Alumil Albania
Choose your local website
Sitem me rrëshkitje minimal i izoluar SUPREME S650 PHOS

Sitem me rrëshkitje minimal i izoluar SUPREME S650 PHOS

Përshkrim
Sistemi me rrëshqitje me izolim termik SUPREME S650 PHOS është zgjidhja ideale për projektet që kërkojnë shtrirje të gjera me linja minimale të aluminit të dukshëm. Sipërfaqet masive elegante të xhamit arrihen duke ruajtur funksionalitetin e lartë, performancën dhe dizajnin arkitektonik minimal.
Shto tek të preferuarat
Avantazhet
 • Kursime të larta të energjisë në sajë të efikasitetit të jashtëzakonshëm të energjisë
 • Niveli i lartë i sigurisë
 • Tre alternativa në dispozicion për instalim në dysheme, instalim mbi dysheme dhe instalimin të fshehur plotësisht (Versioni SUPREME S650 PHOS Eklips)
 • Izolim i jashtëzakonshëm i zërit
 • Lehtësi e aksesit sipas specifikimeve për personat me nevoja të veçanta dhe fëmijët
 • Shumëllojshmëri të gjerë të tipologjive
 • Ideale për hapsira të gjera
 • Zgjidhje të vecanta për hotele
 • Rritje e ngarkesave statike dhe funksionaliteti në rast të kushteve të rënda të motit
 • Lehtësi maksimale e përdorimit dhe funksionaliteti i lartë
 • Cilësi të jashtëzakonshme me shfaqje të certifikuara
Gjenerike
TIPET E DRITAREVE
Me Rrëshqitje
IZOLIMI TERMIK
Po
FORMAT E JASHTME
Apartament
Karakteristikat Teknike
GJERESIA KANATIT
62 mm
LARTESIA MINIMALE E DUKSHME E ALUMINIT
profil I fshehur
GJERESIA MINIMALE E DUKSHME E ALUMINIT NE KOLLONEN QENDRORE VERTIKALE ( PROFILI NDERLIDHES)
25 mm
TRASHESIA MAKSIMALE E XHAMIT
46 mm
MEKANIZMI
ALUMIL
METODA E IZOLIMIT ME GOMINA
Perimetral me furce me 3 membrana
LARTESIA MINIMALE E PRAGUT
35 mm
LLOJI I IZOLIMIT TERMIK
Poliamide, PVC
PESHA KANATIT
deri në 600 Kg
Performancë
UE
1,1 W/m²K
PERSHKUESHMERIA E UJIT
9A
PERSHKUESHMERIA E AJRIT
4
REZISTENCA NDAJ NGARKESAVE TE ERES
C3
REDUKTIMI I ZERIT
46 dB
REZISTENCA NDAJ VJEDHJES
RC2
Karakteristikat
LLOJI XHAMIT
Dopje-Tresh
LLOJET E TIPOLOGJIVE
Kanate me rrëshkitje horizontale, Me shumë kanate, Mynyra takimit, Rrëshkitje në zgavrën e murit, Tipologjitë e Këndeve
TIPOLOGJITË

Të gjitha tipologjitë e disponueshme

01
Dritare me Rrëshqitje horizontale paralele
02
Dritare dopje me rrëshqitje horizontale paralele me pjesë fikse xhami
03
Dritare katërshe me rrëshqitje horizontale paralele me rrjetë insektesh dhe grila rrotulluese
04
Dritare katërshe me rrëshqitje horizontale paralele me takim kokë më kokë & me pjesë fikse xhami
05
Dritare me tipologji këndore, me kanate me rrëshqitje horizontale paralele
06
Dritare me tipologji këndore, me kanate me rrëshqitje horizontale paralele me pjesë fikse xhami
07
Dritare treshe me rrëshqitje horizontale
08
Four horizontal sliding sashes