh dhe grilë
13
Dritare me Rrëshqitje horizontale me futje në mur me rrjetë insektesh & grilë