Alumil Albania
Choose your local website
Sistem me rrëshkitje minimal jo I izoluar SMARTIA M12500

Sistem me rrëshkitje minimal jo I izoluar SMARTIA M12500

Përshkrim
SMARTIA M12500 PHOS është sistemi i ri me rrëshqitje i ALUMIL-it me kasë minimale rrëshqitëse, të cilat maksimizojnë ndriçimin natyral. Dizajni i tij unik është plotësisht në përputhje me tendencat e fundit arkitekturore.
Shto tek të preferuarat
Avantazhet
  • Shtim i ndriçimit natyral në mynyrë të ndjeshme falë dizajnit të produktit dhe dimensioneve të kornizave të dritareve
  • Dizajn modern
  • Mjaft zgjidhje alternative
  • Rritja e nivelit të sigurisë
  • Niveli i lartë i izolimit të zërit
  • Vlera e shkëlqyeshme për para
  • Lehtësia e përdorimit dhe funksionaliteti i lartë
  • Cilësi e lartë me performancë të certifikuar të kornizimit
  • Rritja e ngarkesave statike dhe funksionaliteti në rast të kushteve të rënda të motit
  • Zgjidhje të veçanta për Hotele
Gjenerike
TIPET E DRITAREVE
Me Rrëshqitje
IZOLIMI TERMIK
No
FORMAT E JASHTME
Apartament
Karakteristikat Teknike
GJERESIA KANATIT
45 mm
PESHA KANATIT
deri në 250 Kg
LARTESIA MINIMALE E DUKSHME E ALUMINIT
65,8 mm
GJERESIA MINIMALE E DUKSHME E ALUMINIT NE KOLLONEN QENDRORE VERTIKALE ( PROFILI BASHKUESE)
72 mm
GJERESIA MINIMALE E DUKSHME E ALUMINIT NE KOLLONEN QENDRORE VERTIKALE ( PROFILI NDERLIDHES)
32 mm
LLOJI XHAMIT
Tek-Dopjo
TRASHESIA MAKSIMALE E XHAMIT
deri në 32 mm
MEKANIZMI
Mekanizem Mbyllje Perimetrale
METODA E IZOLIMIT ME GOMINA
Perimetrial I vazhduarme dy nivele furcash tre membranore
LARTESIA MINIMALE E PRAGUT
Opsion me kanat të fshehur
Performancë
PERSHKUESHMERIA E UJIT
CLASS 6A
PERSHKUESHMERIA E AJRIT
CLASS 4
REZISTENCA NDAJ NGARKESAVE TE ERES
C2/B2
Karakteristikat
LLOJET E TIPOLOGJIVE
Parallel sliding, Meeting style
TIPOLOGJITË

Të gjitha tipologjitë e disponueshme

01
Me rrëshqitje nga e majta me pjesë fikse xhami nga brenda
02
Me rrëshqitje nga e majta me pjesë fikse xhami nga jashtë
03
Dritare dopje me rrëshqitje horizontale paralele nga e djathta
04
Dritare dopje me rrëshqitje paralele nga e majta
05
Dritare treshe me rrëshqitje horizontale
06
Dritare treshe me ngritje rrëshqitje me profil adoptues për gipse
07
Dritare me rrëshqitje horizontale paralele me takim koëk më kokë më pjesë fikse xhami
08
Sistem katërsh me rrëshqitje horizontale paralele me takim nga jashtë
09
Sistem katërsh me rrëshqitje horizontale paralele me takim nga brenda
10
Dritare me gjashtë kanate me rrëshqitje horizontale me takim nga brenda
11
Dritare me gjashtë kanate me rrëshqitje horizontale me takim nga jashtë