Alumil Albania
Choose your local website
Sistem me rrëshkitje jo I izoluar COMFORT M900

Sistem me rrëshkitje jo I izoluar COMFORT M900

Përshkrim
COMFORT M900 është sistemi më i lehtë me rrëshqitje për investime me kosto më të ulët. Propozim ideal për zgjidhje me kosto të ulët pa kompromentuar cilësinë.
Shto tek të preferuarat
Avantazhet
  • Zgjidhje për hapsira të vogla
  • Shumëllojshmëri të gjerë të tipologjive
  • Zgjidhje speviale hotelesh
Gjenerike
TIPET E DRITAREVE
Me Rrëshqitje
IZOLIMI TERMIK
No
FORMAT E JASHTME
Harkore
Karakteristikat Teknike
GJERESIA KANATIT
28 mm
PESHA KANATIT
deri në 80 Kg
LARTESIA MINIMALE E DUKSHME E ALUMINIT
81 mm
GJERESIA MINIMALE E DUKSHME E ALUMINIT NE KOLLONEN QENDRORE VERTIKALE ( PROFILI NDERLIDHES)
67,8 mm
LLOJI XHAMIT
Tek-Dopjo
TRASHESIA MAKSIMALE E XHAMIT
4mm deri në 20 mm
MEKANIZMI
Mekanizem Rreshjkitje
METODA E IZOLIMIT ME GOMINA
Perimetral me llastiqe hi-fin
Karakteristikat
LLOJET E TIPOLOGJIVE
Kanate dyshe treshe me rrëshkitje horizontale, Mynyrat e takimit, Tipologjitë me futje në mure, Kombinuar me Rrjetë insektesh dhe grila
TIPOLOGJITË

Të gjitha tipologjitë e disponueshme

01
Dritare me Rrëshqitje horizontale paralele
02
Dritare treshe me rrëshqitje horizontale
03
Dritare me rrëshqitje horizontale paralele me rrejtë insektesh
04
Dritare me kanat tek me futje në mur
05
Sistem tek horizontal me futje në mur me rrjetë insketesh & grilë
06
Dritare me Rrëshqitje horizontale me futje në mur me rrjetë insektesh & grilë
Dosje referuese